duminică, 11 septembrie 2011

Machiaj simplu si de efect

Semn clar ca varsta isi spune cuvantul, de la o vreme am inceput sa nu mai suport machiajele in culori foarte colorate si multe si papagal. Niciodata nu m-am dat in vant dupa ele, dar de la o vreme folosesc multe bejuri, marouri, taupe sau movuri deloc tipatoare. Eram foarte incantata cand mi-am cumparat trusa 88 de la Coastal Scents, dar acum regret amarnic ca la acel moment nu mi-am luat-o pe cea in culori neutre. Ma scarbesc rozurile tipatoare si nuantele de verde sau albastru aproape fosforescent, pur si simplu nu le suport. Sunt foarte foarte putine nuante pe care le-am folosit din cele 88. Nu sunt nici macar jumate, si constat ca pana la urma a fost o investitie destul de proasta, asta tinand cont de tonele de alte farduri pe care le am si pe care chiar le folosesc, pentru ca mi se potrivesc.
Am vrut sa imi fac un machiaj folosind doar farduri din trusa de la Coastal Scents si ce credeti ca am folosit:


Per total sunt destul de multumita de ce a iesit, destul de mult efect intr-un machiaj banal.
Am folosit o nuanta foarte deschisa in tonul pielii la coltul intern al ochiului, insa asta oricum nu prea se vede, iar pe toata pleoapa am folosit de asemenea o nuanta mata in tonul pielii, iar in pliul pleoapei si coltul ochiului am format un V culcat (<) cu negru pe care l-am intins foarte foarte bine si temeinic cu pensula de blending (Sigma). Am conturat cu gelul de la Elf pe pleoapa superioara, cu khol de la Lancome pe pleoapa inferioara, mascara Maybelline One by One si gata. Fond de ten Bourjois Healthy Mix Serum, Bourjois Healthy Mix Concelear, ca blush am folosit bronzer-ul Guerlain Terracotta si ruj MAC Myth.

In mod sigur, ceea ce mi se pare ca da cel mai mult efect acestui machiaj este folosirea fardurilor mate si am constatat ca de la o vreme ma atrag mai ales nuantele mate. Inca un lucru care vine odata cu varsta.

12 comentarii:

  1. Nu numai ca ti-a iesit foarte frumos,dar te caracterizeaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place mult cum ti-a iesit si cum iti sta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult cum iti sta cu acest machiaj; chiar te caracterizeaza. Te prind de minune machiajele fumurii - iti dau o nota de mister si eleganta.
    Mie in schimb imi sclipesc ochii cand ma uit la paleta ta, pentru ca-mi plac culorile vibrante, si fug de cele neutre... nuantele de roz si verde mi se par superbe... eu am ochii verzi si sunt culorile care mi se potrivesc cel mai bine.
    Chiar ma gandeam acum ca mie cam la toate paletele imi raman aproape neatinse nuantele de maro :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Clarra, multumesc mult. Si eu ma simt bine cu aceste culori. Uff, daca am putea sa share-uim paleta ar fi foarte bine. Mie imi pare rau de culorile neatinse, desi, poate odata, cand o sa am timp o sa ma pun pe "jucat" cu ele, nu neaparat pentru a iesi din casa, dar ca sa vad ce pot sa fac cu ele. Observasem ca te atrag culorile vii, de cand ai admirat albastrul acela al meu de la Sephora. Adevarul este ca aceea a fost cea mai "extrema" culoare pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos, puisor , clar ca nu ti s-ar potrivi verde si portocaliu si rozaliu. pup,pup

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos ti-a iesit!!!!! ....si eu am perioade cand las deoparte "culorile" si aleg nuante mai neutre sa zic asa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Este prima data cand indraznesc sa imi exprim opinia...Machiajul este superb! Imi place mult de tot! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Modniza, multumesc mult, esti o draguta, ca de obicei.
    Precious Deedee, multumesc frumos.
    Pretty in pink, multumesc mult, ma flateaza chiar mult comentariul tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place cum ti-a iesit si iti sta foarte bine. Multa bafta si mai departe. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Este un machiaj fosrte frumos !!! iti sta supoer super bine !! FELICITARI !! Tine-o tot asa ! <3

    RăspundețiȘtergere