marți, 31 mai 2011

Benefit Brow Zings - New love

Pana acum am fost constienta de importanta unor sprancene bine conturate in cadrul unui machiaj, iar de felul meu stau in fiecare zi cu penseta in mana, dar consideram ca sprancenele mele sunt ok. Nu au zone cu peri lipsa, reusesc sa le conturez destul de ok, am grija de ele, dar sunt cam subtiri.
Poate o sa va socheze, dar nu am simtit niciodata nevoia unui kit pentru sprancene pentru ca, asa cum spuneam, eram destul de multumita de aspectul lor. Incepand sa studiez cat mai multe machiaje si mai ales felul in care se vad in fotografie, si avand in vedere ca urmeaza nunta unor prieteni dragi, am inceput sa imi doresc apectul acela pictat al sprancenelor, aspectul acela clean, dar nu foarte proeminent sau excesiv de tipator, cum am vazut la o gramada de machiaje nefericite. La inceput m-am gandit ca nu ar strica, sa am sprancenele in acest fel, din cand in cand la cate un eveniment. Nu ma dezic de la preferinta mea in materie de make up si anume ochi/ pleoape foarte bine conturate, iar folosirea absolut tutror produselor de make up specializate pentru fiecare element al fetei, poate parea un pic prea mult pentru un machiaj de mers zilnic la birou.

Alegerea mea, fara un research excesiv, recunosc, a fost pentru Brow Zings, de la Benefit, nuanta dark. Dupa experienta mea traumatizanta cu Some Kind of Gorgeous (cah!), nu am putut sa nu tin cont de renumele celor de le Benefit in materie de sprancene si concelears.
Cu riscul de a fi dezamagita, mai ales in ciuda pretului destul de piperat al kitului, ei bine am facut-o, l-am achizitionat, insa de aceasta data fara a fi dezamagita. Este senzational, exact ce imi doream. Nu incarca sprancenele in modul acela pe care eu il consider nefericit, ca si cand nu as avea sprancene deloc si as fi trasat o linie cu creionul (infiorator, si din pacate destul de intalnit, acest stil). Imi conturez forma sprancenelor foarte natural, cu partea cerata a kitului si cu pensula liniara. Urmaresc exact linia sprancenelor mele, iar apoi umplu spatiul conturat cu partea gen fard si cu pensula un pic mai groasa, iar rezultatul este unul foarte multumitor si am putut sa constat si eu cat de importante sunt sprancenele in "anatomia" unui machiaj. Desi initial imi doream un astfel de produs doar pentru evenimente importante, acum am ajuns sa il folosesc zilnic, chiar si daca ma machiez doar cu fond de ten, mascara si gloss.
Iata cum am ajuns de la a achizitiona un produs, doar pentru ca nu putea sa lipseasca din arsenalul meu de produse cosmetice la a avea chiar nevoie de el.
Desi e un produs scump, nu mai tin minte exact cat a costat si l-am achizitionat cu 20% reducere de la Sephora, mi se pare ca se consuma greu si o sa ma tina o vesnicie, deci clar este o super investitie. Pe site-ul international, pretul sau este de 30 de euro, deci tot cam atat costa si la noi, am observat ca preturile chiar corespund, la majoritatea produselor de gen, cam indiferent de brand.

Pe langa fardul cerat si fardul prafos (care apropo nu este foarte prafos, are o consistenta super ok si easy to use) si cele 2 pensule de care este nevoie, setul contine si o mini penseta, dar care nu mi se pare ok de folosit. Are varful destul de bun, dar este foarte dificil de manevrat, noroc ca am pensetele mele bune. Deci nu cumparati acest set doar pentru penseta :P (glumesc desigur), dar recomand cu toata increderea acest produs, desi poate veti considera ca nu am credibilitatea necesara, avand in vedere ca este primul meu produs de gen. Voi reveni totusi si cu poze, in curand.

6 comentarii:

  1. Si eu m-am uitat la acest set dupa ce am citit intr-o revista. Dar 131 mi s-a parut putin cam mult acum. Mai astept o reducere de 20-25% la Benefit ca sa mi-l cumpar si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc tot de la Benefit si imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut, vad ca intervin schimbari in urma citirii cartii ;) Sa il folosesti cu placere, m-ai facut curioasa sa-l incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place si mie de mor acest kit. al meu acum in iunie face un an de zile si zici ca l-am luat acum o saptamana. abia se observa c-am consumat din el.

    RăspundețiȘtergere
  5. From Mona with Gloss, asa cum spune si Andreea, mai jos de comentariul tau, produsul se consuma foarte greu. Cred ca te tine vreo doi ani, merita din plin investitia, sper sa iti placa.

    Anca, da, in mod cert ti se datoreaza aceste schimbari si descoperiri de "noi" produse. Iti sunt recunoscatoare ca m-ai bagat la cheltuieli :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow! produsele Benefit sunt yummy! :D Abia astept sa strang si eu bani de kitul acesta de sprancene..multumim pentru review!

    Ti-am dat follow si te-am adaugat in blogroll-ul meu,daca doresti poti si tu sa imi dai follow si sa ma adaugi in blogroll,doar daca iti face placere si ai timp!Pup! :*

    RăspundețiȘtergere