vineri, 19 noiembrie 2010

Dar eu sunt (inca) tanara...


Am fost miercuri la Sephora sa imi cumpar samponul si balsamul meu preferat Yes to Tomatoes, mi-am mai aruncat ochii pe niste truse noi de farduri Sephora, m-a intampinat un sales (tip) destul de ok si mult mult mai competent decat tutele peste care dau cel mai adesea in Sephora...
S-a intamplat ca tot el sa imi incaseze banii la casa, sa imi ambaleze "bidoanele" si sa imi ofere mostre de crema de zi si de noapte...de la Clarins...ce incantare, mi-am zis eu.
Ajung acasa, entuziasmata de creme si constat: 40+. Ohhh, my God!! Nu stiu cine m-a mai jignit asa in viata asta. Cum naiba? Am doar 27 de ani si o repulsie drastica fata de orice crema antirid, daramite sa fie si targetata. Si oricum arat mult mai tanara de 27 de ani. Eram in mall Baneasa si m-am asezat la o masa langa trei tipi, iar acestia faceau pariuri intre ei daca am 16 ani si comentau ostentativ la adresa mea. Asta pana cand a venit iubitul meu cu Burger King-ul.
40+! E revoltator! Daca vedeam asta in magazin ii aruncam mostrele in fata...Oamenii astia pur si simplu nu isi dau seama...
Barbat fiind, si oricat de competent parea si oricat ar fi stat cu nasul printre treburi d-astea femeiesti, tot nu o sa inteleaga el sufletul de femeie...

11 comentarii:

  1. Draga mea, nu te simti jignita. Si eu am primit ieri de la o vanzatoare din sephora mostre de creme 30+ dar nu m-am ofticat, bine ca s-au simtit sa dea mostre, i le pasez si eu mamei:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, draga mea, cu siguranta si-a dat si el seama ca nu ai 40+, dar probabil ca el avea instructiuni sa ofere acele mostre, asa ca ti-a dat si tie cateva, cu gandul ca ai cu siguranta o mama/soacra/matusa careia sa i le dai ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa primesc si eu mostre chiar daca am doar 19 ani :)) niciodata nu am primit mostre bune pentru varsta mea....

    RăspundețiȘtergere
  4. stai linistita...am patit-o si eu, si de fiecare data cand ma gandesc sa intru in sephora ma ingrozeste gandul de a ma intalni cu tutele de acolo, care te privesc foarte urat, doar pentru faptul ca esti imbracata mai lejer si nemachiata...iar cu mostrele am patit-o si cand am recationat tuta mi-a zis ca alceva nu au si ca doar astea pot sa ofere acuma ...stupid, dar asta e...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa folosesti fericita si sanatoasa achiztiile din Sephora si nu mai pune suflet in orice chestie marunta...

    RăspundețiȘtergere
  6. aoleo ce-a dat-o in bara! am primit si eu un ser antirid de la lancome, da' m-am dat cu el in jurul ochilor pe la ridurile fine si a fost ok. am 22, btw. acum...fa si tu un gest frumos si ofera-le mamei tale, cred ca ii vor fi de folos.
    oricum, dubios mod de a oferi mostre. uneori cumpar de o suma considerabila si nu primesc nimic, alte dati iau cate un fard de la priorities si plec cu o sacosa de mostre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, eu cred ca te-ai enervat si te agiti degeaba. Oamenii aia au mostrele X, in cazul asta cremele antirid de la Clarins , pe care le dau tuturor cumparatorilor. Nu vor sta sa analizeze daca ti se potriveste ori ba, ei isi fac treaba. Asta au, asta dau.

    RăspundețiȘtergere
  8. O iei prea personal si iti zic si de ce: am citit si pe alte bloguri intamplator, ca fetele respective au trecut recent pe la Sephora si au primit aceleasi mostre de creme.
    Ei au in anumite perioade, mostre de la diverse branduri, si le ofera pe acelea indiferent de varsta, necesitatile sau bugetul cuiva. Se mai intampla uneori, sa aiba mostre din mai multe categorii, adica parfumuri, farduri, lotiuni de curatare, masti etc si atunci in functie de brandul de la care a cumparat clienta se ofera acele mostre. Stiu toate astea pentru ca sunt o disperata/obsedata cu mostrele si am si ceva experienta la activ cu Sephora.
    De exemplu am cumparat un ruj de la Shiseido candva, si pentru ca au avut in sertarel si alte produse de la ei, mi-au umplut punguta cu diverse mostre Shiseido. Acum depinde si de persoana de la casa, de targetul de mostre pe care trebuie sa il ofere ( a nu se intelege ca e dupa bunul lor plac si ca le transfera numai in propria geanta pentru nevoile lor, pentru ca au si ei controale si superviseri care le testeaza daca ofera clientilor acele mostre)
    Concluzia: sunt convinsa ca nici macar nu stia pentru ce varsta sunt cremele alea,,daramite sa mai faca si vreo aluzie :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca se intampla sa nu aiba alte mostre disponibile, asa ca ofera ceea ce au, nu cred ca ar fi trebuit sa o iei la modul personal. Oricum, este un lucru bun ca au inceput sa ofere mostre. Si mie mi-au dat mostre pentru ten uscat, in conditiile in care se vedea de la o posta ca am tenul mixt/gras si cumparasem produse adecvate tenului meu. Eu dau mostrele care nu mi se potrivesc mai departe, cel mai adesea mamei sau soacrei mele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragele mele, va multumesc pentru incurajari si chiar si pentru ca "radeti" de mine.
    Pe mine m-a marcat destul de rau faptul ca tipul ala era destul de competent. Facea conversatie cu mine, citise cateva tehnici de vanzari si se chinuise sa cunoasca cate ceva si despre truse de farduri si gamele Yes to...este de ceea ce m-am lovit eu in conversatia cu el...Felul in care ulterior a dat-o in bara m-a uimit pentru ca imi crease o cu totul alta impresie. Daca vreuna dintre vanzatoarele banale ar fi facut asta nu mi-ar fi pasat deloc, ba chiar as fi spus ca o fac din invidie...Deci, bine, recunosc, poate a contat si faptul ca era barbat. Un barbat despre care imi formasem o prima impresie ok si care in final mi-a inselat asteptarile, like this.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt sigura ca tipul nu a dat mostrele pentru a te jigni ci pentru asta avea, si mereu niste mostre vin bine, pentru uz personal sau pentru cunostinte. Eu cand pimesc ceva pentru 30+, 40+ ii dau maica-mii cu mare drag, cum ar fi sa il iau pe ala la bataie ca mi-a dat ce mostre avea si el...

    RăspundețiȘtergere