joi, 11 martie 2010

Am fost premiata

Am primit de la Camelcutza titlul foarte onorant pentru mine Beautiful Blogger Award. Multumesc pentru sustnere. Atunci cand faci/ scrii/ sustii ceea ce iti place si constati ca cineva iti acorda timpul si atentia sa, este extrem de placut si motivant. Iar daca si acel cineva are aceleasi preocupari ca si tine, chiar daca cu pareri diferite pe alocuri, se nasc discutii interminabile.

Regulile premierii:
1. Multumeste-i persoanei care ti-a acordat premiul si posteaza link-ul blogului ei.
2. Ofera premiul unor bloggeri pe care i-ai descoperit de curand si care crezi ca-l merita.
3. Contacteaza bloggerii respectivi si anunta-i ca au castigat.
4. Specifica 7 date despre tine.
Premiile merg la urmatoarele fete (intr-o ordine aleatorie):
Clarra
Vioricaghe
Ruxi
Pe langa acestia, cu titlu onorific si personal, i-as intoarce premiul Camelcutzei pentru ca o admir foarte mult si imi place cum scrie, si, de asemenea, deja premiatei Koko, pe care am "gasit-o" tot cu ajutorul lui Camy si la care apreciez cat este de talentata.
Asupra celor 7 lucruri despre mine am stat un pic sa ma gandesc, pentru ca e greu, dar fara a fi neaparat definitorii, si fara a ma concentra prea mult asupra gasirii lor, primele care mi-au venit in minte sunt:
1. am fobie de cutremure
2. iubesc animalele mai mult decat oamenii
3. imi doresc foarte mult un baietel, dar m-ar implini aproape la fel de mult si o fetita. De fapt imi doresc sa fie momentul sa am un copil
4. daca nu am unghiile facute cu oja, atunci mi le rod
5. imi place sa mananc fast food, dar incerc sa o fac cat mai rar, pentru ca...
6. ...as vrea sa fiu cu 3 kilograme mai slaba (ceea ce m-ar incadra aproape la anorexice)
7. tin forte mult, aproape obsesiv la lucrurile mele (telefon mobil, haine, farduri, chiar si un pix preferat)

4 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru premiu, Andreea. Esti a treia persoana care ma nominalizeaza pe ziua de azi si nu pot decat sa ma bucur.
    Zilele astea au fost mai "innorate" pentru mine (motiv pentru care am scris si articolul "Cel mai mare defect al meu", la suparare), asa ca aceste premii nu au facut decat sa aduca soarele si pe strada mea. E placut sa stiu ca cineva ma apreciaza.

    Andreea, esti casatorita?

    RăspundețiȘtergere
  2. Clarra, imi pare rau sa aud ca nu ai fost "in forma" zilele acestea. Sentimentul acestui premiu este placut, intr-adevar, nu-i asa?
    Nu sunt casatorita, dar iubesc (cu implinire) acelasi barbat de aproape 7 ani, de cand eram in anul I de facultate si practic ne-am maturizat impreuna. Nu sunt casatorita pentru ca am alte prioritati pentru relatia noastra de cuplu. De exemplu o casa, o relaxare totala, dar pentru moment e totul perfect asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumos ca ai o relatie implinita. Si noi doi ne cunoastem din anul 1 (am fost colegi), dar am ajuns impreuna abia in anul 5. Si suntem fericiti impreuna. Si suntem pe acelasi traseu ca si voi ;)

    RăspundețiȘtergere