duminică, 30 mai 2010

Too Faced eye primer


Am crezut ca ma va dezamagi si acest produs, am constatat ca produsele extrem de populare si pe placul tutror nu prea imi priesc si sfarsesc prin a ma dezamagi.
Dar, in calitate de femeie pasionata si make up addicted am hotarat sa il incerc, desi ceea ce promitea mi se parea aproape ireal.
Ei, bine, primer-ul pentru ochi de la Too Faced este un produs senzational, nu stiu cum am putut trai pana acum fara el. (Nu pot sa nu observ cat de usor declar asta sus si tare ori de cate ori descopar vreun produs minune).
Este o baza pentru machiajul ochilor si il folosesc peste fondul de ten si dupa ce mi-am pus lentilele la ochi, dupa care continui cu ritualul obisnuit de machiaj: tus, farduri, dermatograf, mascara. Folosesc o cantitate extrem de mica, pentru ca am fost avertizata ca in cantitate mai mare are efectul exact opus. Produsul contine silicon, fapt pentru care promite o rezistenta mult mai mare pentru fardul de pleoape decat atunci cand acesta este aplicat direct pe pleoape sau peste fondul de ten. Si, ei bine, cu toata incredere declar ca asta face. Am folosit special farduri care in mod normal se strangeau in pliul pleoapei in 3 ore de la aplicare, si cred ca as fi putut sta si 2 zile cu machiajul respectiv. Nu mi-a venit sa cred. De asemenea, se mai spune, si am observat ca ofera o alta intensitate fardurilor.
Cred ca am descoperit un nou produs care creaza dependenta. Nici nu mai conteaza calitatea fardurilor, toate se transforma in Dior (am mai spus despre fardurile Dior ca sunt cele mai rezistente farduri pe care le-am intalnit). Exagerez, desigur, dar eram extrem de frustrata ca ma chinuiam cu toata silinta asupra unui machiaj desavarsit, iar in cateva ore arata de parca nu m-as fi demachiat de o saptamana; nu eram pe deplin multumita nici macar de fardurile Chanel. Desigur ca evaluez calitatea unui fard de pleoape si dupa alte criterii, insa tocmai, din moment ce mi-l achizitionam si constatam ca nu are rezistenta pe care mi-o doream eram foarte dezamagita. Tot ceea ce vreau sa spun este ca acest produs mi se pare mult mai important decat fardul de pleoape in sine.
Visam la un produs de genul acesta, dar mi se parea aproape incredibil ca poate exista. Aproape ca am descoperit apa calda. Il recomand pe deplin. Costa 58 de lei la Sephora si merita din plin fiecare ban. Are doar 11 grame, insa cum spuneam folosesc foarte foarte putin la o aplicare si cred ca o sa reziste o vreme.

21 de comentarii:

  1. Cele 11 grame chiar o sa-ti ajunga mult mult timp. E primul si singurul primer incercat de mine; sunt foarte incantata de el,nici nu ma tenteaza sa mai incerc altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai gasit un articol despre produs pe blogul asta: http://www.epurica.ro/2010/03/30/batalia-primerelor-too-faced-shadow-insurance-vs-urban-decay-primer-potion/. Am vazut ca este un review intre el si un alt produs care face cam acelasi lucru.. Ma gandeam ca te intereseaza..Eu am pielea din zona ochilor foarte uscata, asa ca nu am probleme cu machiajul si la ce inseamna la mine machiaj...

    RăspundețiȘtergere
  3. Shadow insurance a fost primul meu primer pentru ochi. Il am de un an si nu l-am terminat inca, deci cele 11 grame sunt o cantitate maricica pentru zona ochilor. Uneori il folosesc si pentru buze, cu aceleasi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sim, si eu am aceasi parere ca si tine, si, de asemenea este primul meu primer.

    Monica, o urmaresc pe Epurica si vazusem articolul ei, al lui Koko si al altor bloggerite pe care le rmaresc, dar apreciez foarte mult documentarea ta. Si eu am tot tenul uscat, dar forma ochilor mei facea ca fardul sa se adune. Chiar daca nu te machiezi prea des, poti sa ai in vedere utilizarea unui primer pentru ochi pentru ocaziile cand iti doresti un machiaj rezistent si fara niciun retus.

