sâmbătă, 20 martie 2010

Balsam de buze Yes to carrots!


Am aflat prima data de produsele Yes to carrots de la Adela Sirghie, un blog pe care il urmaresc cu interes, iar pe Adela o admir pentru felul in care scrie si pentru cat de bine se informeaza in materie de beauty.
Imi place sa incerc diferite balsamuri de buze, iar acesta mi-a trezit interesul pe loc, asa ca mi l-am cumparat de la Sephora, cu 12 lei. Produsul este disponibil in diferite variante, eu l-am ales pe cel cu morcovi. Pentru cele impresionate de bio si organic, produsele Yes to carrots nu contin parabeni.
Imi place acest balsam pentru ca ofera o usoara senzatie de racoare, deci vara va fi extraordinar, dar in acelasi timp catifeleaza buzele foarte bine. M-a mai impresionat faptul ca e foarte rezistent. M-am dat cu el seara, inainte de culcare, pentru ca tocmai mi-l cumparasem si vroiam sa vad cum e, iar dimineata inca m-am trezit cu buzele grase, imbibate de balsam. Ador balsamurile de buze grase si emoliente, cum este acesta si cel de vanilie de la Body Shop. Nu imi plac deloc balsamurile de buze apoase, care au consistenta umeda, cum sunt cele de la Nivea, iar la granita cel de la Neutrogena.
Cei de la Yes to carrots au dezvoltat linii de produse bio si pentru ten, corp, maini si par si gamele similare Yes to tomatoes si Yes to cucumbers. Produsele provin din SUA si se gasesc la noi la Sephora, la preturi destul de accesibile pentru niste produse bio pe care se face foarte multa tevatura in zilele noastre si al caror sceptic ma declar sus si tare.

5 comentarii:

  1. este vreo diferenta intre balsamuri?sau toate sunt destinate aceluiasi lucru?ast un rasp:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm! Grea intrebare, recunosc! Nu stiu exact, dar de obicei scopul balsamurilor de buze este acela de a hidrata si emolia buzele. Poate exista balsamuri speciale care inlesnesc aplicarea rujului sau machiajului ulterior al buzelor. Exista in orice caz balsamuri de buze cu texturi foarte diferite. Mai sunt si rujuri care au incorporat la un capat un fel de balsam de buze, dar acesta este facut pentru aplicarea peste ruj si este valabil pentru rujurile acelea foarte rezistente, care odata aplicate nu se mai pot harjai de pe buze si au textura dura, deci obligatoriu este nevoie de acel balsam special aplicat peste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ca tine am trecut de la discurile demachiante de la diferite firme la cele de la Nivea.Si intr-adevar se vede diferenta.
    Ptr.next step incearca-le pe cele de la Sephora.E diferenta de 1 ron la pret cred.
    Vei vedea diferenta.Cele de la Sephora sunt cusute pe margini astfel incat sa nu mai ramai cu puf pe fatza;sunt de ft buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si in legatura cu Yes to Carrots...Mi-am cumparat si eu de la ei Crema de ochi,Crema de zi,Crema de noapte si demachiantul.Le folosesc deja de cateva zile,dar nu imi dau seama inca de vreo diferenta.Oricum,sa stiu ca sunt bio mi-e suficient incat sa le folosesc cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sweet Crazy Lollipop, astept cu interes review-uri despre produsele din gama aceasta la tine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere