joi, 6 octombrie 2011

Demachiantul bifazic pentru ochi de la Farmec


Da, stiu, cat de multe fane are, stiu ca este ok formulat si mai ales stiu discutia aceea care ma scoate din sarite cu sprijinirea brandurilor romanesti. Ok. MIE nu imi place acest demachiant si va explic.
Mi se pare normal ca in review-ul unui produs sa fac comparatie cu alte produse similare, atata timp cat nu este primul produs cu acea destinatie pe care il folosesc.
Demachiantul bifazic de la Farmec nu se compara cu demachiantul bifazic Sephora, care este preferatul meu, chiar daca are pretul de 5 ori si ceva mai mare. Nu se compara nici macar cu demachiantul bifazic de la Balea, cu pret apropiat si infinit mai bun.
Nu imi place ca nu este suficient de gras, precum cel de la Sephora, urasc ca este instabil si in mai putin de 2 secunde se dezomogenizeaza. Practic de abia am timp sa il aplic pe discheta demachianta de cand il scutur si pana il aplic efectiv. Si nu imi place deloc ambalajul si mai ales orificiul prin care iese produsul. Daca ma chinui sa am grija sa pun cat trebuie pe discheta, el oricum curge la vale. Apoi, cand il tin astupat cu degetul, ca sa il scutur (foarte des si foarte temeinic, pentru ca de, se descompune rapid), cand iau degetul tasneste de parca ar fi efervescent. La intrecere cu oricare dintre demachiantele preferate de care va spuneam mai sus, o cantitate similara din fiecare produs, acest demachiant de la Farmec sterge cel mai putin eficient negreala de la mascara si dermatograf. In prima faza o intinde pe toata pleoapa.
Fara nicio urma de regret voi alege demachiantul de la Sephora, de peste 5 ori mai scump, iar in perioade de limitari bugetare grave, demachiantul de la Balea, second best.

4 comentarii: