miercuri, 29 septembrie 2010

Vichy Aerateint, dezamagire cosmetica


Stiu ca e blogosfera plina in ultima perioada de review-uri si invitatii la concurs pentru promovarea fondurilor de ten Vichy. Este perfect pe tiparul L'Oreal - agresiv pana la sacadare si constat ca agresivitatea a identificat inca un canal - blogosfera :(. De obicei nu pun botul la hartuielile promoteritelor L'Oreal din hipermarket, ba am ajuns chiar sa am alergie la genul acesta de atitudine prea putin spus agresiva, marca L'Oreal.
Dar, cum ma pasioneaza produsul fond de ten si mi se pare esential pentru un machiaj desavarsit (in "fond", niste fond de ten, o mascara buna si un lip balm pot face mai mult decat niste smokey eyes nereusiti si un ten plin de imperfectiuni lasate la vedere in toata splendoarea), iata ca "am pus botul" si curiozitatea mi-a fost starnita de fondul de ten Vichy Aerateint, varianta crema, desigur, pentru tenul meu uscat, nuanta 23 Ivory. Nu ma mandresc ca mi-am incalcat principiile de respingere a unui produs L'Oreal, fie el si din Divizia cosmetica activa si nici nu am mai "apucat" oferta de fond de ten + demachiant 3 in 1 la farmaciile Dona, dar asta e, nici nu mi-am dorit sa bat orasul in cautarea unei ramasite a acelei oferte.
Deci, miroase si arata pe ten exact ca Maybelline Satin Liquid, marca a aceluiasi grup, L'Oreal. Hmmm! Dar de trei ori mai scump. Pe scurt, acoperire zero, nicidecum medie si imi dilata porii si imi face fata sa luceasca ca un globulete chicios de Craciun. Eu nu am porii dilatati, am tenul deshidratat, dar imi face niste pori imensi :(
Asta este, teapa cred. Nu imi pare rau ca l-am achizitionat totusi, este de datoria mea de beauty addict si atata timp cat imi permit, e ok. Sa fie primit!
Aceasta este parerea pe care mi-a lasat-o mie, nu vreau sa influentez pe nimeni. Puteti sa imi impartasiti si parerile voastre, insa nu veti castiga nimic. In afara de aprecierea mea si sper un good girl talk.

15 comentarii:

  1. Asta e exact exemplul de cat de diferite sunt tenurile noastre. Mie mi-a placut mult, insa mai demult am patit exact ca tine, toata lumea lauda max factor colour adapt, si mirosea a aracet, si mi se vedeau toate liniile, cosurile, punctele negre:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm... foarte ciudat. Stii ce? Incearca de curiozitate si o mostra, chiar daca nu gasesti culoarea ta, si spune-mi parerea despre ea.

    Eu am tenul normal spre uscat si pot spune ca am fost foarte multumita de el - e drept ca am testat o mostra, nu produs intreg. Ma gandesc sa nu cumva sa fie mai bunele mostrele scoase acum, cu ocazia acestei campanii, decat produsul in sine...

    Mie chiar mi-a matifiat tenul, nici vorba de stralucire... iar acoperirea mi se pare medie spre ridicata, in conditiile in care a reusit sa-mi acopere cearcanele destul de pronuntate.

    Iar de miros, iti jur ca nu miroase deloc, a nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelcutza, lasa, ca avem si pareri comune despre alte produse. Exact de asta ador sa scriu si sa te citesc.
    Camelia, nu sunt sigura ca inteleg ce vrei sa spui, adica mi-e teama sa nu inteleg gresit.
    Clarra, da, am avut mostra exact din acest produs si aceeasi nuanta si este ceea ce mi- a determinat decizia finala de a- l cumpara, dar clar nu are nicio legatura cu produsul la tub. Oricum nu e prima oara cand constat discrepanta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Este perfect pe tiparul L'Oreal - agresiv pana la sacadare si constat ca agresivitatea a identificat inca un canal - blogosfera :(. - la asta m-am referit.

    RăspundețiȘtergere
  5. pfiu! M-am linistit. Uneori sunt atat de blonda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit Vicky Norma teint si chiar nu a fost pe masura asteptarilor mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, despre Norma teint am mai auzit si eu pareri controversate, ba chiar as spune ca ponderea mai mare era a impresiilor nefavorabile. Despre Aerateint insa, dimpotriva, am auzit numai de bine. Offf, dar nu inteleg, nu inteleg, este ingrozitor. Nu e total useless, este chiar nociv.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, poti sa faci un mini-giveaway, sa dai produsul acesta cuiva caruia ii prieste ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Clarra, ai dreptate, insa daca voi organiza give aways la mine pe blog, sper sa o pot face cu produse noi si pe care chiar sa le recomand, nu pe care eu insami le ponegresc asa cum o fac cu acest produs...Pana acum l-am folosit de 2 ori. Sunt dispusa sa ii mai dau cateva sanse, cu combinatii diverse de creme de fata si diferite primere pentru ten. Daca imi schimb parerea revin cu un update. Oricum ma termina si promovarea asta atat atat de agresiva (chiar tu ai enumerat ditamai lista...) si interesul pur comercial...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincera sa fiu, nici mie nu-mi place promovarea excesiva si nici nu aveam incredere nici in Vichy (m-a dezamagit de tot la capitolul "creme"), nici in L'Oreal (mama Vichy-ului - am avut o experienta foarte nefericita cu niste servetele demachiante, cred ca ti-am mai povestit).

    Recunosc cu mana pe inima - nu-mi plac L'Oreal si Danone din cauza publicitatii excesive, sufocante (si nici produsele lor nu sunt grozave, sa recunoastem).

    De aceea, cand a aparut campania asta de promovare, m-am uitat chioras si cu neincredere, dar am zis sa le dau o sansa fondurilor de ten - m-am gandit ca nu ar face Vichy ditamai tam-tam-ul daca nu ar fi sigur pe produsele sale.
    Recunosc ca mi-a placut mult atat Aerateint crema cand si Liftactiv, si chiar le-as recomanda si altora. Tocmai din acest motiv am pus lista la mine pe blog - pentru ca fetele multumite sa participe la concursuri, sau macar sa aiba unde citi si alte review-uri.
    Chiar am castigat si un mini-fond de ten Aerateint - sper din suflet sa fie la fel de bun ca cel din mostra, sa nu fie doar o strategie murdara de marketing introducerea unui produs bun in mostre si unuia mediocru in produsele mari...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna.am dat de articolul tau cautand informatii despre acest fond de ten..eu am avut o mostra si mi s-a parut cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat... mi-a acoperit foarte bine cearcanele si impuritatile..insa oare..doar mostra sa aiba aceasta calitate si produsul sa nu fie atat de bun?chiar nu stiu ce sa fac fiindca este destul de scump din ce am vazut pe net:D(in jur de 70 lei)si daca nu este bun atunci ar fi un esec sa il cumpar:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare! Adevarul este ca pe mine tot o mostra m-a convins sa il cumpar... nu stiu ce sa zic, cred ca nu este doar un mit chestia cu calitatea mostrelor versus calitatea originalului. Daca iti doresti putere mare de acoperire iti recomand La Roche Toleriane, tot din farmacii si cam la acelasi pret. Sper sa iti fi fost de folos!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult...o sa tin cont se sfatul tau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sincer,daca imi pot spune parerea, eu sunt dezamagita de toate produsele de la Vichy. Am folosit ultima data fondul asta de ten http://www.sanafarm.ro/fond-de-ten-fluid-aerateint-pure-12-h-vichy-p-1574.html si am devenit o "non-vichy" completa. Imi dau seama ca fiecare are un ten diferit, dar asta nu inseamna ca un fond de ten iti poate chiar afecta pielea(eu asta am patit si de asta sunt atat de revoltata)..In fine, La Roche Toleriane am inteles si eu ca e bun si o sa il incerc..

    RăspundețiȘtergere