joi, 23 decembrie 2010

Benefit Some Kind of Gorgeous


Ufff...stiam ca nu apreciez deloc fondurile de ten sau smacolinele pentru fata care nu acopera niciun pic. Si totusi mi-am dorit destul de mult, dintr-o imensa curiozitate Some kind of gorgeous de la Benefit. Ma gandeam ca nu ar strica ceva lejer pentru cand ies la cumparaturi sau pentru zilele cand sunt prea adormita pentru un machiaj sofisticat.
Si iata, am facut prostia sa arunc banii si reducerea mea de 15% la Sephora pe acest...produs. De ce naiba, industria cosmetica permite fabricarea unui astfel de produs...care nu face nimic?
Absolut nimic, nici macar nu uniformizeaza culoarea tenului si nu poate acoperi nici macar tenta rozacee a pielii. I-am acordat sanse, l-am aplicat doar cu crema hidratanta in prealabil, sau doar cu baza pentru ten sau combinat si chiar si fara nicio baza. Este absolut oribil, se strange in pliurile pleoapei, in cazul in care am aplicat acest produs si o mascara - machiaj de baza nu? Se strange si in pliurile de la coltul gurii, este infiorator si totaly useless. Imi inchipui ca daca as avea porii imensi sau urme de traume de acnee pe fata, tot acest produs...nici nu vreau sa vizualizez asta.
Nu inteleg ce ar putea aprecia cineva la el, si spun asta citind cateva review-uri celebre. Poate mi se pare mie ca am tenul destul de ok si realmente sunt constienta ca sunt norocoasa posesoare a unui ten cu un aspect foarte bun si de aceea am pretentia ca atunci cand aplic ceva pe el in scopuri de beauty, acesta sa devina ca de portelan, ca o poza photoshop-ata. Dar de ce oare, in cazul in care sunt produse care imi ofera acest aspect, eu totusi continui sa mai experimentez? Hm, poate doar pentru ca sunt femeie...

6 comentarii:

  1. Mie nu imi vine sa cred ca nu iti place(adica nu ti se potriveste)
    Eu l-am folosit pana la ultima picatura si mi-a fost tare drag.
    Dar sigur, te inteleg pentru ca si eu am patit-o cu unele produse laudate de altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, dar nu ai putut sa il incerci inainte de a-l cumpara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Adela, poate ca trebuia sa il iau ca pe un semn faptul ca nu l-am castigat la giveaway-ul tau :) L-am incercat, insa doar pe mana, nu as fi putut sa il folosesc pe ten cu aplicatorul de la mostra din Sephora. Ma oripileaza faptul ca vanzatoarele acelea te indeamna sa folosesti si rujul direct pe buze...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost si eu pe punctul de a il cumpara dar am renuntat cand am sesizat ca are acoperire zero! l am incercat pe mana unde am o vena mai pronuntata si mi-am dat seama care e treaba cu el.Benefit stau bine doar la concealere,iluminatoare dar nu si la fond de ten!
    Ai incercat Max Factor Xperience? Are o acoperire destul de lejera,nu prea mare si arata natural pe ten.Eu am nuanta beige linen si e chiar ok!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm, bine ca am citit si un review negativ...si mie mi s-a parut absolut transparent pe pielea mea si ma gandeam ca poate stau eu prost cu perceptia :|...

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea, si eu l-am incercat pe mana si mi-a lasat impresia de acoperire lejera si mai ales mi-a placut cat de cat aspectul sau (pe mana). Chiar consider ca am nevoie si de un astfel de produs, nu numai de ceva de genul Max Cover, insa aplicat pe fata: dezamagire totala, zero rezultate. Nu am incercat Max Factor Xperience, mai am inca Lasting Performance de la ei si momentan mi-am luat de la MAC un fond de ten, dar tot cu putere imensa de acoperire.

    Claudia, se pare ca ai o perceptie buna. Pe mine m-a inselat perceptia, cel putin la aspectul pe mana...

    RăspundețiȘtergere