joi, 9 decembrie 2010

Rujul meu nude de la Pupa


Cautam cu disperare un ruj nude mat, o anumita nuanta de nude pe care o aveam in minte, un fel de cafea cu lapte, insa in acea concentratie in care beau eu cafeaua cu lapte (un sfert cafea si restul lapte). Diferite nuante nude de glossuri mai aveam sau rujuri glossy, dar imi doream cu ardoare un ruj atat mat, care aproape sa evidentieze liniile fine ale buzelor, iar datorita culorii acestea sa para oricum mai...voluminoase, o idee.
Am observat oricum ca rujurile nude mate nu sunt deloc usor de gasit la standurile de cosmetice, iar daca indraznesc sa raspund la intrebarea "cautati ceva anume?" prin "un ruj culoarea pielii", toate ... iau o pauza in a le numi, imi arata numai rujuri rozacee de culoarea buzelor. Nu, nu, nu a buzelor, a pielii. A pielii de european, neoparit.
In fine, am gasit cea mai apropiata nuanta de nuanta cautata la Pupa. Din pacate poza a iesti dubios si am umblat oricum si la culori, caci nu mai sunt zilele luminoase de alta data cand pozele ieseau rezonabil.
Oricum, intr-un machiaj sofisticat sau smockey, cu pleoapele de la gri foarte inchis pana la negru sau cu mov foarte inchis sau cu albastru foarte aprins, buzele date in prealabil cu acest ruj se integreaza perfect in look, imi place rezultatul.
Cat despre ruj, are o rezistenta medie, dar o acoperire foarte buna si mata. Astfel incat pentru un aspect ok, buzele trebuie sa fie in cea mai buna forma si stare, optim hidratate si necrapate deloc.
Intre timp insa, de cand mi-am luat eu acest ruj, s-a deschis MAC-ul in Romania si am pus ochii pe vreo doua nuante mate de la ei. So more will come soon.

2 comentarii:

  1. Din pacate in poza nu se vede bine culoarea, dar ma gandesc ca e superb. Sa-l folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. :* te asteapta 2 lepse de la mine:
    http://clarra.wordpress.com/2010/12/15/the-30-days-challenge/
    http://clarra.wordpress.com/2010/12/16/leapsa-cand-eram-mica/

    RăspundețiȘtergere