sâmbătă, 18 februarie 2012

Joico Silk Result Thermal Smoother

In ultima vreme nu mi-am mai cumparat foarte multe cosmeticale, dar am investit mult in produse pentru par sau unghii, incat am subiecte pentru review-uri cel putin pentru jumatate de an :)
De cateva luni am inceput sa folosesc placa pentru par, pentru ca pana acum nu am gasit nimic mai eficient si care sa pot folosi de una singura pentru a-mi face parul sa arate satisfacator fara mainile unui profesionist.
Am inceput desigur sa folosesc tot felul de solutii nu exclusiv dedicate protejarii parului supus la tratamente atat de termice, de 2 ori pe saptamana, ci mai degraba produse de tipul "damage hair". Din punctul asta de vedere, piata de supermarchet dedicata tratamentelor de par este foarte foarte saraca.


M-am orientat deci catre produsul de la Joico, pentru ca absolut toata lumea din jurul meu care a folosit tot felul de marci profesionale de ingrijire a parului a declarat cu convingere ca Joico este cea mai buna marca.
Am ales de pe carespot.ro produsul Joico Silk Result Thermal Smoother, a costat 43 lei, 150 ml.
Nu ma asteptam la rezultate "oau!" de la un produs care teoretic nu trebuia sa faca nimic vizibil, dar macar sa imi mentina aspectul parului asa cum era, in conditiile in care il supun la placa de 2 ori pe saptamana, la temperatura medie a placii.
Cu toate astea, imi place la nebunie, este un produs foarte bun si care are o gramada de efecte pozitive pe parul meu. Am observat ca mi-a ingrosat firul de par, sau cel putin aceasta este senzatia. Parul meu a devenit mai aspru, in conditiile in care il am incredibil de fin si subtire, motiv pentru care il si pierd in cantitati industriale la fiecare spalat pe cap si este si ingrozitor de greu de coafat, pentru ca nu sta nicicum. Nu numai ca protejeaza parul, ceea ce nu pot decat sa observ folosindu-l impreuna cu placa si constatand ca parul meu ramane lucios, nu tern, nu tocit sau complet deshidratat, dar imi place foarte mult textura pe care o ofera, iar faptul de a deveni mai aspru mi-l ajuta si sa se aseze mai bine, iar la uscarea completa arata foarte frumos texturat.
Il aplic dupa zvantarea parului, inainte de utilizarea placii, incerc sa sprayez uniform pe toata suprafata parului si sub suvitele de deasupra. Sunt multumita ca nu se consuma usor deloc.
Ce e drept, nu imi pot inchipui cum s-ar comporta pe un par deja aspru. Eu imi doream ceva care sa imi intareasca parul fara a-l usca si e cel din urma produs care mi-am inchipuit ca va face asta.
Nu stiu daca e doar un efect placebo, pentru ca am ajuns sa ador acest produs, sau daca nu cumva e din cauza altor produse noi pe care le folosesc sau chiar si a altor factori de natura hormonala, dar coincidenta sau nu, de cand il folosesc nu mi se mai ingrasa parul atat de mult ca inainte. Ceea ce vreau sa subliniez este ca sigur sigur nu contribuie la ingrasarea parului ca alte produse tratament sau de styling. Sigur, nu pot sa bag mana in foc nici ca dimpotriva.

2 comentarii:

  1. L-am avut si eu, dar in cazul meu s-a comportat oribil! Dupa doua utilizari l-am pasat surorii mele si ea, la randul ei l-a aruncat la gunoi. Mi-a placut in schimb aroma sa, insa doar atat! Ma bucura sa aud ca tie iti place, pentru ca ma gandeam ca nu isi merita bani. Acum am inteles ca probabil parul meu e de vina, avand tendite spre ingrasare. Iar sora mea are exact acelasi gen de par, moale si care necesita spalari frecvente.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am avut si eu, si-a facut treaba, mi-a protejat parul, dar uneori parca imi lasa parul usor lipicios. Cred ca din vina mea, ca puneam prea mult. Il folosea si stilista la care ma tund, si bineinteles ca de la salon ieseam cu un par extra matasos. Oricum, m-a tinut o vesnicie. Dupa ce l-am terminat l-am luat pe cel Farmec, sunt multumita de el.

    RăspundețiȘtergere