luni, 12 iulie 2010

Fardul de pleoape Cargo si un look by me

Nu am mai folosit pana acum niciun produs de la Cargo, insa am primit un fard duo, nuanta Madagascar care contine un fard cremos care nu se poate folosi (este extrem extrem de gros, nu am putut sa indes macar pensula in el, desi nu asa ar fi fost normal sa il folosesc; daca aveti any tips, please, don't hesitate...) si un fard clasic, dar cu putin shimmer in el.
Cargo este o companie canadiana, infiintata in 1996. M-a impresionat sa citesc ca denumirea lor vine din conceptul conform caruia makeup is every woman's "cargo". In rest, este o companie de milioane de dolari (normal, doar suntem atat de multe) si care recent a lansat o linie de produse PlantLove Botanical Lipsticks. Asta nu imi place deloc, sau cel putin nu ma impresioneaza catusi de putin :P
Afirm ca m-a incantat extrem de tare fardul (singurul pe care l-am putut folosi). L-am folosit desigur peste primer-ul Too Faced si asta conteaza si influenteaza totul, insa pot sa il declar foarte foarte intens si cu o textura extraordinara - atat pe pleoapa, cat si pe pensula, din punct de vedere al aplicarii.
Desi sunt inca novice, si in realizarea de machiaje complexe si in facutul de poze pe myself, iata ce am reusit sa obtin cu el si cu inca cateva farduri:


Am folosit:
- pentru ten:
FDT Estee Lauder Maximum Cover, Light Medium (desigur, doar este atat de adorabil)
Blush Elf nuanta Coy
- pentru ochi:
Primer Too Faced Shadow Insurance
Fard Cargo Madagascar - nuanta pe care am putut sa o utilizez
Fard Clinique Black Orchid
Fard Korres 66 Pink
Fard Elf Punk Funk nuanta mov pe pleoapa de jos
Tus rezistent la apa Elf
Liner Revlon Color Stay black
Mascara Masterpiece Max de la Max Factor
- pentru buze
Ruj Avon rezistent la transfer Cappucino (parca, nu sunt sigura in legatura cu nuanta, pentru ca nu scrie pe el efectiv, ci scria pe cutia lui)


Si, pentru ca mi-am facut acest machiaj inainte sa plec la servici, iar rezultatul mi s-a parut destul de intens (acum foloseam pentru prima oara fardul Cargo, care chiar e deosebit), am decis sa renunt la lentilele de contact si sa mai estompez look-ul cu ochelarii de vedere; si iata-ma:

10 comentarii:

  1. Si eu am ochelari de vedere la fel ca ai tai ;). Iti sta foarte bine cu acest fard, dar pareai cam trista in poza :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stiam ca partea cremoasa e un eyeliner deci cred ca ar trebui sa incerci cu o pensula pentru eyeliner.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clarra, nu, nu eram trista. Era dimineata, urma sa merg la servici...iar de felul meu nu sunt absolut deloc fotogenica si ma concentram asupra pozei, altfel...totul ok.
    Camelia, o sa incerc, insa nu orice fard cremos este pentru liner. Sper doar sa nu imi distrug pensula. Fardul este beton (la propriu), nu merge intins pe pleoapa nici cu degetul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acel fard cremos este eyeliner, de aceea este si atat de gros, fardul contine beeswax si silica amandoua sunt perfecte pentru un astfel de produs, silica impiedica produsul sa intre in liniile fine ale pleoapei iar beeswax-ul din eyeliner ajuta la o aplicare cat mai usoara si fara probleme.
    Per total este un duo reusit,eu am nuanta Budapest. Incearca cu o pensula de eyeliner, este foarte ok produsul, vei fi incantata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iata ca mai am o gramada de lucruri de invatat, dar de asta ma incanta sa scriu despre, pentru ca astfel pot invata si de la voi.
    Multumesc pentru sfat, o sa incerc, negresit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, ai un tag la mine pe blog, sper sa il faci.
    Daca iti place ma poti adauga si in lista de bloguri.
    O zi frumoasa!

    http://ladysblush.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-ai pus foarte bine in evidenta culoarea ochilor, foarte frumos te-ai fardat.Ica

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Ica. Poate voi mai posta self make up. Mi-as fi pus lentilele totusi, daca nu mi s-ar fi parut destul de incarcat machiajul, asta pentru o zi de munca.

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreea, dacă zici că are ceară de albine în componenţă încearcă să-l încălzeşti cu o brichetă gen antivânt, dar la suprafaţă, nu sub cutiuţă, că dup-aia dai în altele. Sau.. să îl laşi undeva la soare. Părerea mea. Ori cu un phoen cred că ar fi mai potrivit. Apoi ar trebui să îl poţi folosi cu o pensulă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Roxana, multumesc pentru sfat, o sa incerc cu un phoen, cel mai bine. Obisnuiesc chiar sa mai usuc lucruri cu phoenul...Am incercat inclusiv sa bag pensula de liner in el, dar nu a functionat...poate chiar e ceva in neregula cu el...cealalta culoare, cu textura obisnuita, imi place foarte mult oricum.

    RăspundețiȘtergere