marți, 13 decembrie 2011

Pudra Deborah Ultrafine


Nu stiu exact de ce, dar m-a atras aceasta pudra de la Deborah. Pana acum am mai folosit doar mascara Deborah si mi s-a parut destul de ok si parca un ruj, dar nu mai tin minte nimic despre el.
In ultima vreme, ca pudra, o foloseam pe cea de la Sephora. Ei bine, aceasta pudra de la Deborah imi place mult mai mult. Ador cum lasa tenul si trebuie aplicata si intr-o cantitate mult mai mica decat cea de la Sephora, care prin comparatie pare destul de ineficienta. Imi place mult faptul ca lasa tenul catifelat, portelanat, dar aplicata in exces duce la polul opus, la un ten foarte prafos. Nu am tenul gras, nu stiu cat este de eficienta in absorbtia sebumului, insa eu sunt multumita de aspectul pe care il ofera tenului si dupa 10 ore, mai ales in echipa cu fondul de ten MAC Pro Longwear.
Din pacate, din cauza orelor la care sunt acasa nu am reusit sa ii fac o poza prea reusita pozei in sine si nici macar cea a ambalajului nu este extraordinara, dar nici nu are vreo textura speciala. Este compacta, la fel ca o pudra obisnuita. Mie mi se potriveste nuanta 02 si sper sa reusesc sa mai postez un look cat mai curand. Problema este ca nu sunt deloc multumita de pozele pe care le fac atunci cand chiar sunt multumita de machiaj.

2 comentarii: