miercuri, 4 august 2010

Leapsa - Ritualul meu zilnic de beauty


Am primit o noua leapsa de la Somonica, si ii multumesc pentru atentia acordata.
Consider ca ritualul meu zilnic de beauty (de fapt cred ca ingrijire ar fi mai potrivit) este unul basic si care ar trebui urmat de orice femeie. Este adevarat ca ia ceva timp, si mai ales este destul de costisitor, dar asa cum spunea o bloggarita pe care o admir, fata/ pielea ar trebui sa ne tina pana la batranete.
Deci: dimineata folosesc apa termala, apoi crema hidratanta de dinaintea fondului de ten. Acum cea de la Avon Solutions Total Radiance, despre care am scris. Este foarte ok pentru aplicarea de dinaintea fondului de ten, iar acum oricum m-am invatat minte si nu mai exista fond de ten sau pudra fara aplicarea in prealabil a unei creme hidratante. Aplic fondul de ten la maxim 5 minute de la aplicarea cremei. Daca insa folosesc pudra minerala, astept mai mult, cam 10 minute.
Urmeaza ritualul de machiere, pe care l-am mai detaliat in cateva randuri.
Seara imi demachiez mai intai ochii, apoi fata. Am scris aici despre combinatia mea preferata de demachiante. Urmeaza neaparat lotiunea tonica de la Clinique, preferata preferatelor mele. Apoi, peste vreo 5 minute, crema de ochi, momentan Balea, voi scrie despre ea curand, si apoi crema de fata, acum de la Avene.
O data pe saptamana folosesc o crema exfolianta, in prezent de la Bourjois, si o lotiune pentru curatarea tenului. Se pare ca nu am prea mari secrete in materie de ingrijire, am scris pana acum cam despre fiecare produs pe care il folosesc.
Folosesc crema de maini aproape in fiecare seara, inainte de culcare, lotiune de corp cat se poate de des, iar gel de dus exfoliant si crema anticelulitica Elmiplant Cellulight de doua ori pe saptamana.
Despre ingrijirea unghiilor am mai vorbit pe larg. Acum obisnuiesc sa raman o noapte intreaga fara oja pe unghii, inainte de acel ritual de ingrijire, timp in care imi aplic un gel pentru unghii si cuticule cu ceai verde si aloe, nu ca m-ar impresiona faptul ca este "natural".
Predau leapsa mai departe Clarrei, Andreei si Andei.

5 comentarii:

  1. Si eu m-am invatat sa las unghiile sa respire peste noapte; altfel, am observat ca se exfoliaza pe toata suprafata si devin moi.

    E bun Elmiplant Cellulight? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sim, e bun Cellulight atât cât mi se poate părea eficienta o crema anticelulitica. Tine celulita sub control dar nu o îndepărtează 100%. Si oricum, cum spuneam, sub nicio forma nu as putea folosi o crema anticelulitica de doua ori pe zi, asa cum scrie pe ele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi ca te-ai gandit la mine.
    O sa ma ocup cat mai curand de leapsa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc de leapsa.
    o sa o onorez zilele astea.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Andreea, eu am folosit de la Nivea crema anticelulitica...diferenta? poate mi-a lasat o senzatie de hidratare,insa acum folosesc Elancyl
    , difernta se vede dupa dupa primele aplicari,eu mi-am luat tot pachetu`pachetul cuprinde doua tuburi de Concentrat Liporeductor Duo si un Gel exfoliant tonifiant.foarte incantata sunt,eu am ramas cu putina celulita(putina..ca-s modesta):D
    dupa sarcina, nu mi-e "teama"de plaja acum:)Ica

    RăspundețiȘtergere