sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Favourite Parfumes

Am primit o noua provocare de la Andreea si de La Hanul Ancutei, si chiar ma gandeam ca nu prea am vorbit pana acum despre parfumurile preferate, desi la mine e simplu - ador Chanel.

1. In momentul asta cel mai mult imi place si sunt la a treia sticla: Mademoiselle Coco.

Pur si simplu ador acest parfum - nu este unul foarte tare, foarte usor dulceag, dar persista foarte bine, este destul de puternic, totusi (cred ca suna un pic contradictroiu, nu cred ca ma pricep la descris parfumuri).
Oricum, la majoritatea parfumurilor ador mirosul lasat pe gulerul hainelor sau mirosul care se imprastie la dus.

2. Chanel Chance Eau Fraiche

Am folosit si acest parfum foarte mult timp si cred ca o sa revin la el, la vara. Chiar mi se pare ca are un miros foarte proaspat si...foarte personal. Eram obsedata de el, imi placeau foarte tare si cizmulitele de vara ale lui tanti din afisul promotional. Sunt superbe, nu?

3. Chanel Allure

Acesta a fost un cadou de suflet de la Iubi, acum 2 Craciunuri in urma. Imi place foarte mult pentru mirosul sau puternic si foarte feminin. Stiu ca suna aiurea, insa anumite parfumuri mi se par respingatoare.

Acum, lasand Chanel de o parte, nu in aceeasi masura, ma incanta si:


6 comentarii:

  1. Tu ma faci sa ma duc sa miros toate Chanel-urile :P Am mirosit cu ceva timp in urma Chanel No 5 si nu mi-a placut deloc, asa ca am ramas cu impresia ca Chanel e vechi si prafuit... saptamana asta vin in Bucuresti si am pe lista deja cateva parfumuri bune de mirosit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clarra, nici mie nu imi place Chanel 5, asa este, vechi si prafuit, dar celelalte...
    Iti urez sa te simti bine in Bucuresti, sa nu ai parte de dureri de cap si sa savurezi atatea parfumuri cat iti permite simtul olfactiv. Sa imi spui ce parere ai de ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac Chanel-urile.

    Ai alte tag uri de la mine,daca vrei :))
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/01/tags.html

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena, multumesc. Ai putea sa consideri ca iti pasez si tie acest tag. Chiar asa, tie ce parfumuri iti plac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, imi pare rau ca ti-am sters din greseala comentariul, din cauza touch screenului de la telefonul meu, in loc sa dau validez am apasat pe stergere.
    Ca sa iti raspuns la intrebare, Chanel Chance nu este un parfum oriental, este floral dulceag si chiar foarte fresh. Mi imi pare a fi mai mult un parfum de vara. Mie vara imi vine pofta sa il simt.

    RăspundețiȘtergere