joi, 16 septembrie 2010

Paleta 88 de la Coastal Scents si cateva pensule Coastal Scents

In calitate de make up addict si obsedata fiind de beauty testing, nu puteam sa ratez ocazia de a detine faimoasa paleta 88 Coastal Scents mat.

Mi-am achizitionat-o chiar de la Coastal Scents, a fost livrata din Statele Unite prin UPSS (Posta americana de stat) si a ajuns in 2 saptamani, ceea ce mi-a cam pus rabdarea la incercare. Daca va tenteaza si vreti sa faceti comanda direct la Coastal Scents puteti opta si pentru varianta de transport expres, prin FedEx, insa costul este pe masura mai scump, dar ajunge in 2 - 3 zile. Si in mod sigur platiti taxe postale. Cei de la Posta Romana mai "trec" cu vederea coletele de genul acesta, mai ales de mica valoare si nu mai fac declaratie vamala. Paleta in sine a costat 19 dolari, fara transport. Eu oricum nici nu ma gandeam sa mi-o comand de pe un magazin online din tara, din moment ce cei de la Coastal Scents livreaza binemersi in Romania.
Am ales varianta mata, dar ma gandesc sa mi-o achizitionez si pe cea shimmery. Mi s-a parut esential sa o detin intai pe aceasta.
Dupa testarea fardurilor, pot sa spun cu toata inima ca este un must pentru orice femeie pasionata de make up si de propria imagine. Culorile sunt extraordinare si, asa cum se lauda si producatorii, foarte intense:
"Highly pigmented shades, all shadows can also be applied wet for a deeper longer lasting effect. The compact case makes it easy for storing and traveling.
The colors do not have a ton of shimmer in them if this is what you are looking for, you can always dust shimmer over top. It is nearly a 50 50 mix of matte and satin with slight shimmer."
Am observat insa ca acele culori deschise sau cele pe care le folosesc ca highlighter in coltul intern al ochiului se aplica mai greu. De obicei accentuez mai mult pe ele, le aplic in cateva straturi, in mod insistent, dar pana la urma, odata ce m-am obisnuit cu ele, dozarea a devenit un fleac. Culorile se blenduiesc foarte usor si imi plac ca nu sunt prafoase, deci nu se risipesc (ele sunt destul de micute) si mai ales nu cad sub pleoapa pe durata aplicarii lor.
Sunt foarte incantata de achizitie, dar cum spuneam uneori simt nevoia si de un pic de glitter, asa ca astept si paleta shimmery, desi pana atunci am totusi un stoc considerabil de diverse alte farduri de toate tipurile. Acesta este si motivul pentru care nu am realizat pana acum vreun look 100% numai cu aceasta paleta, fara sa combin macar cu un pic de alt fard. Totusi, indraznesc sa afirm ca aceasta paleta este de baza si cu un pic de ipocrizie sa spun chiar ca este "suficienta" pentru un minim de ingrijire si atentie acordata propriului look.
Aveti ocazia sa comandati ambele palete 88 - matte si shimmery, direct pe Coastal Scents, la 35 de dolari (la momentul la care scriu acest post).

In acelasi timp cu comanda pentru paleta, mi-am comandat si cateva farduri, dar nu sunt toate asa cum m-am asteptat.
Imi place o pensula pentru aplicarea fardului de pleoape Chisel Fluff Medium, este foarte foarte ok.

Mi-am mai cumparat Black Deluxe Shadow, dar este enorma, imensa, nu o pot folosi pentru fard de pleoape si inca nu i-am gasit vreo intrebuintare. O tin doar la colectie. Si, la polul opus este Chisel Detail Mini Brush. Este foarte foarte mica si foarte foarte subtire. Pe aceasta insa am folosit-o pentru conturare pleoape. Odata am aplicat cu ea fard negru (din paleta 88) de-a lungul pleoapei mobile si am realizat si o codita, iar machiajul meu arata exact ca si cand as fi folosit tus pentru pleoape.

Cel mai mult ador pensula Angle Blush Brush. Este preferata mea si cu ajutorul ei am putut sa exersez sa "contouring", asa cum ne-a explicat Anca Buzea. Pensula este incredibila, are perii suficient de moi si foarte placuti la atingere, iar apropo de contouring, mi se pare ca este foarte precisa si nu am dat gres cu ea.

Daca aveti intrebari, astept sa imi scrieti la andreea.beauty.reviews@gmail.com

15 comentarii:

  1. Le-ai platit cu cardul? Sa te bucuri de ele :X Arata asa bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina, multumesc pentru urare. Da, le-am platit cu cardul personal. Pe site-urile marilor producatori/ retaileri nu mi-e frica sa comand cu cardul si nici nu am avut probleme pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. andreea te rog spunemi si mie cum este plata cu cardul? trb card anume pt comenzi de pe net? trb banii in dolari? cu pay pal ai incercaT? desi nu stiu nici cu ala cum e da asa am auzit. vreau sa`mi iau si eu de pe siteuri diverse lucruri da nu stiu cum ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am de la Coastal Scents 3 pensule, black sable shadow (e geniala pt fard de ochi, si eu am ochii mici, insa e perfecta) una pt blending pe care o folosesc pt blenduit fardul de obraz ca e mai mare decat suprafata ochiului meu si una micuta angled pentru fard de ochi si detalii. Se comporta excelent la spalat si le ador, sunt mult mai moi decat cele elf

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, tocmai am mai primit pe email intrebari de genul acesta de la o cititoare si i-am pregatit un raspuns detaliat. Te rog lasa-mi un comment cu o adresa de email a ta (nu il voi publica, daca nu iti dai acordul) sau scrie-mi pe andreea.beauty.reviews@gmail.com si iti voi da si tie toate detaliile pe care le cunosc si iti voi raspunde si la intrebarile suplimentare pe care mi le-ai pus.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelcutza, si eu am cam acelasi termen de comparatie, pentru ca majoritatea pensulelor mele sunt de la Elf (sau Sephora). M-ai intrigat, hai ca o sa incerc si eu sa folosesc pensula aceea imensa pentru aplicarea fardului...

    RăspundețiȘtergere
  7. cat te-a costat transportul? e in functie de greutate sau de valoare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea cu pensula Black Deluxe Shadow o poti folosii pentru a aplica highlightul! Cel putin eu pentru asta o folosesc,iar Chisel Detail Mini Brush o folosesc pentru a pune fard in coltul intern al ochiului sau sub ochi,fiind foarte mica e numai buna pt asa ceva!

    Sa le stapanesti sanatoasa!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Hihi, arata superb culorile! Iar pensula pentru contouring este de baza! Merci pt link, te pup si sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ella, costul transportului este in functie de valoare. Eu am avut o comanda de 50 de dolari la care am platit un cost de transport de 22,8 dolari.

    Deea, multumesc pentru ponturi.

    Iulia, multumesc, la fel sa te bucuri si tu de toate noile achizitii ;)

    Anca, eu iti multumesc pentru sfaturile utile si de inspiratie de pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, sincera sa fiu, cand am inceput blogul ma gandeam cine oare ma va citi pe mine... Cine sunt eu sa le spun altora ce e bine sau rau... Iar acum sunt dependenta de blogosfera :) ma bucur ca intereseaza/ ajuta ce scriu, o fac cu mare placere. Si ma relaxeaza sa citesc toate blogurile din lista mea in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anca, cunosc perfect sentimentul si il impartasesc :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu paleta asta colorata si pe cea Warm,tot cu 88 de culori. O folosesc mereu pe aceea, mi se pare mult mai OK pt zi cu zi, sunt culori neutre si foarte frumoase. Daca vrei niste pensule bune, exact ca cele de la MAC, care sunt mult prea scumpe chiar si pt mine aici in America, toata lumea recomanda Sigma Brushes. Am setul lor complet si sunt super, exact ca si MAC. Le poti cumpara de la www.sigmamakeup.com si cred ca au si international shipping.

    RăspundețiȘtergere
  14. Diana, multumesc pentru pont. Auzisem de pensulele Sigma, o sa ma interesez de achizitionarea lor de aici, din Romania.
    Am pus ochii si pe paleta Warm, e in plan.

    RăspundețiȘtergere