duminică, 13 martie 2011

Un nou giveaway: Castigati o crema de maini de la Yves Rocher


Eu si Corina avem noi surprize pentru cititoarele noastre, de data aceasta puteti castiga o crema de maini de la Yves Rocher, pentru ca mainile reprezinta o carte de vizita pentru o femeie.
Perioada de desfasurare: 14 - 20 martie, ora 16:00.
Ce trebuie sa faceti:
- Sa lasati un comentariu la aceasta postare sau la cea de pe blogul Corinei in care sa specificati care este crema voastra preferata pentru maini – cea pe care ati utilizat-o si v-a placut foarte mult.
- Sa fiti follower ai blogului la care participati – al meu sau al Corinei sau ambele
- Sa specificati in comentariul vostru si numele cu care urmariti blogul si adresa de email. Va recomand sa editati un pic adresa de email (exemplu: andreea.beauty.reviews(at)gmail.com) sau sa mentionati: cont yahoo sau gmail sau hotmail urmat de ID vostru (exemplu: cont gmail: andreea.beauty.reviews)

Pentru a avea mai multe sanse de castig , puteti participa atat la giveaway-ul de pe blogul meu, cat si la cel de pe blogul Corinei, cu acelasi raspuns sau cu un altul, insa nu veti putea castiga ambele premii.

Castigatoarele vor fi desemnate duminica, pe 20 martie nu mai tarziu de ora 21:00, cu ajutorul rabdom.org, iar premiul il vor primi prin Posta, sau daca sunt din Bucuresti le voi inmana personal, daca le va face placere sa ne intalnim.
Castigatoarele vor fi validate in urma emailului pe care ni-l vor trimite dupa anuntarea lor.

Crema de maini pe care o folosesc acum este cea de la Herbagen, insa dintre cremele pe care le-am avut, imi amintesc cu satisfactie de cremele cu glicerina de la Avon. Voi?

Nota: Produsele oferite in aceste giveaway-uri au fost cumparate de Corina si nu fac parte dintr-o campanie publicitara.

19 comentarii:

  1. hey,te urmaresc cu ash.hrt06,crema preferata nu am..cam tot ce am incercat nu mi-a facut prea bine..ce m-a impresionat oarecum a fost glicerina citrica pentru maini.Imi doresc foarte mult crema pe care o oferiti,am avut ocazia sa o testez la o prietena si e chiar foaaarte buna .
    cont yahoo: ash.hrt06

    RăspundețiȘtergere
  2. folosesc pentru maini o crema de lime de la Farmasi. partea buna este ca am si-o crema de corp cu miros de cola, iar cand le combin, zici ca-s un pahar de cola light cu lamaie :))

    pinkdidlee pe yahu. te urmaresc cu Diddl prin GFC.

    RăspundețiȘtergere
  3. crema pe care o folosesc acum este o crema pe baza de vin de la Manufaktura si imi place enorm pt ca intra rapid in piele si nu este foarte grasa; hidrateaza bine pielea s o mentine astfel un timp indelungat. sunt deja la cel de-al 2 lea tub si cu siguranta o voi recumpara. conditiile pt participarea la concurs au fost indeplinite. te urmaresc prin GFC cu pseudonimul Luciana. e-mail :monix_umfv@yahoo.com
    o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai mult mi-a placut crema de maini cu Cocos de la Oriflame.Am mai incercat cateva,dar parca e singura care hidrateaza asa cum trebuie.Si are si un parfum delicios.
    Te urmaresc prin GFC sub numele de Lestie iar e-mailul meu este goth.ang3l[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema de maini pe care o folosesc acum este de la Farmec cu miere si galbenele, insa mai folosesc in paralel si unt de cacao.
    Te urmaresc cu numele: maddailade.
    madda_ilade at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: miha.ela
    mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
    Crema de maini: Garnier(rosu)pt piele f uscata, dar si crema de galbenele, partea proasta e ca nu aplic mai des.

