sâmbătă, 19 martie 2011

Tag: Despre blog


Am primit de la Iulia acest nou tag care tot circula prin blogosfera, iar pana acum nu am mai avut ocazia sa vorbesc despre "blogarit".

1.Cand ai inceput sa scrii online?
Pe acest blog am inceput sa scriu de un an si ceva. Inainte de acesta am mai avut o tentativa de a scrie despre mine, insa nu m-am putut tine de acel blog si am inceput sa scriu despre ceea ce ma reprezinta si pasioneaza si despre ceea ce imi face cea mai mare placere sa impartasesc cu publicul larg.

2.Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Imi place sa scriu despre ceea ce scriu, pentru ca ma pasioneaza extrem de tare domeniul ingrijire si make up si la randul meu imi place sa citesc blogurile pe aceleasi subiecte ale altor persoane.

3. Cum rectionezi la comentarii negative?
Nu prea am avut parte de comentarii negative, ci doar de comentarii extrem de rautacioase si jignitoare pe care le-am sters din start din contul de blogger si de pe email. Ca si cand nu ar fi existat. Nu ma aplec asupra lor deloc, nu ma influenteaza si nici nu ma incarca negativ absolut deloc. Poate pentru ca stiu de ce este capabila invidia la genul feminin.
La comentarii cat de cat rautacioase sau cu care nu sunt de acord, incerc sa raspund elegant si cu argumentele de care sunt capabila. Pana la urma nu fac nici beauty si nici make up la nivel de stiinta, ci doar din pasiune si o imensa placere, iar ce este bun sau frumos pentru mine nu este obligatoriu sa fie la fel si pentru alt cineva.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Sa scriu despre lucrurile care imi plac si pe care le testez. La randul meu citeam si ma informam foarte mult, si consider ca anumite pareri (review-uri) pe care le-am citit la altele mi-au fost de mare folos.

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Exclusiv blogurile pe care le urmaresc. Pana acum am raspuns elegant (zic eu) la propunerile de link exchange prin faptul ca nu sunt adepta acestei practici, iar blogurile pe care le urmaresc, le urmaresc exclusiv pentru calitatea si informatia lor. De asemenea, nu am fost de acord sa promovez diverse blogurile de tip sale, pentru ca momentan blogul nu imi aduce niciun venit si nu scriu pentru vreun scop comercial.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
M-a ajutat sa imi canalizez si sa imi dedic timpul catre ceea ce imi place, si de asemenea, sa fiu un pic mai bine informata decat inainte. Si am cunoscut cateva persoane deosebit de dragute cu care corespondez continuu.

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Sa am timpul necesar sa ma ocup de el. Materialul necesar il voi avea cu siguranta. As vrea sa imi pastrez si intensific prieteniile pe care mi le-am facut deja cu ajutorul blogului si sa am certitudinea ca macar cateva cititoare imi sunt fidele, iar parerile si review-urile mele le ajuta, macar un pic.

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Sa ma urmareasca, sa ma combata, pentru ca am nevoie de parerile si argumentele lor.

Majoritatea au preluat acest tag sau au fost provocate, asa ca nu voi nominaliza punctual pe cineva, dar il ofer cu mare drag tutror celor care vor sa il preia. Eu am citit cu interes toate raspunsurile celor care l-au facut pana acum.

2 comentarii:

  1. IMI PLACE FOARTE MULT CUM AI RASPUNS :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello
    Ai un blog award si de la mine:http://amalia-girlytalk.blogspot.com/2011/03/illamasqua-toxic-nature-asos-blog-award.html
    pupici

    RăspundețiȘtergere