luni, 31 ianuarie 2011

Collistar Cream Powder Compact Foundation


A 3-in-1 foundation combining the covering and smoothing effect of a cream, the silky texture of a powder and the handiness of a compact foundation. Thanks to the addition of innovative microspheres which release hyaluronic acid and absorb excess sebum, it guarantees a long-lasting moisturizing and anti-shine action. The formula also contains retinol and vitamin E to give vitality to the skin. Applied with the special sponge provided.

Sunt in continua cautare a unui fond de ten compact care sa ma multumeasca. Experienta cu Benefit Some Kind of Gorgeous a fost dureroasa, nici nu vreau sa mai imi amintesc, de L'Oreal Accord Parfait, atat mineral cat si compact ma cam saturasem, credeam ca nu o sa gasesc niciodata genul acesta de produs care sa ma multumeasca. Uneori chiar simt nevoia de un machiaj deloc elaborat, doar un fond de ten compact aplicat in fuga, eventual un fard de pleoape nude si mascara si un balsam sau luciu de buze. Nu am deloc complexul de a iesi din casa nemachiata, dar uneori simt nevoia de un look ingrijit, foarte ordonat, dar deloc elaborat. Ori toate fondurile mele de ten au putere uriasa de acoperire, aplicarea lor nu este chiar cel mai easy lucru din lume si oricum cer odata cu ele si blush, si iluminator si super eye make up...toate cele, pe care de obicei le bifez, aproape zilnic, cu mare drag si foarte mult interes. Poate am inceput sa imbatranesc, dar uneori chiar imi doresc ceva un pic mai lejer. Lejer neinsemnand totusi invizibil, adica ceea ce mi-a oferit Benefit.
Cu mare strangere de inima, am ales Collistar Cream Powder Compact Foundation, varianta pentru toate tipurile de ten. Exista si varianta pentru ten combinat si gras, dar desigur mie nu aceasta mi se potrivea. De fapt, de la o vreme am descoperit si mascara Collistar, si mai nou fardurile de pleoape extraordinare, dar asta intr-un episod viitor.
Ei bine, pot sa spun ca imi place maxim acest fond de ten compact, pentru genul acesta de produs, este extraordinar. Are acoperirea foarte buna si care oricum poate fi dozata prin cantitatea de produs, are un buretel foarte bun si care ma ajuta enorm. Rezista toata ziua pe ten si imi ofera un aspect "clear". Ascunde micile pete si imperfectiuni, nu este insa capabil sa acopere extrem de bine roseata din obraji, dar, repet, nici nu am asemenea pretentii. Este perfect pentru ceea ce imi doresc. Blush-ul se "aseaza" foarte bine peste el, desi nu este obligatoriu sa mai aplic si blush, decat poate un strat subtirel. Imi place mai ales ca uniformizeaza culoarea tenului, asta este ceea ce imi doresc cel mai mult de la un astfel de produs si ma incanta peste masura ca rezista intreaga zi. Nu are totusi puterea de a nivela suprafata tenului, deci daca aveti cratere sau cosuri sau urme de imperfectiuni, nu cred ca este produsul salvator.
Parerea mea este ca merita incercat. Nu va lua locul in sufletul meu fondurilor de ten Estee Lauder Max Cover sau MAC Studio Sculpt, cel putin inca o vreme, pana mai imbatranesc, dar totusi il apreciez cum se cuvine pentru ceea ce imi ofera. Si nici nu se conusma atat de repede ca mizeria aceea de SKofG (scuzati limbajul, mai ales ca stiu ca are o gramada de fane...)

5 comentarii:

  1. Pe mine ma cam enerveaza fondurile de ten cu putere mare de acoperire. am senzatia ca atrag mai rau atentia asupra zonelor "problema". :)) Collistair pare interesant. Ce pret are ? xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, ai dreptate, fondurile de ten cu putere uriasa de acoperire cer un ten cu minime imperfectiuni. Referitor pret, eu l-am cumparat de la o colega de munca la un pret foarte bun. Are pe cineva care aduce produse Collistar din Italia...o sa ma interesez de curiozitate la Sephora sa vad ce pret are.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar azi ma gandeam ca as avea nevoie de un fdt mai lejer, iar cel de la Benefit si mie mi-a fost inutil :|imi imaginez insa ca e teribil de scump...oare cum o fi Bourjois healthy mix ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Claudia, nu am idee de niciun fond de ten Bourjois. Produsele Collistar sunt cam scumpe :( dar pe zi ce trece am convingerea ca merita totusi efortul.

    RăspundețiȘtergere
  5. collistar au avut prima crema din lume expusa in muzeu. E un brand care isi merita banii. Cream powder foundation costa aprox 145 ron, este tratament de hidratare, completeaza excelent o crema hidratanta.P.S. - majoritate produselor de make-up collistar sunt si tratament - aveti grija ce anume alegeti!

    RăspundețiȘtergere