vineri, 29 aprilie 2011

Mascara Great Lash de la Maybelline, Royal Blue


Cu ceva vreme in urma imi exprimam dorinta de a avea o mascara albastra.
Diana, o prietena tare draga cu care m-am imprietenit datorita blogului, si care studiaza si traieste in Statele Unite mi-a facut o deosebita surpriza si mi-a trimis o mascara Great Lash de la Maybelline nuanta Royal Blue. Este o mascara de care pomenise si Tiffany D, care ne place amandurora foarte mult, iar eu ii spusesem ca la noi nu se mai gaseste Great Lash si chiar nu inteleg de ce, pentru ca acum o suta saizeci si patru de ani cand eram eu in liceu se gasea si o foloseam cu mare placere, impreuna cu cea mai buna prietena si colega a mea de atunci (fiecare separat, mascara ei).
Imi place la nebunie felul in care se vede pe gene, este exact ceea ce imi doream. Pana acum am purtat-o cu machiaj minimal - fond de ten si putin bronzer si mascara. Atat.
Pentru o aplicare cat mai eficienta si pentru un albastru deosebit de intens, se aplica de pe partea exterioara a genelor, adica tinand ochii inchisi si apoi pe partea interioara a lor. Efectul este minunat si genele se vad superb in lumina naturala.

Cat despre calitatile in sine ale mascarei, imi place la nebunie ca ofera volum genelor si le separa asa cum imi doresc eu sa o faca o mascara.


Multumesc, Diana, in primul rand pentru ca te-a induiosat dorinta mea si apoi pentru ca m-ai facut sa imi aduc aminte cu nostalgie de aceasta mascara si sa o folosesc cu mare placere.

9 comentarii:

  1. Arata tare bine. Stiu ca foloseam si eu acest mascara atunci cand eram mai micuta :D. Sa-l folosesti cu placere si sa-ti albastresti genele cat mai des :*.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il am pe negru si sunt la al 2.lea tub deja.Imi place foarte multv
    Aplic un strat de Great Lash urmat de Colossal si gata :)Rezulta un efect decent de gene false(poti vedea poze in ultima postare)
    Ce gest frumos a facut Diana...

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo si am primit zilele trecute mascara albastra:>
    mi-era dor de albastru:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. waaa...si eu am avut mascara asta de trei ori, varianta pe negru. acum parca imi doresc si eu un rimel colorat. trebuie sa aprofundez chestiunea :) ms

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea pe mov, daca exista :D

    RăspundețiȘtergere
  6. YellowJade, exista, am vazut eu o nuanta superba la Yves Saint Lauren, absolut dementiala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu multa placere! Ma bucur ca iti place, iar culoarea te prinde foarte bine :) Daca vrei ceva... oricand!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! E prima data cand postez un comm pe blog-ul tau, dar mi-a atras atentia poza cu rimelul asta. Adica nu rimelul, ci ochii tai. Initial, am zis: sigur are lentile! Apoi am vz poza de la profil si am zis neeeee...n-are lentile! Sunt ochii ei! Apoi, am citi postul cu blefaro...conjunctivita si am realizat ca intr-adevar porti lentile de contact. Oricum, culoarea pare super super naturala, asa ca vroiam sa te intreb de unde le-ai luat si ce culoare sunt. Eu am ochii caprui si tare ma tenteaza si pe mine un albastru infinit :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Madalina, lentilele mele sunt Bausch and Lomb, culoarea Pacific pentru 30 de purtari in 3 luni. Vezi ca am scris mai multe despre ele, vezi la tag-ul "lentile de contact" din etichetele din dreapta. Sunt foarte ok, insa m-am plictisit de ele, am purtat vreo 3 ani aceasta culoare, iar acum deja mi-am luat lentile transparente, doar pentru dioptrii.
    Mai scrie-mi, daca pot sa iti raspund la intrebari, cu mare placere :)

    RăspundețiȘtergere