luni, 3 octombrie 2011

Maybelline Falsies Volum Express


Dupa o postare despre o mascara extraordinara, urmeaza inca o postare, tot despre o mascara Maybelline - Falsies Volum Express.
Este ok, clar e o mascara de calitate, insa nu stiu daca se poate sa existe vreo mascara indiferent de brand care sa egeleze Colossal Cat Eyes sau One by One.
M-am bucurat de aceasta mascara ca este waterproof si cred ca este necesar sa bifez ca am si o mascara waterproof, iar in prezent nu aveam vreuna. Mi se pare ca incarca un pic prea tare genele si apoi trebuie sa imi dau silinta sa le dezlipesc, ceea ce nu se intampla nici pe departe la mascarele mai sus amintite. Dupa ce ma chinui sa le separ, genele arata frumos, dar nu le-as caracteriza prin Falsies Volum, iar Express chiar nu e cazul din moment ce consum timp suplimentar la aplicare.
Cel mai mare minus pe care il atribui insa acestei mascare este ca dupa circa 7-8 ore de la aplicare pateaza urat zona de sub sprancene. Da, stiu ca am pleoapele de asa natura incat varful genelor mai ales alungite de mascara sa imi atinga acea zona, mai ales cand ma uit de jos, insa atata timp cat exista alternative de mascara care nu fac asta, as avea pretentia ca nici aceasta sa nu o faca.
Dupa terminarea sau expirarea tubului nu voi cumpara altul, ci in materie de waterproof ma voi reprofila.

6 comentarii:

  1. Ma asteptam ca la un rimel waterproof sa nu intampinam problema de care ai vorbit tu mai sus. Bine ca am aflat pentru ca intentionam sa il cumpar!! Eu am ceva de la Seventeen acum, pe care am dat in jur de 40 de lei si ma oftic pentru ca intampim aceeasi problema ca si tine. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost foarte dezamagita de tot ce inseamna rimeluri Maybelline, in afara de varianta veche de la cel galben, Volum Express parca se numeste, pe care o am si pe negru si pe albastru.
    Iti recomand YSL pentru alungire,sau 2000 Calorie, sau Rimmel Sexy Curves am aceeasi problema cu genele si astea mi le intorc fara a fi nevoie de clestisor :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia, eu nu am o problema cu mascarele Maybelline, imi plac cel putin 3 dintre ele, insa acesta nu. Imi place si 2000 calories si visez la cele colorate de la YSL

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se par atat de multe variante...incat am ramas in urma cu tot ce a aparut in materie de mascara.
    Sa-mi fie rusine deci :))

    Apropo de rimelul YSL colorat de care aminteai mai sus, eu il am pe cel mov si e de vis.
    Nu credeam ca o sa imi placa asa de mult un rimel, mai ales acea nuanta care pare greu de purtat.
    Cred ca se potriveste oricarei culori de ochi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Katyna, m-ai nimerit! Exact la acel mov visez si eu. E pe lista de cateva luni, dar acum am atat de multe...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pff..trebuia sa intru pe blogul tau sa citesc acest post inainte sa imi cumpar aceasta mascara...a fost o investitie proasta...lipeste genele in ultimul hal...nu imi place deloc...am cumparat-o pt ca mi-a placut peria..dar cu siguranta nu am sa o recumpar.

    RăspundețiȘtergere