marți, 2 august 2011

Peggy Sage

Am descoperit cu maaare incantare magazinul Melkior din Orhideea cu produse exclusiv Peggy Sage. Am avut o strangere de inima sa insel ojele Opi, de care apropo, am constatat ca sunt abonata sa imi cumpar o oja Opi pe luna, dar iata ca am facut-o, cu nuanta 373, un mov superb de care imi doream de ceva vreme, deci imi trebuia. Mi-am mai luat o pila de unghii pentru scurtare si forma, absolut senzationala, best of ce am mai avut pana acum, o baza pentru manichiura si o pensula pentru buze. By the way, mi s-au parut exceptionale pensulele lor pentru make up si nu exagerat de scumpe. Imi place pana si manerul lor din lemn foarte usor. Tocmai s-au mai adaugat cateva chestii pe wish list-ul meu.

Am in minte sa scriu o postare detaliata despre baze, deci va voi oferi atunci amanunte despre baza de unghii Peggy Sage.
Despre oja pot sa spun ca imi place mult cum se aplica si imi place ca are un luciu aparte pe unghie, este foarte frumos si se pastreaza. Insa incepe sa se ciobeasca relativ repede de pe unghie, nu este atat de rezistenta ca ojele Opi, deci iata, poate nu le-am tradat pana la capat. Se aplica insa la fel de usor si uniform, fara niciun extra efort.
Oricum am mai pus ochii pe cel putin 3-4 nuante de Peggy Sage, inclusiv rozuri superbe, dar si griuri petrol si culori mai fistichii. Apreciez ca magazinul era foarte bine dotat, cu sutele de nuante si stocuri considerabile. Imi pare atat de rau ca la Sephora nu gasesc decat cel mulat 20 de nuante Opi din sutele care exista. Stiu, mai sunt saloanele, dar unde iar nu gasesc decat ultimele colectii si un total de circa 30 de nuante. La magazinul Top Line inca nu am ajuns, mi-e foarte neindrum.

3 comentarii:

  1. Andreea , TOCMAI AM AJUNS ACASA DIN ORHIDEA! AM INTRAT SI IN MELKIOR. la top line nu am ajuns nici eu , dar as vrea. puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta este culoarea, chiar de curand am vazut la cineva in autobuz ceva asemanator si mi-a ramas gandul la aceasta nuanta.
    Nu am fost niciodata in magazinul melkior, dar cand voi avea drum in zona, direct acolo ma duc. :))

    RăspundețiȘtergere