luni, 8 noiembrie 2010

Masca pentru ten si crema hidratanta Yes to Tomatoes

Iata ca ma tin de promisiune si revin cu un review si pentru celelalte 2 produse din minisetul Yes to Tomatoes. Samponul si balsamul pentru volum mi-au placut foarte mult.
Dar cel mai tare ma incanta ideea aplicata de cei de la Yes to Carrots de a forma miniseturi contracost cu produsele lor, astfel incat acestea sa poate fi testate de cele pe care le atrag. Mi se pare mult mai "fair" decat sa stai sa te milogesti de incompetentele de la Sephora sa iti ofere si tie diverse mostre sau fenomenul de oferire de mostre "pe sub mana". Iar pretul de 30 de lei pentru un miniset de 4 produse cu o cantitate mult mai mare decat intr-o mostra, mi se pare foarte ok. Parerea formata despre produse in urma utilizarii lor in repetate randuri este una destul de corecta.
Masca pentru ten Yes tot Tomatoes - am folosit-o cu mare placere, pentru ca mi-a placut mult. Nu stiu cum am reusit insa, ca dupa cateva aplicari, sa constat ca este pentru ten mixt. De obicei citesc etichetele produselor chiar cu mare atentie, insa de data aceasta mi-a scapat acest detaliu. Teoretic, deci, nu mi s-ar potrivi deloc aceasta masca, eu avand tenul uscat, deshidratat. Mi-a placut insa, pentru ca lasa tenul extrem de fin, catifelat si uniformizeaza culoarea tenului.

Se aplica pe tenul curat, se lasa sa actioneze 5 minute, timp in care se intareste pe fata, dupa care se indeparteaza cu apa sau cu o discheta umezita. Bineinteles ca in timpul asta apare senzatia de intindere a pielii, senzatia ca masca "tine".
Eu aplic masca inainte de baie, iar dupa baie imi mai sterg bine tenul cu lotiunea tonica Clinique (my favorite) si apoi aplic crema hidratanta (in prezent de la Avene).
Imi place senzatia de improspatare pe care mi-o ofera masca. As recomanda-o oricarui tip de ten, cu atat mai mult cu cat este dedicata tenului mixt. Eu nu am simtit deloc cum ca mi-ar usca si mai tare tenul, iar hidratarea tenului se poate tine sub control cu ajutorul cremelor dedicate, aceasta nu este treaba exclusiva a unei masti oricum.
Crema pentru fata Yes tot Tomatoes - imi place consistenta sa , destul de grasa, fara insa a fi scarbos de uleioasa, insa nu este suficient de hidratanta pentru tenul meu uscat. Nu as putea folosi aceasta crema pe post de principala crema a mea pentru hidratare. Insa mi se pare perfecta de aplicat inaintea fondului de ten. Are o textura lejera si foarte placuta. Si miroase superb. Stiu ca nu este un criteriu de baza si stiu ca multe dintre voi sunteti exasperate sa cititi asta intr-un review al unei creme, insa pentru mine conteaza destul de mult. V-am mai spus ca este un chin sa aplic baza pentru machiaj de la Avon, nu? Un miros insuportabil pentru un produs oricat de eficient ar fi, ma face sa renunt la produsul respectiv. Dar nici mirosul extraordinar al acestei creme nu ma poate convinge sa o folosesc ca solutie de hidratare ci doar inaintea bazei de machiaj.

Oricum in privinta mirosului demential al acestei game, voi ramane cu mirosul din sampon, balsam si din masca pentru ten. Cea din urma costa circa 70 de lei la Sephora, dar recipientul cred ca este pentru cel putin un an. Crema hidratanta nu stiu ce pret are pentru ca nu mi se potriveste si nu m-am interesat de ea.

5 comentarii:

  1. Andreea, cred ca trebuia sa cumperi Yes To Carrots, pentru ca Yes to Tomatoes este pt ten mixt/gras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adela, asa este, ulterior m-am documentat si eu pe site-ul lor. Probabil imi voi cumpara totusi masca pentru ten Yes to Carrots. La minisetul acesta cel mai mult m-au tentat produsele pentru par si clar raman la acestea.
    Iti multumesc, mai ales tie, pentru ca la tine am auzit prima oara de produsele lor, iar pana acum nu a dat nimic gres :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii cumva daca crema hidratanta Yes to Carrots are SPF ? Laura

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura, la gama Yes to Carrots exista varianta de crema hidratanta si fara SPF (cutie) si cu SPF (tub).

    RăspundețiȘtergere