duminică, 5 decembrie 2010

Crema tus pentru contur de la Elf


E plina blogosfera de review-uri pentru acest produs si nu stiu ce as mai putea sa adaug din ceea ce nu s-a spus.
Este un produs exceptional, eu il folosesc incontinuu de cand mi l-am achizitionat. Are un pret foarte bun si este senzational. Se aplica foarte usor datorita pensulei oferite cadou la achizitionarea tusului de culoare neagra. Pastreaza foarte usor linia ochiului si astfel este extrem de usor de trasat linia pe conturul pleoapei si mai ales de dozat grosimea liniei.
Imi place si culoarea, este deosebit de intensa si mai ales uniforma.
Acest produs reprezinta o modalitate excelenta de conturare si evidentiere a ochilor. Atentie, insa, nu recomand utilizarea lui direct pe pleoape, in cazul in care va ganditi sa utilizati tusul acesta si atat, pentru ca in timp se imprastie si in sus, pe pleoape. Acest lucru nu se intampla deloc, desigur, daca folositi fard pentru pleoape. Deci, daca doriti genul de look fond de ten, tus pe pleoape si mascara, folositi totusi un fard de pleoape oricat de nude si invisibile ar fi. Sau macar un fard iluminator.

2 comentarii:

  1. tie nu ti s-a uscat? eu dupa doar 3 utilizari mi s-a uscat :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, nu, nu s-a uscat deloc, ba chiar mi se pare o idee mai moale decat la desigilare, dar poate pentru ca este foarte cald in camera mea. Stiu ca nu este ok pentru comorile mele (cosmeticale), dar asta e.
    Daca insisti cu pensula, tot nu ajuta?

    RăspundețiȘtergere