sâmbătă, 9 aprilie 2011

Vopseaua de par Syoss


Acum ceva vreme va intrebam de vopseaua de par de la Syoss. Majoritatea comentariilor si toate impresiile peste care am dat, m-au convins si am incercat si eu vopseaua Syoss, nuanta negru albastrui.
In primul rand ca si culoare, reflexele albastrui sunt mult mai discrete decat mi-as fi dorit. Nuanta este insa destul de intensa, ca si negru, iar acoperirea este foarte buna.
Din punct de vedere al rezistentei, culoarea rezista foarte bine, sunt extrem de multumita. Am ajuns sa observ si eu ca mi-a crescut parul si mi se vad radacinile, de un negru gri nu foarte intens, adica culoarea naturala a parului meu. Cu majoritatea vopselelor de par nu ajungeam aici, pentru ca mi se decolora si mi se ducea complet de pe par si astfel tot parul meu arata cum arata el natural, nu mai distingeam unde imi cresteau radacinile si de unde fusese vopsit initial. La fiecare spalare pe par (de doua ori pe saptamana, cate doua samponari de fiecare data, prima samponare cu sampon pentru par vopsit, a doua samponare cu Yes to Tomatoes plus masca Syoss pentru par vopsit) imi curgea spuma neagra in urma lui, dar fara insa a mi se decolora de pe par. In ciuda acestui fapt, pe par a ramas un negru destul de intens.
Din punct de vedere al aplicarii, i-am dat de furca mamei mele, pentru ca vopseaua nu se aplica intr-un mod foarte "prietenos". Este foarte lichida, fapt de care s-a plans multa lume, insa o data aplicata pe par se transorma intr-o smoala (ca si culoare, pentru ca pe aceasta mi-am ales-o eu), dar de asemenea, ca si consistenta. Pe par devine foarte foarte vascaoasa. V-as sfatui sa nu incercati asta singure.
In legatura cu sanatatea parului, posibil sa fi constatat ca las ceva mai mult par dupa mine la baie sau pe perna, insa nu ingrijorator. Podoaba capilara arata ca de obicei. As mai pune aceasta cadere a parului pe factori precum stres sau schimbarea anotimpului.
Dar cu siguranta voi mai folosi aceasta vopsea, o recomand.

Mi s-a parut, de asemenea, foarte util faptul ca v-am intrebat de aceasta vopsea si stiu ca toate comentariile lasate de voi, pentru care va multumesc, au fost de asemenea de folos si altor persoane. Ca atare, ma gandesc sa reiau seria aceasta de intrebari despre produse care ma tenteaza. Sigur exista atatea persoane care au deja o parere formata, iar blogul in fond la asta foloseste. Daca voi asteptati review-uri din partea mea, ei bine, si eu astept parerile voastre despre anumite produse. Fair, nu?

13 comentarii:

  1. Eu folosesc vopseauna lor si produsele de par , sampon , balsam spray etc si sunt foarte multumita.

    Nici o vopsea de par nu face ceea ce face ea..

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. am folosit samponul sios ,dar nu mi-a priit.vopsea nu am incercat,de multi ani ma vopsesc numai cu palette. pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mama o foloseste! Pe mine nu m-a convins :)) Insa dupa ce am citit aici, s-ar putea sa ii dau o sansa! Am avut samponul de la ei si nu mi-a placut deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Am folosit si eu vopseaua asta si sincer mi-a lasat un gust f amar, acum nu stiu dc a fost din cauza ca am trecut de la un blond f deschis direct la negru albastrui sau alt motiv, ideea e ca in nici 2 saptamani ajunsesem sa am o tenta de gri in cap iar albastrul s-a curata f rpd, nu am mai cumparat-o si nici nu as mai lua cu alta ocazie.
    Seara buna,
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sampon pentru volum de la Syoss.Da volum parului,nu il usuca,dar am facut matreata de la el :(((

    RăspundețiȘtergere
  6. super vopsea,eu folosesc blond deschis,inainte ma faceam la coafor lunar lasam 100 lei,acum cu 15 lei am scapat si cu un par superb...merita toti banii,recomand

    RăspundețiȘtergere
  7. Yry,
    nu exista nici o vopsea care sa te duca direct de la blond deschis la negru! Ceea ce ti s-a intamplat tie cu acesta vopsea ti s-ar fi intamplat cu oricare alta. Inchiderea parului se face in mod treptat, cu maxim 3 tonuri. In ceea ce priveste vopseaua Syoss, sunt f multumita de ea, ca de altfel si de spuma si fixativ, pe care le consider excelente.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristina, eu stiam asta despre deschiderea culorii parului. Negru ar trebui sa prinda pe absolut orice nuanta, mai ales daca vopseaua contine amoniac.
    Ma rog, la mine nu ste cazul, am aplicat-o pe par oricum brunet si sunt foarte multumita de ea. Nu ma astept sa fie la fel pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. ati folosit vreodata decolorantul de la syoss?eu sunt un saten mai inchis , bineinteles vopsita, si as dori sa il mai deschid putin. pana acum am fost la coafor si mi-au facut un decapaj, dar s-a deschis extrem de putin. ma gandeam sa imi iau un decolorant mediu de la syoss si sa ma fac acasa. ce parere aveti?multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, nu, nu am folosit decolorantul. De cand ma stiu m-am vopsit numai negru sau negru albastrui. Cu 2 tentative nefericite de roscat. Nu am avut niciodata nevoie de decolorare, deci nu te pot ajuta, imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu m am facut un blond mediu nu mi a prins decat la radacini,lungimea parului a ramas la fel deci....

    RăspundețiȘtergere
  12. Degeaba este vopseaua profesionala,trebuie sa cereti si sfatul unui profesionist. De rezultat depinde foarte mult culoarea pe care o ai inainte. Este de la sine inteles ca din brunet n-o sa va iasa blond din prima,si nici invers(m-am vopsit si eu bruneta din blond si s-a dus culoare repede,si nu cu syoss).Toate modificarile se fac treptat,si repet depinde de culoarea actuala si daca a mai fost colorat inainte sau este natural. Sunt unele nuante care pur si simplu nu rezista,cum ar fi la mine cenusiul,dupa 2 spalari iese,si ma vopsesc cu vopsea cumparata direct din salon. Iarasi roscatul mi se pare ca-si pierde repede stralucirea,de aceea toti stilistii recomanda vopsirea parului cu maxim 2-3 tonuri diferenta fata de culoarea naturala. Este firesc atunci ca un negru va rezista mult mai bine pe un saten natural,decat pe un blond.

    RăspundețiȘtergere
  13. Roxana, parul meu natural este brunet si intotdeauna am optat pentru vopsele negre sau negru albastrui. Problema mea cred ca tine mai degraba de structura firului.

    RăspundețiȘtergere