sâmbătă, 20 februarie 2010

Produsele OLAY



Au aparut si pe piata noastra de ceva vreme, au avut parte de o campanie destul de buna de lansare si de imaginea unei femei foarte rafinate - Andreea Berecleanu.
Am avut curiozitatea sa le incerc, iar acum sunt deja la al doilea tub de demachiant de ochi si a doua sticluta de demachiant de fata. Folosesc gama pentru ten normal/ dry. Inca de la prima utilizare am avut surpriza sa constat ca demachiantul de ochi este foarte moale, cremos si curata foarte bine, inclusiv tusul negru si mascara waterproof.
M-a impresionat si demachiantul de fata, de asemenea foarte cremos si omogen, lasa tenul extrem de catifelat, atat de fin incat cam o seara - doua pe saptamana se mai intampla sa fentez crema de fata, pentru ca senzatia pe care o lasa demachierea asupra tenului meu este minunata. Ok, poate trebuie sa admit ca o parte din eficienta s-ar putea datora si extractului de aloe si castravete - stiu ceea ce poate sa faca planta de aloe asupra pielii, pentru ca am vazut cata putere cicatrizanta are seva unei plante vii asupra unei arsuri...Raman insa la parerea mea despre ingredientele naturale in materie de beauty si prefer infint mai mult chimia pura. Imi mentin ideea ca ceea ce ar trebui sa scoata in fata un produs pentru a ma face sa imi iau gandul de a achizitiona chiar si o mostra este acel lucru de a afisa sus si tare ca este natural, bio, 100% din ingrediente naturale, spuneti-i cum vreti.
Si pentru ca am destule prejudecati in materie de beauty, de asemenea, nu am inca curajul sa incerc cremele de la Olay - vobind de astfel de prejudecati, in primul rand nu imi vine sa folosesc creme de fata "de supermarket", iar in al doilea rand prefer cremele de fata "de farmacie" si inca nu ma gandesc la altele decat cele de la La Roche Possay.

5 comentarii:

  1. Nu zici si tu ca ti-ai facut blog de beauty? Ca pe celalalt nu ai mai scris de mult si nu mi-a trecut prin cap sa vad daca ai si alt blog. Rusinica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Camy. De fapt mă simt onorata ca l-ai descoperit singura. Da, încă experimentez in legătura cu blogerit-ul si oricum am timp mai mult in weekend pentru scris, dar oricum simt nevoia, asta e important, nu? Mai ales când e vorba de subiectele mele preferate...

    RăspundețiȘtergere
  3. In legatura cu prejudecatile, eu am avut neplacuta surpriza sa descopar pe propria mea piele ca unele produse cosmetice de supermarket sunt mai decente decat unele dermatocosmetice. Si nu numai din punct de vedere al ingredientelor (da, unele dermatocosmetice sunt pline de parabeni), ci si din punct de vedere al eficacitatii si tolerantei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Clarra, da, sa stii ca ai dreptate. Eu insa nu ma prea uit deloc pe listele de ingrediente, pentru ca am un ten destul de ok, nu am avut niciodata probleme cu el. Mi-ar placea insa sa am o culoare cat mai uniforma, mi se pare ca am anumite pete, dar majoritatea imi spun ca sunt de fapt pe creier, nu pe ten. Eu nu ma impac bine cu produsele naturale, nu cred in ele - nici in cosmetica nici pentru sanatate (de fapt in boala, nu in sanatate). Nu cred ca poti sa vindeci vreo boala doar cu buruieni naturale.
    Si acum stiu, pe mine scrie loc de dat cu pietre, pentru ca "naturalul, bio...etc, numeste-l cum vrei" are din ce in ce mai multi adepti...Ca sa nu mai spun ca probabil si Camelcutza ma uraste acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) stai linistita, nu arunca nimeni cu pietre in tine. Stii care-i faza amuzanta? Mai am o prietena care nu crede in produsele naturale dar isi cumpara cu perseverenta produse ce contin extracte naturale - gen creme cosmetice cu extract de ulei de masline, de galbenele, de musetel...

    RăspundețiȘtergere