sâmbătă, 22 mai 2010

Update: Solutie pentru uscarea ojei de la Avon


Fiindca tot eram la capitolul Avon, scriam acum ceva vreme despre solutia Quick dry for nails. Am constatat insa ca cei de la Avon au scos aceasta solutie din gama lor de produse si au inlocuit-o cu varianta spray.
Ca si compozitie cred ca este la fel (cel putin are acelasi miros), iar daca despre varianta cu pipeta spuneam ca este extraordinara, spray-ul mi se pare si mai grozav, pentru ca are suprafata de raspandire mai mare, iar recipientul este mult mai mare (50 ml fata de 5 ml), ma astept sa tina si mai mult. Deci, mi-am creat o noua dependenta (de fapt am transformat-o).

12 comentarii:

  1. Eu am aceasta solutie de la Kallos. Am achizitionat-o cu cca 6 lei. Dupa 5 min pot sa-mi deschid si slitul ;;) :D :))

    RăspundețiȘtergere
  2. suna tentant! cred ca o voi achizitiona si eu,desi nu ma pasioneaza produsele Avon,dar unele chiar sunt bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia, multumesc pentru sugestie, cred ca o voi incerca. Sunt deschisa la alte optiuni de produse de acest gen, doar ca cele de la Kallos nu imi sunt foarte la indemana.
    Andreea, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca este singurul produs de la Avon care chiar este foarte bun din toate punctele de vederesi chiar face ce promite. Este adevarat insa ca nici nu am incercat un produs similar de la alte branduri...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm am si eu acest produs, l-am primit cadou mai demult de la o prietena, care printre altele, era si reprezentant Avon, in acea vreme. :)
    In cazul meu, nu stiu cat de edificatoare sunt efectele, cred ca dau eu doar peste oje care se usuca incredibil de greu. Chiar si OPI, laudata de toata lumea. Mai mult de o ora trebuie sa "astept" sa se usuce!!! Si chiar si atunci reusesc sa imi stric tentativa de mani impecabila, atingandu-ma de cate ceva, pt ca bineinteles nu se uscase 100%. Imi plac multe nuante OPI si ma gandeam sa imi imbogatesc colectia, dar acum am devenit reticenta dupa experienta negativa...
    O sa incerc de asemenea un top coat, pt accelerarea uscarii ojei, sper sa functioneze! Am tot amanat achizitionarea lui...din comoditate.
    Tu ce oje folosesti, ce nuante? Stiu ca am citit ca preferatele tale sunt tot OPI, insa sunt curioasa si de culori...

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexa, si eu am in plan achizitionarea unui top coat si sigur o sa il aleg pe cel de la Opi, pentru ca sunt decisa sa folosesc doar oje Opi de acum incolo si ma gandesc sa le fiu fidela si altor produse, mai ales daca acestea reactioneaza cumva cu oja (fie ca sunt de inainte sau dupa oja).
    Dintotdeauna eu am preferat manichiura stil franch sau oricum rozuri mate si pale, de cand ma stiu. Prima mea oja de la Opi a fost Over the tauped, am postat poza cu ea aici: http://beautyreviews-byandreea.blogspot.com/2010/03/i-love-o-p-i.html . E o nuanta foarte in voga si mi-a placut atat de tare incat am folosit-o incontinuu pana la jumatatea sticlutei. Acum tocmai ce mi-am achizitionat rozul pal mat al manichiurii vietii mele, nuanta Sweet Memories. Desigur ca voi cauta sa imi imbogatesc colectia, insa nu pot sa incerc nuante foarte vii sau "fistichii". Imi place sa le vad la altcineva, dar eu pur si simplu nu ma vad cu ele...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte dragute nuantele, desi mie imi plac mai colorate, intense :) Rosul este preferatul meu. Dar sunt destul de greu de intretinut, imediat se observa defectele, daca sar de pe unghie etc...din puctul asta de vedere, ai un avantaj, fiind mai discrete!
    Sunt curioasa, tie in cat timp ti se usuca? Poate sunt eu prea nerabdatoare...

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexa, eu imi dau doua straturi de oja, direct pe unghiile pilite cu pila cu 4 fete, si imediat ce termin de aplicat al doilea strat de oja spayez lotiunea Avon pentru uscarea lacului, iar intr-un minut pot sa fac aproape orice cu mainile, pot sa ma lipesc chiar si de ceva scamosat si nu mi se strica manichiura. Oricum lotiunea este foarte grasa, uleioasa, iar tot ceea ce ar putea strica oja se opreste pe stratul gras, dar daca dau cu unghia peste, tot nu se strica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna interesant, dar asta nu inseamna un plus de substante nocive peste unghiile tale? Ma gandesc ca ceea ce face este revolutionar, dar totusi nu cred ca murim daca mai asteptam 5 minute, decat sa pulverizam pe piele fel si fel de lotiuni. Spun asta pentru ca unghiile mele cam sufera dupa fiecare cura de oja si trebuie sa le las vreo cateva saptamani sa isi revina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica, cred ca ai dreptate, in mod sigur conţine fel de fel de substante. Eu nu am constatat nimic neplacut in utilizarea ei, dar ştim cu toatele ca efectele nocive ale unui produs pot fi ascunse si nebanuite. Mă surprinde problema ta cu oja, eu îmi fac unghiile si de 2 ori pe săptămâna, practic cred ca stau doar 2 ore cu ele nefacute... Probabil nu e chiar ok, dar nici nu am probleme. Ai încercat nişte tratamente pentru unghii sau poate nu ai dat de oja compatibila cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  10. Tratamente inca nu am incercat sa fac... Mi-am cumparat acum ceva timp un lac tratament pentru intarire (nu mai stiu exact ce marca) care nu a avut nici un efect..Din punctul meu de vedere era la fel ca orice alt lac pe care il mai folosisem. Ma mai gandesc, pe de alta parte, ca poate afecteaza suprafata unghiei si faptul ca eu imi tai cuticulele si pentru a le ridica ranesc, intr-un fel sau altul, suprafata unghiei (am facut greseala asta cand eram mai mica si acum nu le mai pot lasa asa ca au un aspect total inestetic). Acum voi mai studia terenul din acest punct de vedere, pentru ca vine vara si imi plac la nebunie unghiile colorate. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu am spray-ul pentru uscarea lacului de unghii de la kallos. e foarte bun, dar acusi mi se termina.
    o sa il cumpar si eu pe cel de la avon. sunt tare curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Anda, sa imi spui daca iti place, sper sa fii multumita de el.

    RăspundețiȘtergere