luni, 23 august 2010

Just a quick note...

Va rog din suflet: daca aveti acasa un animalut care va aduce cel putin un zambet, aveti mare grija de el si duceti-l la un control medical macar o data la doi ani, si, oricum, negresit la primele semne modificate in stilul lui de viata sau in starea lui generala. Este ingrozitor sa treci prin incertitudinea ca il poti pierde, sau mai tragic, chiar sa se intample asta. Este ingrozitor sa iti vezi puiul ca sufera, in conditiile in care suntem cu totii constienti ca animalutele traiesc mult mai putin ca oamenii, si, la un moment dat oricum le vom pierde...
Am trecut prin momente de cumpana cu motanelul meu, dar acum este mai bine. Nu vreau sa ma gandesc macar, daca nu ar fi fost asa.

8 comentarii:

  1. Asa ar trebui sa facem toti, dar parca cateodata viata ne-o ia inainte. Dar sfatul tau e cel mai bun: cum vedeti ceva ce nu este normal la animalutul vostru, duceti-l repede la doctor. Ma bucur ca motanul tau e bine acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, a fost foarte greu, si foarte multa spaima, acum apreciez infinit mai mult privirea lui vioaie si ma bucur ca am actionat la timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. of imi pare tare rau pentru motanelul tau,bine ca acum se simte bine! multa sanatate atat tie cat si lui :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, ei am multe animalute, printre care o biramneza, Sisi, stiu ce spui..cu drag Ica

    RăspundețiȘtergere
  5. Te inteleg foarte bine prin ce ai trecut. Multa sanatate motanelului :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc tutror, stiu ca ma intelegeti. E minunat sa fiu inconjurata de oameni care iubesc animalele. Asta la un pol total opus cu majoritatea celorlalti...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-a murit acum o luna...nici acum nu-mi revin.Chiar daca nu a fost din cauza faptului ca nu l-am dus la doctor doare foarte tare.
    Sunt momente in care plang neincetat si imi dau seama ca il iubeam mai mult decat pe unii cunoscuti.Sanatate motanelului tau!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Uff, imi pare atat de rau...Imi face cumplit de rau si doar sa aud lucruri de genul asta. Nu am cuvinte de alinare la adresa ta, pentru ca stiu ca nimic nu functioneaza, te inteleg perfect. Motanelul meu este chiar bine acum, dar ma tot gandesc ca are 8 ani jumate si nu poate sa imbatraneasca in acelasi ritm cu mine...Ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere