luni, 18 octombrie 2010

Cocor Luxury Store NOOOTTT


Poza: de pe Bloom Biz
Astept de 2 ani de zile deschiderea "noului" Cocor "Luxury Store", ca sa am parte de cea mai mare dezamagire comerciala ever. Unde este luxul? Sigur nu aici. Unde este Chanel, Dior, Gucci, Vertu, Fendi, MAC?
Din pacate noul Cocor arata senzational doar ca arhitectura si decor, bani investiti pe care cel mai probabil nu si-i vor recupera in veci. In rest, magazinele sunt ca inainte, fabrici locale de confectii si un magazin Cerutti. Nu am nimic cu fabricile de confectii locale, ba chiar fac haine dragute, pe alocuri, dar ma asteptam la mult mai mult de la acest "super" magazin. La mult mai mult decat gasim la magazinul Obor. Au mai risipit, chipurile, un etaj intreg cu haine de designeri romanesti, veritabile haine de designer, genul care nu poate fi purtat pe strada, genul design de podium sau haine "neterminate" si fara tiv care costa in jur de 1700 de lei o camasa palton, ceva nedefinit...Singurele purtabile erau cele sub semnatura Cristina Nichita. In rest, haine foarte foarte batranicioase.
La etajul cu haine barbatesti sunt cateva costume si paltoane foarte dragute.
Cel mai tare de fapt, ma doare ca Mac a ratat intrarea pe piata din Romania, ceea ce era rezervat Cocor, la un moment dat, dar acum clar nici nu ar fi locul lor acolo...
Singurul lucru dragut sunt cafenelele de la fiecare etaj, decorate in stil clasic, dar atmosfera nu ma imbie deloc sa ma opresc la ele, intre o repriza de shopping.
Singurul brand de lux, dar absolut singurul, este Jacuzzi, cu cabine de dus de 10.000 de euro, si cam atat :(
Un articol senzational pe aceasi tema, in Gandul.
PS: Daca va pasioneaza grosolaniile acelea lipsite de feminitate care se cheama UGG, am vazut un magazin in care costau 250 de lei, ceea ce mi s-a parut putin pentru cat stiam eu ca ar costa.

14 comentarii:

  1. Am fost si eu... e jalnic magazinul.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda,din pacate e destul de greu de patruns in Romania cu anumite marci.
    Era chiar un lucru super daca aveam si noi MAC in Romania...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu de asta nici nu vreau sa pasesc in el!

    RăspundețiȘtergere
  4. e mult spus "senzational ca arhitectura"....nu stiu in ce obiect de arhitectura se urca pe 5 scari si jumatate(din cauza pantei ultimele trepte sunt asa pierdute)!sunt studenta la arhitectura si nu oi fi invatat prea multe in 3 ani,dar asa sigur nu se face!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uggsi respectivi sunt probabil cat se poate de fake :) Nici o pereche, chiar si la reducere, nu costa atat de putin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea, ce iti pasa tie... tu ai acces usor la Mac, pe cand mie mi s-au spulberat toate sperantele... Ai perfecta dreptate, oricum.
    Adina, Ale, ma bucur ca imi impartasiti parerea.
    Irina, nu pierzi nimic...
    Epurica, asa ma gandeam si eu, si desi imi place sa fiu carcotasa vis a vis de aceasta minunatie doar arhitecturala, sincer mi se pareau originali.

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, asteptarea ta va lua sfarsit... In viitorul nu foarte indepartat ;) nu pot sa spun mai multe, dar hang in there! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca, nu poti sa imi spui mai multe nici personal, pe email? M-ai facut curioasa, banuiesc ca e vorba despre Mac, ceea ce oricum inseamna enorm pentru mine... And I can keep a secret! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Grosolaniile alea de ugg daca stii cum se le porti arata extraordinar de bine :) Dar ptr pretul ala, nu sunt originale. Ma mir ca dupa atata tam tam au ajuns sa vanda acelasi lucru ca-n Obor...

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt curioasa: au si cosmetice acum? cand s-a deschis era doar farmasi :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mirela, same. Doar Farmasi si mi se pare ca un stand Revlon in cadrul farmaciei de la parter :(

    RăspundețiȘtergere
  12. am fost si eu saptamana trecuta, sincer nu mi a placut...preturile sunt exagerat de mari , colectiile vechi, o sa schimbe ceva in curand pentru ca nu vad cum vor face fatza...nu este urat,este frumos aranjat dar areeee niste preturiiii...

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit ca M.A.C. s-ar deschide in baneasa shopping city in decembrie anul aecesta..nu stiu cat de veridica e sursa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioana, stirea este foarte sigura. Am fost eu la mall-ul din Baneasa special sa vad magazinul cu logo-ul deja montat. Si da, anunta ca se deschide in decembrie. Yuhhuuuu...

    RăspundețiȘtergere