    Adela, multumesc pentru comentariu. Cum aprecierea pentru produs vine din partea ta, pentru mine este inca o confirmare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Andreea, tocmai l-am achizionat si eu..nu se compara cu nimic incercat de mine pana acum. Ica

    RăspundețiȘtergere
  6. Aa..si mi-am achizitionat si apa termala dupa ce mi-ai dat tu detalii despre ea,..vreau sa-ti spun ca sunt extrem de incantata...eu o folosesc si ca baza de make-up si dupa..se vede diferenta...dupa demachierea pe post de lotiune tonica, o am pe cea de la Uriage, tu ce apa folosesti?Ica

    RăspundețiȘtergere
  7. Ica, acum folosesc Ivatherm, dar de-a lungul timpului am mai folosit Avene si La Roche. Mi se par toate cam la fel. Ma bucur ca esti incantata de ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha, nici eu nu-mi închipui un machiaj fără acest produs, îl folosesc cam de un an şi încă nu dă semne că e pe sfârşite. Este extraordinar! Andreea, îţi urmăresc blogul şi-mi place mult cum scrii, te-am băgat pe site la Resurse ;) Btw, vacanţă plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lili, iti multumesc foarte mult pentru apreciere si nu in ultimul rand, pentru ca mi-ai impartasit parerea ta despre produs.
    Imi face o deosebita placere sa descopar si eu site-ul tau, deja vad ca voi petrece ceva timp cu el ;) Si iti multumesc pentru urare, am nevoie de vacanta...

    RăspundețiȘtergere
  10. My pleasure! Ma bucur ca ai descoperit site-ul nostru :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea ma bucur ca exista o comunitate din acest punct de vedere. Eu am inceput de ceva timp sa urmaresc blogurile care dezbat teme de beauty mai mult din curiozitate, dar vad ca m-a luat valul :). O sa mai studiez putin produsul pana ma voi hotari sa il achizitionez..vreau sa mai citesc cateva review-uri.. As fi curioasa daca este nociv in timp asupra zonei din jurul ochilor..adica ma refer aici daca accentueaza ridurile din aceasta zona.

    RăspundețiȘtergere
  12. Monica, sa stii ca si eu mi-am pus aceasta problema, dar "inca" nu am gasit un raspuns. Produsul contine silicon, substanta care este inclusa si in foarte multe creme pentru ochi. Am incredere, de asemenea, ca industria cosmetica a evoluat, iar accentul pe sanatate este tot mai puternic, si asta in special datorita pretentiilor noastre, ale consumatoarelor. Deci, sper sa fie ok...Daca insa afli ceva, just please let me know.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fii sigura ca te voi anunta... Cat despre evolutia industriei cosmetice si accentul pe sanatate este cam relativ. Nu cred ca marii giganti din acest domeniu sunt interesati foarte mult de ceea ce consumatorii pot pati in timp, ci sunt interesati de obtinerea de profit (intr-adevar nu prin orice mijloc, dar in mare spre asta se indreapta totul). Este legea economiei, daca vrei sa ii spui asa, daca nu au profit nu au de ce exista pe piata. Si pe de alta parte cred ca tocmai datorita acestei evolutii au aparut din ce in ce mai multe substante care nu isi au locul in cosmetica, ci in alte domenii. Asa ca trebuie sa avem grija ce folosim, acum mai mult decat in trecut. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea ce vroiam sa te intreb,primer ptr intreaga fata..e destinat doar celor cu tenul mai gras? o sa plec in concediu si nu o sa am timp mereu sa`l refac machiajul..eu nu am tenul gras(iti aduci aminte cand ti-am zis ca am o problema cu tenul,facusem o reactie ciudata la fondul de ten Clinique Even Better...cosuri,iritatii) am un ten normal uneori spre mixt..si daca e suficient doar apa termala ptr sustinerea machiajului sau am nevoie de altceva? Multumesc Ica

    RăspundețiȘtergere
  15. Ica, primerul pentru fata are rolul de a aseza mai bine fondul de ten, pudra si blush-ul, insa exact acest lucru il face si crema de fata aplicata in prealabil, sau apa termala in cazul tau. Eu folosesc ca baza de machiaj pentru fata crema de fata de la Avon, am scris despre ea si imi place foarte mult rezultatul. Probabil merita sa incerci un primer pentru fata, dar nu cred ca poate fi mai bun decat crema ta de fata, pe care o folosesti si iti place.Concediu placut!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc frumos, concediu placut si tie...si asteptam un make-up de la tine,ai promis:)

    RăspundețiȘtergere
  17. eu il am de anul trecut din vara, si deabia acum am ajuns la jumatea tubului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Half a devil, ai in vedere ca pe tub scrie ca este valabil 12 luni. Multumesc insa pentru marturisirea ta.

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu imi doresc foarte tare sa pot achizitiona primerul asta.dar stau in timisoara si nu exista sephora :(
    eu am unul de la radiant si unul de la elf. amandoua sunt bune, dar ma gandesc ca acesta e clar superior :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Anda, nu neaparat, nu spune asta. Am auzit păreri foarte bune despre cel de la Elf si mi se pare ca si despre Radiant. Eu sunt încântata de asta, dar eu acum am descoperit primer-ul de ochi, cum s-ar spune. Mă gândesc oricum si eu la cel de la Elf.

    RăspundețiȘtergere
  21. nu spun ca astea doua ar fi proaste :)
    cel de la elf e suuuper bun mai ales pentru pretul care il are. imi place foarte mult,desi nu il am de mult timp.
    si cel de la radiant e f bun.singurul minus ar fi ca miroase foarte urat :)

    RăspundețiȘtergere