marți, 10 mai 2011

Lotiunea MAC pentru curatarea pensulelor


Am achizitionat solutia MAC pentru curatarea pensulelor pentru ca tin foarte mult ca pensulele mele sa fie curate de la un machiaj la altul. Le curat cam o data pe luna cu sampon de bebelus, un adevarat ritual complex, insa e foarte important sa am si ceva de moment si foarte usor de folosit.
Aveam o parerea neutra despre solutia spray de la Sephora, insa dupa ce am incercat MAC, solutia Sephora a primit un mare minus. Pentru comparatie, solutia MAC curata mai mult decat satisfacator pensula pentru fond de ten, mai ales ca pe aceasta o folosesc doar pentru fondul de ten MAC Studio Scullpt si mi se pare cea mai greu de curatat pensula dintre toate. Solutia Sephora nu era in stare de nimic asupra ei, mai rau o imbacsea, si de obicei pe aceasta o spalam cu sampon de bebe de fiecare data, pentru ca nu mai putea fi folosita a doua oara fara a fi spalata bine bine.
Solutia MAC este extrem de eficienta si se consuma greu, cred ca o sa imi ajunga un an. O folosesc asa cum am invatat de la Tiffany D.
O recomand, mai ales ca are un pret extrem de bun. Mi se pare ca am dat circa 40 de lei pe ea. Insa da, stiu ca "acoperirea" distributiei MAC lasa de dorit, si pe mine, care stau in Bucuresti ma deranjeaza ca nu exista decat un singur magazin, si acela in Baneasa, insa la cat am suspinat dupa el, ar fi o ipocrizie sa ma plang.

5 comentarii:

  1. tu macar esti din Bucuresti si poti sa-ti iei ,dar noi cele care suntem din provincie..ce sa mai spunem?!:))
    te puup !

    RăspundețiȘtergere
  2. lotiunea ai luat-o din baneasa? ai dat doar 40 lei?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiff4mk, da, din magazinul din Baneasa. Si eu m-am mirat de pretul super accesibil si se consuma extrem de greu aplicat dupa metoda pe care o recomand si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiam ca e destul de scump...abia astept sa-l iau :X
    ms mult pt inform :*

    RăspundețiȘtergere
  5. acum 2 zile am trecut prin Baneasa si chiar pe la MAC si uite ca de lotiunea asta nu m-am uitat. Data viitoare sigur am sa intreb de ea, merci pt articol. :)

    RăspundețiȘtergere