vineri, 23 aprilie 2010

Top 10 cele mai bune produse cosmetice


Ii cer scuze Clarrei ca preiau leapsa cu ceva intarziere, dar am avut o saptamana destul de busy la munca si diverse lucruri dupa munca, desi ieri am dormit de la ora 20:00 pana la ora 22:30 si apoi de la ora 23:00 pana dimineata la 7 fara un sfert. Asta da somn de frumusete!
Revenind, m-am gandit oricum toata saptamana la provocarea din partea ei: top 10 produse cosmetice preferate. Imi amintesc ca am citit la un moment dat pe blogul Adelei un raspuns foarte inspirat la o intrebare de genul acesta: apa si sapunul. Mergand pe linia aceasta as adauga desigur si lama de ras si macar si deodorantul.
Iata insa caror produse "efectiv" cosmetice le acord eu cu mandrie marele premiu in categoria lor: (ordinea este alfabetica dupa branduri).

1. Body Shop balsam de buze cu vanilie si vitamina E - am folosit vreo 5 - 6 tuburi pana acum, de cand l-am descoperit, insa acum sunt la Yes to carrots. Ador insa consistenta acestui balsam si faptul ca este destul de rezistent si foarte eficient, fara insa a "ingrasa" in mod neplacut buzele.


2. Chanel - Parfumurile Chanel. Le ador, sunt parfumurile mele de suflet la care ma intorc tot timpul, indiferent cu ce le-as trada. Folosesc cu maxima placere si mandrie: Chanel Chance Fraiche - a fost primul meu parfum Chanel (de fapt e apa de toaleta, insa foarte puternica, cu un parfum foarte rezistent), Mademoiselle Coco si desigur Allure, cadoul meu de suflet al ultimului Craciun ;)


3. Clinique lotiune tonica - am scris deja despre ea acum ceva vreme. Cred ca pot sa spun ca este produsul cu efectul cel mai vizibil asupra tenului meu. A fost o lunga perioada cand am incetat sa o mai folosesc si am incercat alternative, insa diferenta este clara asupra aspectului tenului meu de la o perioada la alta.


4. Dior eye shadow - am scris de asemenea despre ele. Sunt super super rezistente, nu am mai intalnit altele pana acum care sa ajunga macar la nivelul lor.


5. Elmiplant Cellulight - folosesc gelul de dus exfoliant care ofera pe loc o catifelare extrem de placuta, iar dupa baie folosesc gelul din aceasi gama. Ofera pielii o senzatie de ardere si multa roseata. Mi se par niste produse bune si eficiente pana intr-acolo pana unde cred eu ca isi pot face treaba lotiunile anticelulitice, insa asa cum am mai spus trebuie mult mai mult decat atat.


6. Estee Lauder Maximum Cover - cel mai bun fond de ten EVER. Ei bine da, mi l-am cumparat in sfarsit, si voi scrie detaliat despre impresia pe care mi-am format-o despre el, dar chiar e senzational.


7. Giordani mascara de la Oriflame - desi genele mele sunt ok, destul de lungi si destul de dese, efectul oferit de mascara Giordani ma incanta foarte tare. In primul rand si esential pentru mine este ca nu lipeste genele deloc. Dupa aplicarea a nenumarate alte feluri de mascara sunt nevoita sa imi separ genele cu un ac ascutit cu gamalie. Nu e deloc cazul cu acesta. Le separa frumos si le ofera suplete, este rezistent si nu lasa firimituri pe fata.


8. Nivea dischete demachiante. Multa vreme nu am acordat deloc importanta marcii dischetelor demachiante, desi sunt dependenta de ele. Nu imi plac demachiantele care se clatesc cu apa, pentru ca desi e posibil sa fie mai eficiente, eu urasc apa de la chiuveta si nu o folosesc deloc, deci singura optiune care imi ramane sunt demachiantele cremoase si dischetele demachiante. Multa vreme nu vroiam sa ma uit la Nivea, pentru ca imi inchipuiam ca sunt "gratuit" mai scumpe, insa nu, sunt intr-adevar mult mai bune. Sunt mai groase, materialul este mai "bumbac" decat la altele, dar in acelasi timp nu absorb demachiantul sau lotiunea tonica astfel incat doar o mica parte sa ajunga pe fata, iar discheta sa poate fi folosita doar pe o parte, intre timp devenind super flescaita... Este singurul produs Nivea pe are il apreciez intr-adevar. Ba nu, mai era si crema de fata Aqua Sensations.


9. OPI. Desigur, dragostea mea, preferatele mele. Nu stiu cum am trait pana sa descopar ojele astea. E inutil sa mai adaug ceva, oricum nu am cuvinte - de la brand, imagine, pana la produsul in sine, asa cum am mai spus.


10. Pantenne Clarifying - singurul sampon care ii da de cap :) parului meu gras si ii ofera cea mai mare senzatie de curat. Desi am mai renuntat candva la el, nu cred ca ma voi mai desparti de el atata timp cat o sa se fabrice. Chiar nu am chef sa mai experimentez altceva in materie de sampon...asa e perfect.


Predau stafeta mai departe catre Iulia, Katrina si Somonica.

2 comentarii: