sâmbătă, 27 februarie 2010

Geanta de vacanta, by Ungaro


M-am indragostit de ea pe loc, imediat ce am vazut-o. Pur si simplu mi s-a pus pata pe ea, mai ales ca eram in perioada cand mi-am planificat deja vacanta pentru anul acesta si visam la o geanta pentru vacanta. Aveam nevoie de o geanta care sa merga purtata si la plimbare, cu balerini (urasc balerinii, sunt odiosi, dar la cat mi-am propus sa colind in vacanta, chiar am nevoie de unii) dar si cu sandale cu toc sau plaforme si cu o rochie de vara.
Oricum ador gentile voluminoase, fara a exagera totusi, dar mi-am dat seama ca inclusiv in vacanta am nevoie de o astfel de geanta. Doar am nevoie de spatiu pentru telefon, aparat foto, trusa de beauty minima de mers cu ea la plimbare, sticla de apa...intotdeauna se gaseste cu ce sa umpli geanta unei femei, nu?
Astept cu nerabdare sa soseasca, sper sa nu ma dezamageasca.

7 comentarii:

  1. Arata bine, dar stii ce nu-mi place la ea? Faptul ca scrie mare "Ungaro" pe ea. Am o antipatie fata de numele brandurilor puse la vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, si eu am aceasi parere, de obicei, insa la aceasta mi s-a parut destul de discret, nu este pus prea ostentativ. Sper sa arate si in realitate la fel (inca nu mi-a fost livrata).

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca esti prima persoana pe care o aud ca uraste balerinii. Eu personal ii iubesc si am fost cea mai fericita cand au inceput sa fie la moda (eu ii purtam dinainte de fericitul eveniment). Ce tip de incaltaminte iti place tie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi plac pantofii cu toc drept, cui, uşor conic, depinde de ocazie in general clasici, eleganti sau botine sau sandale. Sunt slăbuta, pitica si destul de firava si fără a mi se părea doar la mine, dar am impresia ca balerinii fac piciorele groase iar la fuste mi se pare ca nu se potrivesc chiar deloc. Dar, repet, găsesc ocazii pentru purtat balerini: in avion, tren sau la o plimbare la munte. Nu port nici pantofi sport decât la munte. Îmi place mult stilul business sau smart casual.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, cu fusta nu fac casa prea buna (totusi sunt si exceptii care confirma regula - daca porti 35-36 si ai picioarele frumoase). Mie imi plac mult cu blugi lungi sau 3/4. Sunt genul de persoana care iubeste tinutele comode - caut balerini din material cat mai bun, cu talpa flexibila de cauciuc.

    Si mie imi plac mult pantofii descrisi de tine, dar din pacate nu-i pot purta zilnic si nici pe cat de des mi-as dori, din cauza lipsei de comoditate - oricat de buni calitativ ar fi, raman totusi pantofi cu toc. Ce-i drept si jobul imi permite o tinuta mai casual (prefer smart casual) - daca vin imbracata mai elegant intra lumea la banuieli ca ma duc la vreun interviu de angajare :P

    Sport nu ma imbrac decat la munte si cand ies in parc sa joc badminton.

    Eu lucrez in domeniul IT. Tu in ce domeniu lucrezi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac femeile care lucrează in IT, poate si pentru ca cele pe care le-am cunoscut sunt foarte ok si in general, simpatizez oamenii din IT. Eu lucrez in marketing (momentan executive :) ). Back to shoes, recunosc ca eu am si complexul inaltimii, am 159 cm :( lucru care m-a făcut sa resping balerinii si sa indur tocurile. Zi de zi. Iar acum m-am obişnuit, e ok. Îmi place sa port tocuri la jeansi si ador combinatia camasa cu jeansi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur de partea cu IT-ul, deci am o bila alba. Apropo, am si eu un master mititel pe marketing si comunicare in afaceri ;)

    Back to shoes, eu am 167 cm si mi-e bine asa. Imi place ca pot purta si incaltaminte cu talpa joasa si tocuri fara sa-mi fac griji ca sunt prea scunda sau prea inalta. Incerc sa ma imbrac cat mai comod, pentru ca hainele imi dicteaza mult starea de spirit.

    Imi plac femeile care poarta tocuri zilnic. Le admir. Eu n-as putea face asta. Si nici nu vreau :P Si eu ador combinatia camasa-jeansi - am o mica pasiune pentru camasi (am vreo 20 de camasi - sssttt, nu mai spui la nimeni; ma dezmosteneste mama daca-mi mai iau vreuna).

    RăspundețiȘtergere