joi, 17 februarie 2011

I am so in love with Natalie Portman

Dupa ce am vazut-o in Black Swan si si mai recent in No Strings Attached (Fara obligatii), la cel din urma rol fiind sigura ca ma va dezamagi, dupa prestatia si greutatea celui dintai.
Dar, ei bine, nu! Este o actrita desavarsita si imi doresc foarte tare sa ia Oscarul anul acesta.

Pana acum nu imi placea de ea. Nu mi se parea deloc urata, insa nici neaparat fermecatoare in vreun fel. De la Black Swan incoace am privit-o cu totul si totul alti ochi. Chestia asta ma face sa imi dau seama de cat de "gratuite" sunt pasiunile patimase pe care le facem pentru genul acesta de personalitati - sunt actori si actrite pe care ii ador si altii pe care nu ii pot suferi, cu o pasiune aproape viscerala. Suntem constienti ca nu putem trage concluzii asupra unor persoane dupa rolurile pe care le interpreteaza, pentru ca sunt doar niste roluri, iar ei isi exercita meseria. Fiind o mare consumatoare de filme, incerc rational sa nu judec daca un actor imi place sau nu dupa rolul interpretat sau rolurile interpretate, insa chiar si asa, parerea pe care mi-o formez in mod fals "despre ei ca oameni" este de cele mai multe ori foarte superficiala si totally random.
Acum sunt in faza in care am putut sa imi schimb parerea despre Natalie Portman. Mi s-a schimbat complet felul in care o privesc, iar asta nu mi s-a mai intamplat niciodata. De obicei, o astfel de personalitate ori imi place la nebunie, ori nu o pot suferi si vedea in campul meu vizual, iar parerea respectiva nu se schimba.
In materie de beauty, pe Natalie Portman am vazut-o de cele mai multe ori cu machiaje naturale, foarte "light", dar am avut ocazia sa ii remarc si machiaje elaborate si care o prindeau cel putin la fel de bine. In materie de outfit, de asemenea, am vazut-o deopotriva complet neglijenta si deopotriva smart chic. Nu are totusi statut de fashion icon, dar pe chipul ei nici nu se citeste cum ca si-ar dori asta.

8 comentarii:

  1. Si mie mi-a placut tare mult de ea in "Fara obligatii", desi nu eram chiar fan :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut mult cand am vazut-o in Closer :)
    Cele 2 filme de care spui tu inca nu le-am vazut..

    RăspundețiȘtergere
  3. Rox, chiar aseara m-am uitat si eu la Closer, nu il vazusem. Are talent, nu e niciun dubiu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, imi place de ea de cand am vazut-o in Leon, cand era mica de tot :) Mi s-a parut intotdeauna extrem de frumoasa, este genul de frumusete inteligenta care m-a atras mereu. Si s-a maturizat extrem de frumos. Mi-a placut mult si V for Vendetta, l-ai vazut? Btw, tocmai am citit ca e Gemeni :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca, nu am vazut Vendetta, nu prea m-a atras pana acum filmul, insa tocmai am inceput sa ma uit la filme mai vechi cu ea. O sa ajung si la V.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ti-a placut in Black Swan ai sa o iubesti in No strings attached! It`s a must see :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Iulia, am vazut si No Strings Attached, asa cum am spus. Este intr-adevar senzationala si filmul foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere