vineri, 3 iunie 2011

Some kind of naked make up

De obicei imi asortez machiajul ochilor cu culoarea outfitului din partea de sus, sau in cazul unui outfit neutru cu culoarea unui mic accesoriu discret. Stiu, e interpretabil daca e ok asa sau nu.
Ma apuca uneori dorul de machiaje in culori neutre, atunci cand ma satur pe saptamana respectiva de albastreli, lila, griuri sau alte culori "uzuale".
Ieri mi-am propus un machiaj "mai neutru", atentie, nu neaparat discret, dar in culori neutre si am fost multumita de ce a iesit, inclusiv ca multa lume mi-a observat machiajul. Sunt sigura ca si voi cunoasteti senzatia.
Am fost asa:

Si am folosit:
Pentru ten:
- Avon Solutions Plus Total Radiance - pe post de prehidratare
- Sephora Smoothing Primer
- fond de ten Bourjois Healthy Mix Serum nuanta 53 Light Beige - absolut excelent, nu ma asteptam vreodata sa imi placa asa ceva
- concelear Max Factor Mastertouch nuanta 303 Ivory
- pudra Sephora Matifying Compact Powder
- bronzer Guerlain Terracotta nuanta 01 Light - pe post de blush
- perle iluminatoare Avon

Pentru ochi:
- Too Faced Shadow Insurance
- 2 nuante din paleta Avon Neutral Tones
- Chanel eyeshadow Cinnamon
- cream eyeliner Elf
- creion Lancome Khol waterproof
- mascara Maybelline Colosal
- kit-ul pentru sprancene Benefit Brow Zings
Pentru buze:
- balsam Yes to Carrots
- contur MAC nuanta Oak
- un ruj nude de la Avon, dar nu scrie pe el nuanta

Si da, am renuntat temporar la lentilele albastre in favoarea lentilelor transparente. Ma plictisisem de ochii albastri, dar sigur voi reveni la un moment dat la ele. Daca doriti sa va vorbesc despre noile lentile, spuneti-mi, diferente in purtare sunt intre acestea si cele colorate, si inca destul de mari.

16 comentarii:

  1. iti sta minunat cu nuante de maro si imi place foarte mult nuanta rujului. cred ca daca aveai lentilele albastre se vedeau spectaculos ochii. mie imi place combinatia de ochi albastri cu farduri maro :X ce mi-ar fi placut sa am ochii albastri :((

    RăspundețiȘtergere
  2. da...vrem sa stim despre lentile. ale tale sunt de vedere? as vrea si eu pentru ca ochelarii nu ii port decat in casa si as cam avea nevoie si in restul timpului...

    RăspundețiȘtergere
  3. ma intereseaza un post despre lentile.. poopici draguta si te astept si pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-a iesit foarte frumos! Cel mai des optez pentru culori neutre, e tipul meu preferat de machiaj. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos ti-a iesit machiajul, i like it! Nu stiu tu ce parere ai, dar eu te ador cu ochisorii caprui ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti foarte draguta si machiajul la fel
    :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult pentru incurajari.

    Miu Miu, Emm@, voi scrie despre lentilele pe care le port acum, imi face placere.

    Emm@, iti urmaresc blogul, de ceva timp :)

    Anca, multumesc, e mare lucru sa imi spui tu asta. Am invatat o gramada de la tine. Da, acum prefer si eu ochii mei, pe astia ii am :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Andreea,
    Imi place mult machiajul tau, simplu, dar in acelasi timp sofisticat, iti pune in evidenta ochii.
    Per ansamblu este bine construit si realizat, ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti foarte draguta, ai ochi frumosi si foarte bine accentuati de machiaj dar am o intrebare care ma vizeaza si pe mine: nu ti se pare ca se vad ciudat sprancenele maro? Am si eu kitul de la Benefit, aceeasi nuanta Dark brown si am parul inchis la culoare, nu chiar brunet ca al tau. Pana prin iarna anul acesta foloseam fard negru de sprancene (extreem de putin, cu "zgarcenie")dar peste tot se spune ca trebuie sa folosesti o nuanta mai deschisa daca esti bruneta, nu negru, pt ca arata prea agresiv. Ei bine, mie mi se pare foarte artificial cum se vede maroul pe sprancenele mele negre! Daca eu am parul aproape negru de la mama lui, de ce trebuie sa am sprancenele maro (mi se pare o disonanta inestetica). Chiar si la tine ma uit si ma deranjeaza maroul cand tu ai parul negru frumos si lucios. Eu mizez pe faptul ca machiajul vreau sa ma infrumuseteze, dar sa fiu tot eu in varianta buna, adica sa nu fie atat de evident. Ori maroul acela se vede, se vede, e evident, si un neinitiat il poate percepe. Tu ce parere ai despre asta, nu te deranjeaza, ti se pare in armonie cu restul? Sper sa nu te supere remarca mea, sunt nedumerita pt ca ma afecteaza si pe mine, cum spuneam. Am dat tot sanse kitului aceluia dar tot mi se pare ca arata fals!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Corina, iti multumesc mult pentru incredere si sustinere.

    Alexandra, multumesc ca mi-ai scris. Fard negru de sprancene nu exista, asa cum ai zis si tu, se recomanda ca sprancenele sa fie mai deschise la brunete. La blonde este invers. Vad si eu diferenta de nuanta de care spuneai, dar nici nu prea mi s-ar parea ok negrul la sprancene. Ar fi prea mult si muuuult prea accentuat. Pana la urma, kiturile pentru sprancene se folosesc in primul rand pentru conturarea perfecta a sprancenelor, ceea ce prin naturalete, ele nu au un contur perfect. Cred ca poti sa folosesti si fard negru, daca nu te deranjeaza, si mai ales daca nu insisti ulterior pe conturarea ochilor si pe un smokey, asa cum fac eu de obicei. Pentru un astfel de machiaj, mi se par ok sprancenele dark brown. Dar inteleg perfect si ceea ce vrei tu sa spui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti frumoasa si machiajul e foarte dragut, insa te sfatuiesc sa iti lasi sprancenele sa creasca si sa te duci la un specialist sa te penseze...ai trasaturi foarte frumoase,dar sprancenele nu prea se potrivesc cu ele... ti-ar sta grozav cu niste sprancene mai groase putin, ceva mai apropiate si oarecum arcuite.
    Silvia

    RăspundețiȘtergere
  12. andreea... ai un premiu la mine pe blog.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Silvia, multumesc pentru observatie si sfat. Ai dreptate, si eu mi-as dori sa imi corectez sprancenele, insa din pacate, stau numai cu penseta in mana si cum vad un varf mic, il asaltez...

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumos machiajul, evidentiaza ochii foarte mult. Imi place ca folosesti atat de diferite produse si rezulta ceva unitar si foarte frumos. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere