vineri, 14 ianuarie 2011

Demachiantul pentru ten Balea


Mi-am cumparat demachiantul cu provitamina B5 pentru toate tipurile de ten de la Balea, convinsa fiind de impresia lasata de demachiantul lor bifazic pentru ochi.
Am observat ca ma plictisesc extrem de repede de demachiante, mereu caut altele, nu am nici pe departe consecventa pe care o am in materie de make up.
Imi place foarte mult acest demachiant, este foarte foarte gros si utilizez o cantitate extrem de mica la o demachiere, iar un machiaj complet, chiar si bronzer se curata perfect din 3 parti de dischete demachiante, ceea ce ma multumeste foarte tare in comparatie cu alte produse. Desi are o consistenta foarte groasa, nu este greu de intins pe fata cu ajutorul dischetei. Mai imi place foarte mult cum miroase si faptul ca mirosul persista, dar asta, desigur, este prea putin important. Per total, cel mai mult imi place ca este eficient si curata foarte bine tenul.
Intre timp, tenul meu s-a obisnuit deja cu el, insa ma ingrijoreaza putin faptul ca la primele aplicari tenul imi lua foc. Simteam o destul de puternica senzatie de usturime si arsura, desigur nu insuportabila, dar asta imi seamana destul de mult cu o reactie alergica. Per total a fost ok, pentru ca am aplicat imediat lotiunea tonica de la Clinique si apoi crema hidratanta de la Avene si chiar nu am mai avut nicio problema. Intre timp a disparut si aceasta senzatie, poate e chestie de obisnuita a tenului meu cu un nou demachiant.
Insa pe langa cat de mult imi place si cat de eficient, mi se pare totusi un pic cam dur, in special cu zona ochilor. Nu il folosesc efectiv pentru demachiatul ochilor. De fapt, ritualul meu este urmatorul: in primul rand demachiatul ochilor, intotdeauna cu demachiant special pentru ochi. Apoi demachiez restul tenului, insa nu caut o linie de delimitare intre zona demachiata deja din jurul ochilor si restul tenului, si desigur ca trec un pic cu discheta cu demachiant pentru ten si peste zona ochilor, dar desigur fara sa insist, zona este deja curata. Ei bine, despre asta vorbesc ca demachiantul pentru ten Balea mi se pare prea dur pentru zona ochilor. Nu imi irita ochii deloc, dar pielea subtire si sensibila din jurul lor da...poate asta impreuna cu usoara iritare alergica de la primele aplicari spune multe, dar eu insa sunt multumita de el, mai ales acum, cand m-am obisnuit cu el.
De recomandat, il recomand pentru eficienta lui si pentru faptul ca la alte demachiante trebuie sa insistati muuuult mai mult si sa consumati mult mai mult produs la o demachiere.
Daca il mai cumpar? Hm, nu stiu ce sa zic, pentru ca asa cum spuneam imi place sa experimentez continuu in materie de demachiante, iar pretul lui nici nu este o mare pierdere.

3 comentarii:

  1. ai un tag despre parfumuri la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. salut! chiar ma tentau produsele balea, dar nu am incercat din pacate nici macar unul .... voi incerca insa acest demachiant cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  3. A.M., multumesc mult, il voi onora curand.

    KarmenB, neaparat sa incerci demachiantul bifazic pentru ochi, despre care am mai scris si eu. Acela merita din plin, nu am auzit pe cineva care sa nu fie multumit de el.

    RăspundețiȘtergere