sâmbătă, 1 octombrie 2011

The very best mascara - Colossal Cat Eyes


Dupa succesul mascarei Maybelline Colossal, succes de care este plina blogosfera, si mai ales din propria mea experienta foarte placuta cu aceasta mascara, am fost tare curioasa sa incerc si varianta Cat Eyes. O dovada in plus de cat de exceptionale sunt mascarele Maybelline, dupa cum am sustinut aici, aici si aici.
De obicei, cand aud in reclamele la mascara "efect de gene false" imi vine sa urlu. Da, efect de gene flase doar daca esti atat de inzestrata de la natura sau daca chiar porti gene false. Cu toate astea, cand am incercat prima data Maybelline Colossal Cat Eyes am spus "Oau, parca mi-as fi pus gene false". Este de departe cea mai grozava mascara pe care am intalnit-o, si stiu ca am mai spus asta si cand am incercat One by One de exemplu...dar pana acum chiar nu am mai intalnit o asemenea mascara. Periuta ofera destul de mult produs la o aplicare, incat sa incarce suficient de frumos si bogat genele, dar fara sa le lipeasca. Sunt perfect separate si ferme. Imi plac mascarele care intaresc genele si le fac ferme. Dureaza foarte mult timp pe gene, nu pateaza zona de sub sprancene si nu se faramiteaza. Este absolut cea mai buna inventie.
Maybelline face parte din grupul L'Oreal, iar nu sunt deloc un fan al lor, ba chiar dimpotriva, dar aceasta mascara pot sa spun ca umileste de departe mascarele Lancome sau Dior. Sper ca cei de la Maybelline sa nu scoata vreodata din piata sau sa schimbe formula la aceasta mascara, atata timp cat traiesc.

8 comentarii:

  1. mie nu imi place. lancome hipnose the best.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu ma prea inteleg cu ea,desi am fost ft entuziasmata sa o incerc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost foarte incantata de Maybelline Colossal ,dar pe aceasta inca nu am folosit.o!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am doar Colossal, as putea sa o incerc si pe asta, avand in vedere oferta de acum a Maybelline - daca mai e valabila. Ultima surpriza placuta in materie de mascara a fost de la Yves Rocher, o mascara in ambalaj roz-mov, imi scapa numele, oferita cadou la comanda. Nu ma asteptam la nimic de la ea, am mai avut si altele YR si nu mi-au placut, dar asta e super. Imi mai place si Max Factor 2000 Calories si False Lash Effect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci...eu am citit la fete ba ca ar fi bun, ba ca nu. Hmmm, cred ca depinde si de genele pe care le avem...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dureaza foarte mult timp pe gene, nu pateaza zona de sub sprancene si nu se faramiteaza. Este absolut cea mai buna inventie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Andreea si LA MULTI ANI in primul rand:)
    Am gasit intamplator blogul tau,care este f interesant de altfel si l-am si salvat, cautand fondul de ten estee lauder max cover.Vroiam sa te intreb de unde iti achizitionezi tu acest fond de ten.Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Anonim, multumesc pentru urare si pentru gandurile bune. Eu mi-am cumparat fondul de ten Max Cover de la Sephora.

    RăspundețiȘtergere