sâmbătă, 22 mai 2010

Crema de zi Avon Solutions Total Radiance


Nu ma dau in vant absolut deloc dupa produsele de la Avon. Fardurile de pleoape mi se par ok si atat: culori fara consistenta perfecta, deloc intense, insa fardurile rezista destul de bine pe pleoape, nu se strang intre pliurile pleoapei. Mai imi plac cremele de maini si cam atat. Cremele sau solutiile pentru ten de la Avon (nu mai spun sampoanele) nu au insa niciun efect, ca si cand nu ar fi existat.
Cu toate acestea m-am decis sa incerc crema de zi Total Radiance, pentru varste 20+, insa din unicul motiv ca imi doream o crema de zi pe care sa o folosesc pe sub fondul de ten. La crema mea de terapie (hidratare) nu renunt in niciun caz, nu intentionez sa o schimb, dar aceasta este pentru seara, pentru dupa demachiere.
Consecventa parerii mele despre produsele Avon de ingrijire, crema Total Radiance nu face nimic din ceea ce promite. In niciun caz nu ofera luminozitate tenului, nici cu 1%. Dar cum ideile preconcepute de cele mai multe ori nu ma inseala, nici de data aceasta nu imi pusesem sperantele in acest efect al cremei.
Pentru ceea ce aveam eu nevoie pot sa spun ca este excelenta. Are o textura destul de "groasa" este aproape ca o vaselina, si este intr-adevar placut de grasa. Partea si mai grozava este ca cu toate acestea intra in piele rapid, iar tenul meu ramane catifelat si mat in cel mai scurt timp. In 3 minute de la aplicarea ei pot aplica fondul de ten Max Cover de la Estee Lauder, care intr-adevar necesita aplicarea unei creme bune pentru nivelarea tenului, in prealabil.
Deci, per total (dar nu radiance) sunt multumita de alegere. Se impaca bine cu fondul meu de ten preferat si asta este cel mai important. Pentru cele care tin la existenta unui factor de protectie, aceasta crema are SPF 15, insa nu va puneti baza in efectul iluminator. Eu, atata timp cat nu imi irita fata, nu imi produce "bube", o voi utiliza in continuare pe post secundar.

13 comentarii:

  1. Andreea, eu am incercat mai demult o mostra din aceasta gama si avea particule foarte fine de sidef, astfel oferindu-i tenului portia de stralucire cu care se lauda. Din pacate pentru mine nu era suficient de hidratanta, motiv pentru care n-am cumparat-o, dar la capitolul stralucire tenul arata foarte placut.
    Poate intre timp au mai schimbat formula...

    RăspundețiȘtergere
  2. Clarra, eu nu am observat in ea nicio particula. Este destul de solida, este groasa si este alba mat. Ca hidratare nici eu nu m-as baza pe ea, dar mi se pare perfecta din multe puncte de vedere ca aplicata inainte de fondul de ten. Faptul ca am observat ca nu faca tenul sa straluceasca deloc, nu te gandi ca am observat asta dupa aplicarea fondului de ten. Nu, am testat-o intai asa, ca atare, fara sa mai aplic fondul de ten si nimic, nici urma de stralucire...

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci garantat au schimbat formula... avea niste particule aurii, ce ofereau un glow discret pielii.
    Din pacate nu-mi place gama Solutions, am testat si crema albastra, pentru ten uscat si mai tare imi usuca tenul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc din aceeasi gama gelul pentru ochi, care promite luminozitate in jurul ochilor si estomparea pungilor de sub ochi, pe care l-am aplicat doar de cateva ori dupa care am renuntat la el deoarece ma iritasem si dupa fiecare aplicare simteam o usturime in zona ochilor si mi-am zis ca nu e ok sa se intample asta. Atunci a fost prima si ultima data cand am cumparat vreo crema de fata de la Avon. Mi-am zis ca tenul meu merita mai mult decat niste produse fabricate in Polonia, care nu numai ca nu au nici un efect, ci mai si dauneaza tenului. Asa ca m-am reorientat catre produsele naturale si pot spune ca sunt mai mult decat multumita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica, nici eu nu am încredere oarba in produsele Avon, dar atâta timp cât nu îmi fac vreun rău sunt ok, deşi da, nu îmi inchipui nici ca îmi fac vreun bine. Ai procedat foarte bine ca ai renunţat la ea, ai dreptate, nu era ok!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca ar trebui sa avem incredere oarba in niciun produs cosmetic pe care il folosim..mereu trebuie sa ne informam care sunt cercetarile in domeniu, ce s-a mai descoperit si asa mai departe. Dupa cum vedem totul evolueaza si ce azi e bun, maine poate fi nociv pentru organism. Cred ca trebuie sa devenim niste mici chimisti cand achizitionam ceva pentru ingrijirea noastra personala si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mi-am donat tot ce aveam de la Avon... crema asta, cea de ochi, cea de noapte (din aceeasi gama Solutions Total Radiance), masca hidratanta si cea exfolianta, pentru ca facusem un ten FOARTE urat si dupa ce s-a curatat cat de cat mi a fost frica sa le refolosesc. Am mai incercat masca exfolianta si mi s-a facut fata ORIBILA. Eram atat de iritata... ardeam si ma manca. Faceam intr-adevar tratament cu Retin-A, nu stiu daca are vreo legatura, dar m-am gandit ca poate interactioneaza.

    Nu pot sa spun ca nu eram multumita de produse, nu stiu daca de la ele mi s-a tras acneea aceea, dar mai bine nu am mai riscat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si da, avea si a mea niste particule, imi stralucea fata de ziceai ca-s data cu sclipici fin... nu-mi displacea, era chiar dragut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina, îmi pare rau sa aud de problemele tale, dar aproape sigur produsele au interactionat greșit cu tratamentul pe care îl urmai. Eu am tenul uscat, deshidratat, iar crema aceasta pare ok. O folosesc deja de ceva vreme. Multumesc ca mi-ai impartasit experiența ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am tenul gras, acneic, dar cu tendinte de uscare :-< Se poate mai rau? :)) Suntem insa pe calea cea buna (eu si el)

    RăspundețiȘtergere
  11. acum am primit comanda cu crema solutions radiance,si sincer nustiu daca o mai incerc!!!!....

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Daca mai ai aceasta crema, poti sa faci o poza sa vad si eu ingredientele?
    Iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu o mai am, imi pare rau, i-am aruncat si ambalajul. Daca vei cauta cu sarguinta pe net, ai sanse sa le gasesti.

    RăspundețiȘtergere