joi, 7 octombrie 2010

Cutiuta cu minuni de la Oriflame


Un produs "cu vechime" in gama Oriflame si pentru care am avut intotdeauna curiozitatea sa il incerc, insa de fiecare data amanam sa il cumpar pentru ca ma gandeam ca nu avea la ce sa imi fie de folos la acel moment.
Acum, poate si din cauza vremii si a preocuparii mele pentru hidratare am spus ca nu strica la casa omului. Intamplarea a facut chiar sa am nevoie de acest produs si sa imi fie de mare folos. Am racit, asta nu este prea greu cu sloata de afara, nasul imi curgea ingrozitor, iar la servici stateam numai cu teancul de servetele aspre de sters pe maini langa mine, in care de fapt imi suflam nasul, desigur. Inutil sa va spun ce pateste zona narilor in astfel de cazuri, sigur oricine a trecut prin asta...Am folosit produsul Oriflame pentru zona din jurul narilor, cateva zile la rand, insa efectele pozitive se vad instant (in circa 2 ore, atat de instant). Recunosc, nasul nu este neaparat mai fin, al meu era inca destul de scorojit, dar pielea se simtea macar un pic mai fina, dar cel mai important, nu mai era rosie deloc.
Cei de la Oriflame recomanda cutiuta cu minuni (titlu original: Natural Skin Tender Care Protecting Balm) astfel:
Formulă miraculoasă, cu extract din fagure de miere şi uleiuri naturale. Se aplică pe buze, faţă, cuticule, coate, sau în orice zonă cu piele uscată, aspră, pe bătături sau iritaţii. Pielea redevine suplă şi catifelată.
De-a lungul timpului m-am declarat fan a vaselinei cosmetice, care de asemenea a facut minuni cu pielea uscata si decojita de bronz (ce vremuri superbe). Ei bine, ca si consistenta, produsul din cutiuta cu minuni mi se pare exact ca si vaselina, exceptand mirosul ingrozitor al celei din urma. Produsul Oriflame are un miros destul de discret, nu placut, dar poate fi ignorat...sau poate de vina e nasul meu infundat...
Am testat produsul si pe suprafata mainilor, care oricum au devenit mai uscate si mai pretentioase, tot din cauza vremii. Imi place senzatia pe care o lasa, insa finetea si catifelarea pielii nu se mentine un timp mai indelungat, de unde deduc ca e nevoie de perseverenta, desi cutiuta este minuscula, nu cred ca mi-ar ajunge o saptamana daca as folosi-o pe post de crema de maini. Aceste efecte imi amintesc de asemenea, de vaselina, care contrar parerilor multor persoane, nu are rol de hidratare sau emoliere, ci are rol de a crea o bariera protectoare impotriva deshidratarii si a uscarii pielii.
Per total, pentru astfel de situatii disperate si mai ales pentru un efect estetic perfect, instant, o recomand cu caldura. Nu ar putea insa sa inlocuiasca crema de maini, de picioare sau de corp. Balsamul de buze, insa, da. Nu as recomanda-o insa nici pentru ten, nici pentru cele mai uscate tenuri sau pentru cele mai friguroase perioade. S-ar putea sa fie mult prea mult si sa duca la aparitia cosurilor. Eu nu am curajul sa o aplic pe fata, exceptand zona narilor in situatii disperate.

8 comentarii:

  1. Interesant... si eu ma lupt cu aceeasi problema de cateva zile si ma ustura narile :( Cred ca il voi incerca!
    Insanatosire grabnica! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eee..il am si eu, este salvarea mea pe timp de iarna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut-o si eu, dar m-am lecuit de dat atatia bani(cu toate ca are o cutiuta simpatica si un nume bine gasit) cand am decoperit crema de galbenele. Costa 3lei si are o cutiuta putin mai "rustica", sa zicem asa. Si eu patesc faza cu narile, de fapt chiar acum am piele de crocodil in jurul nasului din acelasi motiv-raceala. Incearc-o, miroase frumos, si este putintel mai grasa decat cutiuta cu minuni. Si eu o folosesc si pe buze cand le am crapate si-ti garantez ca si galbenelele sunt o minune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Subscriu si eu la crema de galbenele, face minuni in unele cazuri.
    Oriflame m-a surprins vara asta cu o masca de par bunicica la care cred ca o sa ma abonez de acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut-o si eu si chiar mi-a placut-o. O foloseam pe buze de obicei pentru ca am prostul obicei sa mi le musc. Le regenera destul de bine.:D
    Cred ca voi incerca si crema de galbenele, m-a facut curioasa Irina.:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa observ confirmarea din partea voastra pentru aceasta crema si va multumesc ca mi-ati impartasit parerea voastra. Cu siguranta voi incerca si eu crema de galbenele. Oricum stiu despre efectul ei de puternic calmant local.

    RăspundețiȘtergere
  7. astazi am primit "cutiuta cu minuni" dupa ce am comandat-o...mi se pare destul de buna,lasa pielea fina si catifelata,am aplicat-o pe buze...si deja se simt efectele,o recomand cu mare incredere,la numai 10 lei,merita!

    RăspundețiȘtergere
  8. vaselina cosmetica nu miroase. ai grija de unde ti-o achizitionezi, poate ai luat una de calitate indoielnica sau care nu era 100% pura.

    RăspundețiȘtergere