sâmbătă, 5 februarie 2011

MAC Shimmery Blush Sweet as Cocoa


A trecut ceva timp de cand ma laudam cu minunatul meu cadou de Craciun. Ei bine, de atunci incoace am folosit incontinuu blush-ul MAC Sweet as Cocoa, clar l-am folosit cel mai intens dintre toate celelalte produse. Face parte din categoria shimmery, dar este ideal pentru un machiaj de zi.
Oricum prietenia mea cu blush-urile nu a inceput de prea multa vreme, insa acest blush imi place la nebunie, este perfect.

In primul rand este culoarea mea ideala pentru blush - grena; le urasc pe cele cu tenta rozalie, dar asta pentru ca mi se pare mie ca nu imi sta bine deloc, parca as fi oparita. La inceput imi faceam griji, pentru ca fiind o nuanta destul de inchisa, la o simpla aplicare rezulta un dramatic look. Insa se intinde foarte bine si se blenduieste excelent cu iluminator. Acum deja ma pricep de minune sa il dozez cum trebuie si pot sa obtin foarte usor un look cat de cat natural sau un look mai dramatic.

Eu il aplic cu pensula unghiulara de la Coastal Scents, e absolut minunata, e moale si ajuta foarte mult blush-ul.
Imi place foarte mult acest blush si pentru ca rezista foarte bine, o zi intreaga fara sa isi schimbe aspectul. De fapt, MAC este celebru pentru blush-uri si farduri de pleoape. Atest, cu toata sinceritatea.
Cantitatea de blush este foarte mare, tine o gramada si merita toti banii (95 lei) si toata faima. Iar reflexele shimmery sunt superbe.

11 comentarii:

  1. Iti sta foarte bine, il am si eu, dar nu i-am dat atentie pana acum (si mie mi se parea prea inchis, insa parca dupa ce-am vazut pozele astea, nu mi se mai pare). O sa incep sa-l folosesc si eu si poate o sa-mi placa la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata superb!!!!! Ador culoarea si te prinde de minune! :* Iar machiajul din ultima poza este dreamy :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super blush ul! Sa il folosesti in continuare cu placere.Imi place mult make up ul din ultima poza.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, daca ai o pensula buna sunt sigura ca te descurci sa dozezi produsul foarte bine si sa il intinzi cum trebuie.

    Sweet Crazy Lollipop, cumva m-am hotarat sa nu mai incerc foarte curand ceva de la Benefit...cel putin alt blush, cand exista MAC...nooop.

    Anca, multumesc mult, inseamna mult pentru mine sa imi spui tu asta. Am invatat o gramada de la tine.

    Andreea, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci fardul de ochi din a doua poza este absolut divin!!! Ce este? Nu-mi pot lua ochii de la el!

    RăspundețiȘtergere
  6. Clarra, in a doua poza sunt data cu highlight Dior, albastru Sephora My favourite jeans si mov Cargo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc. E absolut superb albastrul acela! Din pacate la noi nu exista Sephora. Offfff...

    RăspundețiȘtergere
  8. Clarra, ce rau imi pare...Oare pe net pe diverse magazine online nu se gaseste? E adevarat ca e marca Sephora, dar cine stie...Chiar e o culoare deosebita, un albastru superb si intens, dar in spiritul fardurilor Sephora, deloc rezistent fara primer.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat ca nu rezista :( Pfff... sa-mi iau si primer pentru treaba asta? Eu nu folosesc primer pentru ca-mi rezista fardurile fara probleme... ma mai gandesc... dar mi-au ramas ochii la el...

    RăspundețiȘtergere
  10. Clarra, exista o culoare foarte asemanatoare, la fel de intensa la MAC. Stiu ca si MAC nu exista decat un singur magazin, in Bucuresti, insa este mai accesibil de gasit pe net si mai ales, fardurile sunt foarte bune si rezistente.

    RăspundețiȘtergere