marți, 1 februarie 2011

Imi doresc

...o mascara albastra.


Mai exact albastrul numarul 3 de la Volume Effet Faux Cils. L-am vazut la cineva "in real person" si este absolut fabulos.

Eu m-am tepuit cu o mascara blue de la Avon, care este ingrozitoare si deloc blue. Nu inteleg de ce uneori risipesc bani pe tampenii (vezi Some Kind of Gorgeous si atatea si atatea tepe) si nu arunc banii catre ceva care chiar mi se pare remarcabil...
A incercat cineva mascara blue? Chiar e noua mea obsesie.

16 comentarii:

  1. super se vede la tipa din poza...frumos blog..te astept si pe la mine..poopici

    RăspundețiȘtergere
  2. Uita'te la Tiffany:http://www.youtube.com/user/MakeupByTiffanyD#p/u/26/anOlrzL4oaM are niste ponturi grozave, eu am incercat pontul cu tusul albastru pe gene de jos si arata super.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut unul albastru de la Oriflame si mi-a placut. Desi initial se vedea albastru spre bleu, cand il aplicam se inchidea, devenea bleumarin. Mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emm@, felicitari pentru blog si bafta in continuare.

    KarmenB, asta pentru ca ai niste ochi verzi foarte frumosi. Eu am niste lentile albastre de care sunt multumita :P

    Bianca, multumesc pentru pont. O urmaresc pe TiffanyD, dar ratasem acest truc. O sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vazusem la Bourjois mascara albastra in perioada in care colaboram cu ei, arata chiar bine. Nu am incercat produsul nici pe mine, nici pe altcineva, insa culoarea in tub era frumoasa. Poti face un test in magazin ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca, bine ai revenit! Doamne, de ce ai avut parte, cat te invidiez! Multumesc pentru pont, cred ca il voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut si eu videoclipul lui TiffanyD si am mascara de la Maybelline si e super ! Ieftina, culoare frumoasa, si usor de aplicat pt ca are un brush destul de mic :) ...cea de la benefit, cu lipgloss intr'o parte si mascara in cealalta, am vazut'o si arata bine dar nu stiu daca merita toti banii aia... e vreo $28 aici :( . e mai mult sclipici decat un albastru adevarat si trebuie sa fii in lumina potrivita ca sa se vada.. pt mine cea de la maybelline e suficienta! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am YSL Faux Cils blue si este foaaarte bun. Despre alta categorie de pret, am avut si Bourjois si Rimmel, care se vedeau ft frumos... dar ca si rezistenta nu se compara cu YSL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana, si mie mi-a placut mascara clasica Maybelline (am avut varianta black), dar la noi nu se mai gaseste de foooarte multa vreme...nu inteleg de ce. Acum chiar m-ai facut sa tanjesc dupa una albastra. Imi amintesc de cea neagra si ca mi-a placut mult. :(

    Maria, mi-ai intarit convingerile, am vazut si eu o colega data cu ea, intr-adevar e superb, exact cat trebuie de intens si deloc vulgar. E pe wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  10. awww.. :) iti trimit eu una daca vrei ..e vreo $2-$3 doar si se gaseste oriunde .. stiu cum e sa vrei ceva si sa nu poti avea.. eu tanjesc dupa o crema de la gerovital din Romania si trebuie sa'mi pun pofta in cui ...am avut una adusa de o prietena si am tot tras de ea sa nu se termine si a tinut vreo 3 luni.. in Romania credeam ca gerovital e o porcarie pt ca nu arata "bine" ambalajul, dar e singura crema care nu-mi irita fata deloc si a trebuit sa ajung in America sa vad asta lol. Am gasit un website de unde sa cumpar si poate imi incerc norocul si cumpar..sper sa fie la fel

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am mai folosit mascara albastra de vreo 2 ani.Am avut un Clarins cu o nuanta de albastru tare placuta.Apoi imi amintesc in liceu ca aveam un rimel de la Oriflame,un albastru superb!
    Pupici! Mi-ai facut "pofta" de mascara albastra :)

    RăspundețiȘtergere
  12. pe bune de cand nu am mai folosit o mascara albastra..demult..cred ca sunt 4 ani:-s..aproximativ..chiar as incerca si eu un machiaj cu mascara albastru:D..trebuie sa mi-l achizitionez:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea, Irynuk, ma bucur ca v-am facut "pofta". Si mie mi s-a pus pata pe blue mascara si nu am mai folosit de cand eram in liceu, adica OMG de 11 ani

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea, da, intelegi de ce m-a apucat acum obsesia atat de tare...

    RăspundețiȘtergere