vineri, 4 martie 2011

Review: MAC Kissable Lipcolour Woo Me


Va reamintesc ca mai aveti timp pana duminica, 6 martie, ora 14:00 sa va inscrieti la giveaway-ul meu si/ sau al Corinei aici si aici. De asemenea, profit de ocazie sa le multumesc tutror participantelor. Despre impresii si comentarii si sfaturi de exceptie de la cititoare, intr-o postare viitoare.
Corina a fost atat de draguta ca la momentul la care a planificat sa organizam impreuna acest giveaway sa imi ofere si mie un ruj lichid MAC Kissable, aceeasi nuanta Woo Me, asta dupa ce am descoperit cu mare uimire ca avem gusturi comune in materie de rujuri.
Ei bine, rujul este extraordinar, are o culoare absolut senzationala. Nu este cea mai "nude" nuanta, insa este superb.

Imi place cum se aplica pe buze, imi place foarte mult "aderenta" lui pe buze, desi este un pic cam pretentios - buzele trebuie sa arate impecabil, pentru ca daca au denivelari si "franjuri", ei bine aceste imperfectiuni vor fi evidentiate, din pacate. Nu este chiar rezistent la transfer, insa este mult mai rezistent decat un ruj obisnuit, iar cel mai senzational este ca nu face sa se lipeasca dizgratios parul de buze, adica ceea ce fac glossurile de obicei. Acesta este insa un ruj lichid. Nu este glossy, dar nici perfect mat, ci cremos. Rezista cateva ore bune pe buze, mai ales daca nu mancam sau nu bem altceva decat apa. Pentru ca este lichid, senzatia sa cremoasa este una foarte placuta.
Nu stiu daca din subiectivism, pentru ca il ador, sau daca datorita culorii, insa mi se pare ca imi ofera un volum fantastic la buze, muuuult peste clasicele rujuri care se bat cu pumnul in piept ca sunt pentru volum, si desigur nici nu are acel tickle neplacut.
Se potriveste de minune cu un smokey.

Sper ca v-am convins! Mult succes!

3 comentarii: