vineri, 25 iunie 2010

Cea mai buna combinatie pentru demachiere

E clar! De la o vreme ma pasioneaza demachiantele. Nu neaparat constient, insa am adunat o colectie impresionanta si aproape ca nu imi dau seama cum s-a intamplat. Pur si simplu sunt in cautarea solutiei ideale de demachiat, mai ales pentru ochi.
Ei bine pana acum am descoperit cea mai buna metoda pentru demachierea tenului meu: demachiantul bifazic de la Balea, pentru machiaj waterproof, pentru demachierea ochilor (multumesc Epuricai pentru recomandare) si demachiantul 2 in 1 de la Ivatherm pentru demachierea tenului.
Balea este marca germana de cosmetice care se comercializeaza prin reteaua de magazine DM, disponibile si in Romania. Este bifazic si pentru machiaj waterproof, inclusiv pentru tusul de ochi de la Astor, produs despre care in continuare spun ca nu am mai intalnit un altul asemanator, atat de intens si de complicat de demachiat.

Ei bine Balea ii face fata preatty good.
Imi place foarte mult pentru ca este eficient si curata rapid, fara a insista, frecand, lucru extrem de nociv si nesanatos, de altfel. Ca si consistenta este uleios, fara insa a fi vascos, ceea ce lasa o senzatie foarte placuta asupra ochilor, atat pe durata demachierii cat si dupa. Comparativ cu demachiantul de ochi de la Nivea, despre care am mai scris, acesta din urma pare de-a dreptul abraziv pe langa cel de la Balea, si asta fara a fi eficient deloc. Lasa o senzatie ok asupra ochilor, in niciun caz nu produce iritatii sau usturimi, este bland din acest punct de vedere, desi curata incredibil de bine, iar la nivelul pielii lasa un aspect ok.
Ma enerveaza ca tinde sa se descompuna prea repede in cele 2 straturi ale sale. Obligatoriu inainte de utilizare trebuie amestecat bine bine pana devine omogen, insa nu apuc sa ma demachiez la un ochi, ca inainte de a trece si la celalalt trebuie amestecat din nou, insa asta nu este o reala problema, nu-i asa?

Pentru ten, demachiantul 2 in 1 de la Ivatherm mi se pare extrem de eficient, iar la mine asta se masoara in cate dischete demachiante folosesc pana obtin o discheta alba, pe care nu s-a mai luat nici urma de fond de ten sau pudra sau fard de obraz.

Si acesta este foarte vascos si destul de gras, dar nu deranjant. In plus, senzatia pe care o lasa pe ten nu este deloc una grasa, ci fina si extrem de curata. Se freaca usor pe ten cu ajutorul dischetei demachiante si asta cu siguranta datorita consistentei sale care il face sa alunece placut pe ten si mai ales foarte eficient. Folosesc cam 3 fete de dischete pentru a curata perfect tenul de EL Max Cover, ceea ce este o performanta foarte buna. Demachiantul se poate utiliza si pentru ochi, nu numai pentru ten, insa mi se pare ca cel de la Balea este un pic mai eficient pentru ochi, fara insa a-l respinge si pe acesta. Tocmai pentru ca este un demachiant pentru ten si ochi si din motive de gestiune a bagajelor, acesta a fost demachiantul meu de concediu, insa nu din acest motiv subiectiv imi place atat de mult :) Chiar este un demachiant care isi face treaba foarte bine.
Recunosc ca m-a dezamagit lotiunea micelara de la Ivatherm, insa acest demachiant este senzational si chiar nu am ce sa ii reprosez. Deocamdata. Sper sa se mentina asa, atat ca produs in sine cat si ca reactie asupra tenului meu.

8 comentarii:

  1. multumesc tare pentru tips;)o sa ma gandesc la tine cand o sa-l folosesc prima data:)xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluka, sper sa fii si tu multumita de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu demachiantul Ivatherm si dupa cum spuneam ma ustura ochii de la el de nu-i adevarat. Deocamdata ma demachiez cu ulei de masline si-mi place de minune.
    Totusi, pentru machiajul rezistent m-ar tenta si pe mine demachiantul de la Balea. Cand o sa am un pic de timp liber, dau si eu o fuga pe la DM ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma demachiez tot cu Ivatherm 2 in 1 si-mi place. E cam plin de chimicale, dar e bunut. L-am luat din acelasi motiv, special pt. calatorii :) Insa am fost nerabdatoare si l-am desfacut inainte de a pleca pe undeva :)) Eu insa folosesc si un tonic dupa el. Nu de alta, dar am unul pe cae vreau musai sa-l termin :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Clarra, ma mir sa aud ca te ustura ochii de la el, mie mi se pare foarte bland, dar nu e prima data cand aud impresii atat de contradictorii despre un produs, de la o persoana la alta...
    Nimphetamin, ma bucur ca tie iti place. Si eu folosesc lotiunea tonica de la Clinique dupa el si nu as renunta la ea indiferent de cat de bun ar fi demachiantul pe care il folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Balea,au si produse ptr ingrijirea parului, nu? cre`ca am folosit.Ica

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Ica, da, am vazut la DM si produse pentru ingrijirea parului marca Balea, eu insa nu am folosit. Astept insa impresiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost demult Andreea, chiar nu mai stiu daca mi-a placut sau nu,pe atunci n-aveam pretentii:))Insa acum folosesc produse destinate parului de la Toni&Guy, primesti volom, stralucire si miroase fantastic..insa sunt destul de scumpe, Cu drag Ica

    RăspundețiȘtergere