    RăspundețiȘtergere
  7. crema care am folosito si mi-a placut cel mai mult este cea de la neutrogena deoarece am mainile foarte uscate, mai ales in sezonul rece si chiar mi-a fost de folos.te urmaresc cu GFC cu numele ciuxy_89,iar mailul meu este ciuxy_89@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. buna. te urmaresc cu numele andrewtza_luv, iar mailul meu este andrewtza_luv@yahoo.com. eu nu folosesc f des crema de maini pt ca nu am nevoie dar o ador pe cea de la Avon planet spa cu namol .este foarte buna si pretul destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu folosesc crema de la Avon cu glicerina si sunt multumita de ea.
    te urmaresc cu numele Giorgi5
    adresa de mail, cont yahoo : v_gica

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna :) Urmaresc ambele bloguri, si al tau si al Corinei, cu numele de Mad@, iar email-ul meu este cont yahoo: mada_3187.
    Crema de maini pe care o folosesc acuma si imi place este Crema de Maini cu Ulei de Masline Prestige (de la firma Lady's - fosta Metropolitan). Imi place ca este o crema usoara, hidrateaza mainile si cuticulele si deocamdata ma impac bine cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Crema sau mai bine zis cremele de maini cu care mi se pare ca ma inteleg cel mai bine sunt cele de la Dove pentru ca se absorb rapid in piele, nu lasa pelicula uleioasa si totusi simt ca hidrateaza. :)
    Te urmaresc cu pseudonimul Dia, iar mailul este d89diana yahoo com.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna,
    Te urmaresc sub numele oanaT, mail: oanatelehoi@gmail.com
    Crema de maini pe care o folosesc este Garnier ptr regenerare.(excelenta)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place mult crema de la Avon, Rich Moisture Glycerine hand Cream. E cam grasa, e adevarat, dar iarna imi place mult. Acum, ca a venit caldura nu o s-o folosesc asa des. De curand mi-am achizitionat unt de shea si pot sa spun ca e divin atat pentru corp cat si pentru maini. Nu miroase forte placut pentru ca este brut, dar macar asa stiu ca este natural.
    Te urmaresc cu numele cristinamar
    Adresa de mail este cristinamar8(at)gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, Andreea! :*

    Marturisesc ca eu nu pot trai fara crema de maini si balsam de buze… Le port mereu dupa mine, fara exceptie, si le folosesc foarte des, altfel simt ca nu-mi mai incap in piele, si nu de fericire! :) Nu stiu daca am o crema preferata, ador sa le alternez, sa ma bucur de varii texturi, efecte si mirosuri. In prezent, folosesc “Nivea anti-age cu Q10″, dupa fiecare spalare pe maini, si ma multumeste indeajuns. Am mai testat de la Avon, Oriflame (aleg inclusiv lotiuni de corp, cand sunt acasa), LRP, Balea.
    Multumim pentru concurs! :)

    P.S.: Era sa uit, te urmaresc prin GFC cu numele "Madutza", iar adresa mea de e-mail este sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer pana acum am cam neglijat mainile…nu mi-am cumparat nici o crema speciala pentru maini..folosesc crema de corp sau crema de galbenele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!Te urmaresc cu numele de Adriana.Adresa de e-mail este:adriana_cavaleru(at)yahoo.com.Eu am probleme cu mainile si am incercat mai multe creme, insa nu prea mi-au mentinut mainile hidratate.Acum urmez un tratament de la dermatolog pentru ranile pe care le fac si in paralel pentru hidratare Glicerina citrica de la Farmec si mainile mele arata bine acum.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna,
    Crema de maini pe care o folosesc este una de la uriage si mai folosesc si pe cea de la avon cu glicerina. Mi-ar face mare placer sa o pot incerca si pe aceasta de la yves.
    Te urmaresc cu numele de Jules iar adresa de email este iulia.visan at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna! Crema mea de maini preferata nu este chiar o crema, ci o lotiune de corp solida, numita "Salveaza-mi pielea". E prietena mea de nedespartit, mai ales pe parcursul iernii. Contine unt de shea, unt de cocos si ceara. Doar atat. Si e perfecta.
    Te urmaresc cu numele flori corpaciu si adresa mea este flori.corpaciu pe gmail.

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  19. acum e crema de maini de la Farmec cu ulei de maslini si cafea
    gfc;andreeabacau
    yahoo.com:yadydeea_puss

    RăspundețiȘtergere