sâmbătă, 20 martie 2010

I love O P I


Cum spuneam sunt pasionata de la o vreme de o manichiura impecabila, mai mult ca oricand. Iar asta inseamna Opi. Ador ojele acestea sunt absolut incredibile. Este un brand american foarte popular printre zanele de la Hollywood.
Sunt foarte rezistente, se intind perfect si nu fac deloc bule pe unghie, la fel ca alte lacuri de unghii. Si au o stralucire aparte. Iar prin ceea ce se remarca acest brand sunt colectiile nenumarate, actualmente cred ca exista peste 500 de nuante disponibile.
Mi-am luat pe iPhone-ul meu aplicatia disponibila si pe site-ul Opi in care pot testa diferitele sute de nuante pe o mana la care aleg eu insami culoarea pielii si lungimea unghiilor si vad care nuanta este mai potrivita. Nu folosesc aplicatia in sine drept etalon, dar este dragut sa ma joc pe ea si sa urmaresc nuantele.
Vestea buna, care m-a facut extrem de fericita este accea ca ojele sunt acum disponibile si la Sephora, am fost extrem de bucuroasa sa vad un stand intreg, o gramda de nuante viu colorate si toata gama de produse de ingrijire Opi pentru maini si unghii.

Ma obsedeaza de ceva vreme aceste oje si brandul in sine. Eu am momentan nuanta Over the Taupe pe care mi-am cumparat-o dintr-un salon, cu 44 de lei si face parte din culorile foarte in voga. La Sephora ojele costa 45 de lei, iar nenumaratele tratamente sunt ceva mai scumpe, dar sunt sigura ca merita, mai ales in cazul unor probleme reale ale unghiilor.
Acum ca sunt mult mai la indemana, colectia mea de oje Opi poate sa se formeze incet incet.

5 comentarii:

  1. Over the Taupe e una din cele mai in trend nuante. Eu vreau sa-mi iau nuanta Ate Berries in the Canaries :D. Imi plac denumiriile lor pt ca sunt haioase :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu mie mi se par cam scumpe... mie imi place sa am mai multe nuante, asa ca pretul e cam descurajant. Am avut la un moment dat o oja OPI primita cadou si pot spune ca nu e mai buna decat Deborah Shine Tech a mea. Iar Deborah costa 25 ron. In paralel mai folosec si oja de la Farmec - au niste culori frumoase si e foarte buna si rezistenta. Si costa vreo 5-6 ron. Eu sprijin economia romaneasca :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad :) Noroc cu tine, desi economia romaneasca nu ne sprijina pe noi. Eu am observat ca chiar am inceput sa am o mare afinitate pentru produsele de beauty din SUA, dar neintentionat. Am observat ulterior si la Yes to carrots si la Opi ca sunt facute in SUA.
    Pe Opi le-am descoperit recent si oricum pana de curand se gaseau doar la salon, insa ma fascineaza si brandul in sine, si faptul ca sunt exclusiviste si multitudinea de culori si nu in ultimul rand calitatea lor. Mi se mai par si mie foarte bune ojele de la Bourjois (20 sau 25 de lei), deci nu exclud alte marci odata ce am descoperit Opi. Altfel e ok, eu nu folosesc mai mult de 2-3 nuante intr-o perioada si nu imi plac ojele prea colorate, desi Opi le ofera din plin. Imi plac nuantele mate oarecum terne si bejurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Andreea! Opi se mai gaseste si pe www.carespot.ro la preturi mai ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Alexa, asa este, multumesc pentru pont. Am observat insa ca sunt disponibile foarte putine nuante, si intr-adevar din colectiile mai vechi, poate de aceea sunt mai ieftine :(

    RăspundețiȘtergere