marți, 23 noiembrie 2010

A incercat cineva...

...vopseaua de par Syoss? Sunt foarte curiaosa si ma tenteaza de mult timp sa o incerc, insa nu cunosc pe nimeni care sa isi fi format o parere despre ea. Si nici pe net nu am gasit review-uri ok :(

22 de comentarii:

  1. O prietena a incercat-o si mi-a spus ca i-a placut...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Clarra. Se contabilizeaza la voturile pro. Ma tenteaza foarte tare, dar imi este si frica sa o incerc, e totusi parul meu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu daca as fi in locul tau m-as vopsi tot cu vopseaua cu care ma vopsesc deobicei si as astepta ca Syoss sa mai capete un pic de notorietate, sa am mai multe opinii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Clarra, rational ai dreptate, insa exista o oarecare tentatie, dar care provine si din faptul ca nu ma satisface pe deplin nicio vopsea, sau parul meu nu le doreste, pentru ca nu imi sta nicio vopsea (negru albastrui sau negru) in par...

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca nu iti pot da o info despre vopsea, pe care si eu as vrea sa o incerc, dar o prietena a folosit produse de styling de la Syoss si a fost mai mult decat dezamagita...
    Mai asteapta putin, sa nu ai parte surprize neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am auzit numai pareri negative despre produsele lor... si cum eu sunt patita la capitolul vopsele de par, te-as sfatui sa nu te grabesti...

    RăspundețiȘtergere
  7. Anitta, Anca, va multumesc pentru idee. Adevarul este ca orice sfat si parere sunt binevenite. Intocmai...oare chiar nu a incercat nimeni pana acum vopseaua asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am incercat-o .mi s-a parut foarte buna, si mai ales consistenta.eu de obicei foloseam 2 tuburi de palette sau garnier ,dar cu syoss mi-a fost de ajuns unul singur. eu folosesc si balsamul lor, foarte bun si mare ,ca,cantitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pe mine ma tenteaza o nuanta de saten deschis de la ei. Sa vedem ce pareri mai rasar.

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica - Pisica albastra24 noiembrie 2010 la 02:49

    pe forumul pe care eu activez (al revistei e-joy) cateva fete au incercat aceasta vopsea si s-au aratat multumite, chiar incantate de rezultatul imediat. insa te sfatuiesc si eu ca majoritatea celorlalte fete care au raspuns apelului tau: sa mai astepti! vopseaua abia a aparut pe piata, iar fetele care au incercat-o, chiar daca poate la inceput au fost multumite de rezultat, ne vor tine la curent daca rezultatul e pozitiv si in timp. (eu am incercat o vopsea de la Garnier cu "pigmenti 100% puri" si culoarea, desi la inceput superba si cu reflexe, in 2 saptamani se dusese deja din par)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, am incercat si eu o nuanta de saten aluna (sau ceva de genul) de la Syoss si mi s-a parut super ok, chiar nu usuca parul.
    Nu am incercat alte produse de la ei, dar cutiile de vopsea aratau prea bine:P

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristiana, multumesc mult pentru info. Am folosit si eu masca de la ei pentru par vopsit, si da, a fost ok.

    Monica, stiu ca se desfasoara in prezent o campanie Garnier, insa mie imi cade parul de la vopseaua lor, deci, stau departe. Multumesc mult ca mi-ai impartasit pareri de pe forumul tau. Voi intra si eu, sa vad "pe viu".

    Adina, multumesc. Foarte de ajutor marturia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi aniiii! Multa sanatate si tot ce-ti doresti :*

    RăspundețiȘtergere
  14. hey! M-am vopsit acum 2 zile cu Syoss! Sa fiu sincera cand o aplic parca imi cam irita ochii.... adica are un miros o idee cam intepator in schimb nu irita pielea capului,si nu stiu,e doar o parere,dar culoarea pare intensa si din ce am inteles de la o tipa care deja a folosit o de ceva timp,culoarea chiar rezista!

    Eu zic sa o incerci,pret calitate mi se pare ok! Nu mai zic de samponelul-balsamul ala din cutia de vopsea care e divin!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu mi-am cumparat-o ieri si asteapta sa fie folosita.

    RăspundețiȘtergere
  16. Clarra, multumesc mult!

    Andreea, multumesc pentru destainuiri! Chiar o voi incerca, insa acum...de abia data viitoare, pentru ca acum mi-am luat Palette, pentru ca nu gasisem Syoss la magazinul in care intrasem.

    Chocolate, te rog sa imi spui cum ti se pare. De fapt, si mai bine, astept cu interes review-ul tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. syoss e mortala. eu m-am fcut ku negru albastrui si vreau sa va spun k numai din asta o sa mi iau de acum..m-a tinut culoarea 3 saptamani..intens! si balsamul e suuuper.eu ma inteleg bine cu gama lor..am si spray ul acela pt stralucire si p brunet se vede super..lasa parul moale si stralucior..lol..kiar nu le facreclama, dar vopseaua asta e CLAR CEA MAI buna pe care am incercat-o..si am folosit cateva in 3 ani (londa...garnier naturals si 100 %, gerocossen, faimoasa casting color gloss de la l'oreal..) si asta e the best

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim, multumesc foarte mult pentru impartasirea impresiilor tale, chiar apreciez review-ul tau. M-am convins, data viitoare sigur va fi Syoss, si chiar folosesc negru albastrui.

    RăspundețiȘtergere
  19. Andreea, pana la urma ai incercat vopsea Syoss? Ti-a placut? Eu am folosit negru albastui si sincer nu mi-a placut,desi am vazut ca are cateva review-uri pro. In primul rand nu mi-a placut la aplicare fiindca era foarte lichida (parca era amestecata cu apa) si pur si simplu curgea, apoi mi se pare ca fata de alte vopsele s-a decolorat mai repede. La un moment dat m-am gandit ca vopseaua e expirata, dar am verificat si chiar nu era. Sa fi avut eu ghinion? Nu stiu, insa a doua oara nu mai am curaj sa incerc. :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Dreamyworld, da, am incercat vopseaua Syoss, negru albastrui. O sa postez in curand un review. Pot sa spun ca mi-a placut destul de mult, sigur o voi mai folosi.

    RăspundețiȘtergere
  21. buna fetelor...a mai incercat cineva syoss saten aluna!ma tenteaza dar nu stiu cum va iesi pt ca eu sunt blonda,un blond deschis si nu stiu cum va iesi pe aceasta culoare.astept raspuns!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Vad ca nu a mai comentat nimeni cam de multa vreme despre produsele Syoss. Poate cineva sa ma ajute? Eu mi-am cumparat o masca de par si-o tin inca in sertar, mi-e frica sa mi-o pun pe par pana nu stiu daca a mai folosit cineva si n-a patit nimic. E rau ca, in ultima vreme, au disparut multe produse de pe piata si nu mai gasesti decat prostii. Probabil, din cauza crizei, consumul e redus si nici un magazin nu se mai aprovizioneaza constant cu multe produse. Astia de la Syoss au gramezi de reclame si nu am incredere in reclamele astea atat de dese, in care se dau peste cap sa-ti impuie capul cu cat de grozave sunt produsele lor. A folosit cineva, in ultima vreme, masca de par de la Syoss? Sau sampoane, balsamuri etc. Poate cineva sa ma ajute c-o impresie, c-o parere? Multumesc anticipat oricarei persoane care poate sa ma ajute. Va doresc o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere