luni, 1 noiembrie 2010

Ce nu as purta...

Camelcutza m-a pus pe ganduri in legatura cu ce nu as purta niciodata si desi am aceste principii bine intiparite “in my dress code”, nu m-am gandit niciodata sa centralizez o lista, dar iata ca e o buna ocazie sa incerc, desi sigur mi-au scapat atatea:
- UGG – horror

- Geaca de fas - referitor la acestea, chiar nu am nimic impotriva lor, dar pur si simplu nu sunt genul meu on daily basis. Consider necesar ca orice femeie (deci si eu) sa aiba o geaca de fas mai groasa in sifonier. Eu o folosesc pe a mea doar cand merg la munte, toamna - iarna. Sa nu mai vorbesc insa de combinatia fatala tocuri cui cu varf ascutit cu geaca de fas si geanta imitatie de piele sau vinilin. Hm!

- Ruj rosu sau foarte inchis sau aprins la culoare

- Incaltaminte sport zi de zi. Port foarte rar incaltaminte sport (nu tenisi, pe care ii urasc), doar cand merg la munte sau fac sport si foarte foarte rar cand merg la cumparaturi la hypermarket.

- Caciula - asta nu port nici la munte macar. De fapt nu prea port nimic pe cap. Iarna trecuta, la -15 grade mi-am cumparat o palarie tricotata neagra, dar nu prea am purtat-o, desi imi place, mi se pare ok, dar strica volumul parului...iar baba...frumusete...you know.

- Prea multe culori simultan

- Sandale romane

- Prea multe accesorii – imi plac tinutele simple si destul de clasice (Coco, my dear). Nu port bijuterii, tinte, brizbrizuri

- Haine de lac

- Lady Gaga style – si aici nu m-as referi doar la tinutele sale de scena, pentru ca pot sa fac diferenta intre scena si real life. Adica eu stiu sa fac diferenta asta, pentru ca Lady Gaga sigur nu stie. Am vazut-o in niste tinute de strada…oooohh…de aceea am si simtit nevoia sa o mentionez. Pacat de vocea si melodiile sale…

In mod sigur mai sunt muuulte altele, dar tema este chiar haioasa, m-a bufnit rasul in timp ce scriam, inchipuindu-mi fel de fel…

5 comentarii:

  1. Ooo, si eu care credeam ca sunt singura fiinta de pe fata pamantului care uraste tenisii! Si nici UGG-urile nu-mi plac, pe motiv ca sunt necioplite.

    In legatura cu caciula, ai mare grija! Si asta ti-o spune un om patit, care s-a ales cu sinuzita de mai mare frumusetea, pentru tot restul vietii. Eu port caciulite sau macar gluga, cand e foarte rece. Volumul parului e ultima mea grija - am volum destul...

    Nu-ti plac sandalele romane? Eu le iubesc! Alaturi de o rochie lunga, in stil gypsy, sunt preferatele mele pe timp de vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac rochiile lungi de vara, astea da, insa sandalele romane, mai ales alea cu franjuri de la glezna pana spre talpa nu imi plac deloc si nu ma vad purtand niciodata. Ai dreptate cu acoperirea capului, stiu ca ai, dar tocmai ce mi-ai mai impartasit inca o data ca tu nu ai probleme cu parul...ca altii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Balerini porti ?
    Nici mie nu-mi plac sandalele romane cu franjuri !
    Acum ca a venit frigul tot vad o noua moda: geaca de fas si cizme negre combinate cu blugi albi !!! Nu m-as vedea cu blugi albi iarna si in nici un caz in combinatia asta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pixxie, nu port balerini, in principal pentru ca am complexul inaltimii (1.6 m), dar balerinii intra la categoria "Nu port", nu "Nu as purta". Eu nu am observat ca trend combinatia de care spui tu, dar...nimic nu ma surprinde.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu mi-am schimbat parerea fata de Ugg...

    RăspundețiȘtergere