duminică, 31 octombrie 2010

Samponul pentru volum Yes to Tomatoes


Dupa experienta extrem de placuta si benefica cu balsamul de buze Yes to Carrots mi-a suras ideea de a testa si alte produse ale producatorului american.
Am gasit la Sephora un set de mini produse Yes to Tomatoes care contine masca pentru fata, crema hidratanta, samponul si balsamul pentru volum din aceasta gama. Setul a costat 30 de lei, iar fiecare tip de produs este suficient pentru minim 6 - 7 aplicari.
Voi scrie despre fiecare produs in parte, insa momentan voi face referire la samponul si balsamul pentru volum Daily Volumizing Hair Care System.
M-am chinuit toata viata cu un par gras. Noroc ca am tenul uscat, desi de cele mai multe ori parul si tenul au aceeasi tipologie. Parul meu arata oribil dupa 2 - 3 zile de la spalare, de aceea il spal de 2 ori pe saptamana, insa in ziua in care il spal arata raaaau.
De la prima spalare cu produsele Yes to Tomatoes am fost placut surprinsa sa constat ca parul meu nu s-a mai ingrasat, iar in ziua de spalare pe cap arata destul de ok. Chestia asta mi s-a parut extraordinara si de necrezut, iar cele cu parul gras sigur ma inteleg. Am fost surprinsa si pentru ca rezultatul a fost mult peste asteptarile mele. Pe timpul spalarii parului, samponul nu mi se pare foarte "user friendly", nu este foarte comod de aplicat, din cauza consistentei sale. Contrar falsei impresii si total gresite, aceea ca un sampon bun trebuie sa faca multa spuma, specialistii contrazic sus si tare acest principiu, ba chiar spun ca spuma abundenta este cauzata de substante deloc ok pentru par. Obisnuita insa cu acest tip de spalare pe cap, usor si alunecos si cu spuma abundenta, samponul Yes to Tomatoes m-a dezamagit pe timpul spalarii. Este destul de greu de aplicat pentru ca nu face spuma multa si astfel este complicat de insistat astfel incat sa ajung la o curatare profunda. Ca rezultat final, samponul este fantastic si curata extraordinar de bine, parere confirmata inclusiv de iubitul meu :P
Si balsamul este diferit de ceea ce eram obisnuita. Nu este apos, ci dimpotriva este gras, fara insa a fi vascos, este cremos ca o masca, nu curge fara apasarea tubului. Eu l-am aplicat chiar de foarte aproape de radacina parului, nu doar la varfuri. Se simte placut, descurca parul, fara insa a-l face extrem de moale.
Ador aceasta gama de sampon si balsam pentru ca imi curata foarte bine parul si mai ales pentru ca impiedica ingrasarea lui. In legatura cu volumul, pentru ca in fond este o gama pentru volum, declar cu sinceritate ca parul meu nu are mai mult volum decat este el capabil sa aiba. Nu am un par excesiv de des, cand eram mai mica era mult mai des, insa nici nu am problemele pe care le-am vazut la alte femei. Am firul destul de subtire, deci inca un argument ca de unde atata volum? Oricum, avand in vedere ca parul nu se mai ingrasa in 2 zile, si arata mai mult decat onorabil, lipsa volumului (practic artificial) nu mai este o problema, parul nu sta chiar lipit de cap din cauza sebumului.
Voi cumpara cu siguranta produsul full. Samponul costa 45 de lei la Sephora, dar este un tub imens de 500 de ml, deci per total este convenabil, pentru ca estinmez ca imi va ajunge cel putin 3 luni. Balsamul are acelasi pret, 45 de lei, tot un tub imens de 500 de ml.

12 comentarii:

  1. Am vrut sa eu sa-mi iau setul ala, chiar eram curioasa cum sunt ... la fix a picat postarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, ma bucur ca spui asta. Sincer ti-l recomand, mie mi-au placut toate produsele. Crema hidratanta nu imi este foarte potrivita, dar in rest ador fiecare produs. Oricum mi se pare super ideea de astfel de miniset, sistem mostre, ok, contracost...cred ca ar trebui adoptata de mai multe companii, mi se pare ca chiar ar avea de castigat. Iata, pe mine m-au convins 3 produse din 4 si le voi achizitiona mai devreme sau mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici mie nu mi-a placut in timpul spalarii!rezultatul a fost multumitor,insa tot mai mult imi place lush:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Maaama...ce matreata am facut de la samponul asta...Eu mi-am luat tuburile full size. Balsamul e fain, l-am terminat, dar samponul e aproape plin, sta de juma' de an nefolosit. Acum am scapat de matreata, da' parca mi-e frica sa il mai incerc. Au in gama asta o crema de corp foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar mi-era dor de tine! Tot ma gandeam ce mai faci...
    Eu din fericire sunt mandra posesoare a unui par cuminte si ascultator - e multumit cu orice sampon, fie el de urzica la 1.5 ron sau profesional :P De ingrasat nu mi se ingrasa, de uscat nu mi se usuca - slava Domnului, mi-e suficient tenul uscat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa gasesc si eu setul mini la sephora de langa mine ca tare as vrea sa incerc samponul si balsamul, sa vad daca mi se potrivesc. Oare se gaseste si set Yes to Carrots?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ale, eu nu am incercat samponul de la Lush, insa momentan ma incanta acesta foarte tare.

    Clarra, ce draguta esti :) Dar cum, in privinta parului nu ne asemanam? Oricum ma bucur, tu esti in castig.

    Sim, se gaseste un set si Tes to Carrots, insa contine alte produse, parca mai mult pentru corp...

    RăspundețiȘtergere
  8. Scumpa mea, am vazut duminica seara in magazinul Jysk din Real (de la mine din oras) sampon si balsam de 500 ml la pretul de 17 ron. Voi nu aveti Jysk in Bucuresti, sa arunci o privire?

    RăspundețiȘtergere
  9. Clarra, mie imi este cam peste mana sa ajung in Real si deci nu am idee daca se gaseste Jysk, dar presupun ca da. Acum insa ca am gasit samponul acesta, imi vine cam greu sa ma gandesc la altceva. O sa ma satur insa de el, la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca am uitat sa precizez - aveau samponul si balsamul Yes to Tomatoes, dar si alte produse Yes to... la preturi de pana in 20 ron.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oau, asta imi vine greu sa cred! O sa ma uit si eu la noi la Real. Nu erau fake-uri? era ambalajul acesta? pentru ca nu imi vine sa cred. Este 16 dolari pe site-ul oficial. Si da stiu, dealurile hypermarketurilor, dar chiar si asa...

    RăspundețiȘtergere
  12. Andreea, sincera sa fiu m-am uitat doar in diagonala, ca nu m-au interesat produsele. La prima vedere erau cele din poze de aici...

    RăspundețiȘtergere