sâmbătă, 28 august 2010

Machiaj cu grena si albastru

Foarte inspirat titlul...Dar nu am ajuns inca la acel nivel de a-mi boteza machiajele sau de a gasi inspiratie intr-o poza cu diverse lucruri colorate. Nu pot sa inteleg inca fenomenul. Mi se pare de bun simt sa imi asortez machiajul cu felul in care sunt imbracata si intr-adevar sa ma bucur de libertatea inspiratiei atunci cand port ceva neutru.

Am incercat o combinatie de culori grena si albastru, un tip de machiaj care ma tenteaza de mult timp si a carui combinatie mi-a placut intotdeauna. Oricum cred ca este machiajul cu cele mai diferite culori pe care il voi folosi vreodata. De obicei merg pe o singura culoare, cu 2 - 3 nuante, asta de cand am descoperit blendingul si a inceput sa ma pasioneze sa il exersez. Am avut desigur atatea surse in blogosfera si pe you tube de la care sa deprind tehnica.
Pentru acest machiaj am folosit:
- fond de ten Estee Lauder Max Cover
- primer pentru ochi de la Too Faced
- fard de pleoape Sephora - My favorite jeans
- fard de pleoape Chanel - Berry
- fard de pleoape Korres Pink
- dermatograf Revlon
- tus rezistent la apa Elf
- Mascara 2000 Calories Max Factor

La acest machiaj este totusi esentiala pensula pentru blending. Am folosit-o pe cea de la Elf. Cum spuneam, ajutata de tehnica dobandita din tutoriale si cu multa pasiune si dorinta de a avea machiaje cat mai reusite, si pensula si-a facut treaba cum trebuie.
Adevarul este ca ma incanta peste masura cand lumea cu care ma intalnesc ma lauda pentru felul in care sunt machiata. Sunt sigura ca majoritatea dintre voi ma intelegeti. O colega de-a mea m-a intrebat daca m-am machiat singura. Si totusi sunt exigenta, mai am cateva lucruri de perfectionat, pe care le cunosc foarte bine. Deci, bagati din greu sfaturi, ponturi si tutoriale, voi bloggaritelor cu site-uri de makeup.

13 comentarii:

  1. Imi place foarte mult combinatia de culori

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se pare foarte reusit si l-as purta cu placere,ma atrag ochii conturati in astfel de nuante pentru ca fac ochii caprui deschis sa para mai verzi.Cred ca as fi vrut si o poza intreaga sa vad cum arata in ansamblu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as fi pus si niste fard alb pentru highlight. Cu sau fara highlight, ai un machiaj reusit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Very nice! :) Si eu as fi pus un strop de highlighter! O mentiune mica de tot: nu depasi coltul intern al ochiului cu fardul de pleoape, aici te-ai dus putin si pe laterala nasului.

    Foarte placute culorile, as fi fost curioasa sa vad intreaga fata. Sunt sigura ca erai foarte frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Lesie, multumesc :)

    Ramona, Anca, nu am fost multumita de cum mi-au iesit pozele cu intreaga fata si de asta nu le-am postat.

    Multumesc pentru tips-uri, Anca.

    Multumesc, Camelia.

    RăspundețiȘtergere
  6. love this make up..ai niste ochi foarte frumosi:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Bondarica :) Incerc sa exersez si sa ii evidentiez atat cat inca ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos!
    Te invidiez, deoarece grena-ul pe mine nu ma avantajeaza deloc:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Anitta. Lasa, ca nici mie nu imi sta bine cu culori deschise. Sincer le prefer pe cele inchise, dar uneori simt chiar nevoia sa imi evidentiez ochii mai putin, si cu ceva deschis, dar arat ca un pom de Craciun :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Andreea, foarte frumos..putin alb in interior..insa foarte frumos..dexteritare:) Ica

    RăspundețiȘtergere
  11. Ica, multumesc. Toata lumea imi reproseaza ca nu am folosit highlighter. Pentru clarificare - am folosit un bleu foarte deschis, aproape alb, insa ulterior l-am acoperit ca l-am blenduit super bine cu albastrul super inchis. Oricum urasc sa fac abuz de highlighter pentru ca imi departeaza ochii...

    RăspundețiȘtergere
  12. Se intelege, asa-i ,in cazul asta nu, nu'l folosesti, evident..dimpotriva, culori inchise, insa pe arcada se putea,asa putin :) kiss Ica

    RăspundețiȘtergere