luni, 22 februarie 2010

Burberry


Am cautat pe site-ul Burberry colectia noua de cizme de cauciuc, dar m-am convins, tot ale mele sunt mai frumoase, de calarie, de la Decathlon. Sunt foarte chic, iar ceea ce apreciez cel mai tare la ele este ca sunt finute si sunt stramte pe picior (le port chiar cu colanti), iar picioarele mele, oricum subtiri, nu stau ca niste bete ca in majoritatea cizmelor de cauciuc in voga, adica labartate.
M-am indragostit insa la primul clic de o geanta Burberry, de 395 de lire. Iar ca bonus, mai suspin si dupa un palton de 1300 de lire. Am gusturi fine, ce pot sa spun. Ador hainele army, la fel ca Victoria Bechkam si ma bucur ca inca sunt in voga (bine, nu mi-ar pasa prea tare daca sunt in tendinte sau nu, ar continua sa imi placa, doar ca asa cum snobismul nu se demodeaza niciodata, oferta de haine care nu mai "sunt la moda" ar fi saracacioasa)

4 comentarii:

  1. Andreea, si eu suspinam dupa un palton rosu de 1500 de euro pe care-l vazusem prin strainatate. Cand i-am povestit mamei oftand, mi-a scos de la naftalina un palton nou nout din tineretea ei, absolut superb, foarte bun ca material si foarte sic. Sa vezi ce minunata sunt cu el ;;)

    Mama ta n-are nimic la naftalina?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti haioasa, insa iti dau perfecta dreptate, stiu ca moda a revenit, stiu ca se fac lucruri de calitate dintotdeauna. Mama nu are lucruri la naftalina, din pacate, dar eu o sa las o mostenire generoasa daca voi avea o fata. Nu chiar Burberry, dar oricum lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu o iubesc pe mama. N-a fost ahtiata dupa moda in tinerete, dar am descoperit la ea pe langa paltonul rosu si niste pantofi-sanda din piele intoarsa neagra absolut superbi, cu un calapod excelent. Si bineinteles, sunt foarte in tendinte. Am ochit si niste pantofi gri-petrol din piele la fel de superbi... Si culmea e ca unii sunt purtati o singura data si ceilalti deloc. Mi i-a pastrat mama de zestre :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Rosu?! M-ai dat pe spate definitiv. Ador paltonurile rosii. Esti o norocoasa, iar tu si mama ta va meritati una pe alta. Zestrea sa iti aduca noroc si sa te simti bine cu ea.

    RăspundețiȘtergere