miercuri, 10 martie 2010

Lansare Clinique - solutie pentru uniformizarea tenului


Am aflat ca tocmai s-a lansat o noua solutie la Clinique pentru uniformizarea culorii si aspectului tenului, adica impotriva diverselor pete inchise care se formeaza pe ten o data cu trecerea varstei sau datorita diferitilor factori (atmosfera, tutun, stres): Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector.
Promite un ten uniform in 4-6 saptamani, iar datorita reputatiei si experientei proprii cu Clinique, sunt tentata sa ii cred.
Asa cum am mai spus nu am probleme cu tenul, nu am cearcane, sunt chiar norocoasa, insa o culoare uniforma la ten mi-as dori. Imi apar anumite punctulete, gen pistrui, insa nu chiar atat de inchisi la culoare (de fapt nu este o diferenta mare intre tonul pielii si aceste mici pete), dar sunt oricum enervanti. Iar ca orice femeie, pot sa ma plang de cat de nemultumita sunt de aspectul tenului si de felul cum imi sta parul, cel putin in cateva zile din luna :D
Voi incerca noua solutie propusa de Clinique, iar daca nu o sa observ nicio imbunatatire inseamna ca de fapt am tenul uniform, iar petele sunt de fapt pe creier, dar nimeni nu a inventat inca o solutie pentru acestea.
Este foarte important sa experimentam, sa fim critice, dar cred ca cel mai mult conteaza sa ne oprim la ceea ce avem nevoie si ne face intr-adevar bine. Asta e greu, eu inca invat. Si experimentez!

11 comentarii:

  1. Am si eu niste miniproduse Clinique, dar in afara de lotiunea tonica altceva n-am incercat inca. Sa inteleg ca tu ai mare incredere in ei. In cazul asta o sa ma rasfat si eu in weekend cu cate ceva de la ei, apoi voi reveni cu impresii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Neaparat sa imi spui cum ti se par! Eu am avut lotiune tonica (am folosit aproape frecvent o perioada si o sa ma reintorc la ea), sapun demachiant si o crema de fata - very good. In rest am avut cosmetica colorata: mascara (nu de dat pe spate) si farduri de ochi care sunt foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Te asteapta un premiu pe blog-ul meu! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Camy, ma simt foarte onorata. Sunt incepataoare, iar premiul venit din partea ta este foarte motivant pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru premiu, Andreea! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat in weekend o crema hidratanta pentru tenul uscat de la Clinique si din pacate nu m-a incantat prea tare - nu a reusit sa-mi hidrateze tenul suficient de bine :(

    RăspundețiȘtergere
  7. aveti idee de unde se poate cumpara la noi crema aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceasta crema este nou lansata, cred ca o sa ajunga si la noi in cateva saptamani. Cel mai probabil se va gasi la magazinele care comercializeaza produse Clinique (Sephora, Ina Center, Douglas). In mod sigur le vei gasi in magazinele cu produse de beauty din malluri.
    Sa imi spui cum ti se pare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii cumva la ce pret se ridica? Ica

    RăspundețiȘtergere
  10. Ica, am cautat si eu acest produs la Sephora, dar nu l-am gasit, posibil sa mai dureze ceva pana sa il avem si in Romania. L-am vazut pe site-ul Clinique la un pret in jur de 50 de dolari si am observat ca preturile diverselor produse, la noi sunt similare cu cele de pe site-urile oficiale.

    RăspundețiȘtergere