sâmbătă, 20 februarie 2010

Ce imi doresc de la parul meu


Pornind de la postul trecut si de la problemele mele cu parul, mi-am pus aceasta intrebare.
Imi doresc in primul rand un par normal - care sa se ingrase macar la o saptamana, lucru care desigur nu ma va face sa ma spal mai rar de 2 ori pe saptamana, pentru ca nu numai sebumul conteaza, ci si toti microbii care fac casa buna in par, aspectul general, aranjarea parului in urma coafatului etc.
Imi doresc sa imi stea vopseaua in par. Da, am aceasta problema si ma enerveaza ca nimeni nu o mai are, eu sunt singura nefericita. Folosesc negru albastrui si am incercat extrem de multe vopsele, inclusiv din acelea puternice, de salon, dar nu imi stau deloc in par. La mine nu se vad radacinile cand creste parul, pentru ca pana la acel moment parul meu este decolorat, este cenusiu, aproape de culoarea mea naturala, eventual cu suvite pe ici pe colo mai inchise...este un fenomen paranormal, este negrul cel mai negru, repet. Stiu ca sunt femei care ma invidiaza, care se chinuie sa isi scoata negrul din par, dar eu vreau, eu sunt hotarata, eu vreau negru albastrui, cu stralucire de par vopsit - sau poate tocmai de asta vreau, pentru ca nu am parte? Hm!...
Ok, deci, textura, vopsea...mai vreau un par stralucitor, o coafura care sa ma multumeasca si sa mi se potriveasca, mult volum, niciodata nu este suficient, cat despre mine vreau sa ma pricep mai bine sa imi aranjez parul. Niciodata nu mi-a stat mana in par si este un chin pentru mine sa mi-l coafez, sa il intorc cu peria...si fac asta de 2 ori pe saptamana, trudesc din greu, dar de cele mai multe ori rezultatele sunt multumitoare, pentru 24 de ore...
In prezent, cum spuneam am reluat uzul de Pantenne Clariying, si inca astept minuni pentru parul meu, sper ca macar partea cu vopsitul si partea cu volumul sa se rezolve in urma unui par mai putin gras.

Un comentariu:

  1. nici mie nu-mi sta nici un fel de vopsea in par......ba nu, mint, imi sta aia ieftina, aroma.....insa dupa vreo 2-3 luni nu prea mai am par, imi cade f mult de la ea.....acuma nu m-am mai vopsit de la revelion, pt ca vreau sa schimb eternul negru cu altceva (nu m-am decis deocamdata cu ce anume)

    RăspundețiȘtergere